פרמייר ליג - מחזור 32

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏5/4/13.

1. alexshw Member

אין פה טעם חמוץ בפה לגבי האליפות. רק שיקחו אותה וזהו.
    אי אפשר על חודש אחד למחוק את כל החודשים לפני כן.

כרגע הקבוצה צריכה לחזור להרכב ההגיוני שלה. פשוט להתחיל מזה.
    ווסט האם נדמה לי די גמרו את העונה וסטוק בכושר רע אבל זה תמיד משחק קשה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/4/13
  2. cityblues beter dead than red

לא צריך להיות גאון גדול בכדי להבין שסיטי טובה יותר מיונייטד.
    קיבלתי סמס מחבר אוהד יונייטד שנמצא בווגאס כרגע...והוא הודה בזה.

האליפות תהיה של יונייטד,לא נפתח שום מאבק אליפות,ליונייטד יש את הנסיון,את המסורת ואת ההשפעה הפסיכולוגית על קבוצות אחרות ולכן הפער בטבלה.

הדרך לנצחון ברפש עברה עם מחיר כפי שאיסטלנדס שיער והפציעה של סילבה (אם זו לא מתיחה) תמנע ממנו לשחק בחצי גמר.

הכוכב של המשחק לדעתי הוא דווקא נסטאסיץ שמוכיח שיש לו עתיד כבלם גדול ליד קומפאני.

איזה לילה מתוק
    יששששששששששששששששששששששששששש

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיגס בחודשיים האחרונים הוא מהשחקנים הבולטים שלנו. ועדין, להציב אותו באמצע הקישור של שני שחקנים מול סיטי כשהיא עולה עם 5 קשרים זאת החלטה לא נכונה. שים את קלברלי באמצע ואת גיגס באגף במקום וולבק והיכולת שלו הייתה אחרת לגמרי...

cityblues
    12 נקודות הפרש בטבלה וניצחון 3-2 אצלכם (למקרה ששכחת, אם כבר מכניסים למשווא גם קרבות ישירים) מעידים יותר מכל מי הקבוצה הטובה באנגליה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/4/13
  4. alexshw Member

Keep singing 6-1, keep singing 6-1, 6 games in Europe, you didn't win 1
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

באליפות של 07-08 יונייטד הפסידה שני דרבים בליגה. אולי גם אז סיטי הייתה יותר טובה?
    אולי בכלל טוטנהאם יותר טובה מיונייטד העונה? היא גם ניצחה ב - OT

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/13
  5. eastlands Member

איזה גול! איזה גבר בפעם המי יודע כמה הוא נשאר על רגליו ( יכל לקבל פנדל מדחיפה של וולבק ) ולקח הגנה שלימה לטיול שנתי! ענק ענק
    מילנר ובארי שתמיד צוחקים עליהם במחנה האדום כבר הפכו את המגרש הזה לבית שני שלנו!
    עוד לפני הבעיטה צעקתי קפר! כל כך דומה, רק יותר יפה!
    איזה אושר!
    מנציני עם הנעת הכדור והסבלנות, מלך,
    12 הפרש! כבר סגרנו 8 בשבוע, טוב המקום השני מתחיל להתקרב, כל הכבוד על הלחימה
    היציע התכול! אין מילים 90 דקות של עידוד! אנחנו אלופי אנגליה רבותי לא לשכוח!

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מטופש לומר שפרגי בא לא להפסיד. ההרכב אולי היה שגוי, אבל זה לא היה הרכב הגנתי. איפה זה ואיפה המשחק נגד סיטי לפני שנה.

לגבי גיגס, עם זאת, הבעיה היא לא השחקן, היא המנג'ר. גיגס עשה עבודה נהדרת בחודשים האחרונים. באופן אירוני, הוא עדיין הקיצוני הטוב ביותר שלנו. הבעיה היא שפרגוסון שוב מתעקש לדחוף אותו למרכז השדה.

7. aloneli Member

הביצוע של אגוארו נהדר.אבל בכל מקרה חוץ מכמה ניצוצות פה ושם הדרבי הזה היה הדרבי הכי חלש בשנים האחרונות.למרות שעבור יונייטד הליגה גמורה ולמרות שלסיטי יש את צ'לסי בגביע ציפיתי לקצת יותר.
    אני חושב שיונייטד השנה קבוצה הרבה יותר טובה מסיטי.האמת לא רק כקבוצה, סיטי אולי עושה הרבה רעש מהכסף אבל השחקנים שמנצ'יני רכש העונה הם בינוניים מאוד וראו את הבדלי הרמות בינה לבין הקבוצות מהטופ העולמי.יונייטד הקבוצה הטובה באנגליה ביי פאר השנה.

8. South Boy Member

ההיי לייט של המשחק:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/15179_521116047947315_676590303_n.Xxx

ועכשיו ברצינות, כשרואים את הקבוצה הזאת וחושבים שהיא האלופה של הליגה הטובה בעולם מבינים שהליגה במגמת ירידה, אין קשר ליריבות אין קשר לשנאה, פשוט קבוצה אפורה מכף רגל ועד ראש.
    סיטי רק יכולה לבכות שמנצ'יני עדיין מאמן אותה כי אחרת אני בטוח שהיוצרות היו מתהפכות והם היו בפער ניכר מהמקום השני, מאמן נורמלי לא היה מספסל את אגוארו לתקופה ולא היה מביא את חאבי גארסיה או סינקלייר כחיזוק, יש לו סגל כל כך מדהים שהוא יכול להגיד לשחקנים שלו תעשו אבן נייר ומספריים ומי שיוצא מבינכם משחק, ובכל זאת סיטי כשלה בגדול באירופה וגם בליגה, איך הוא עדיין מאמן את סיטי אני לא יודע.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קבוצה אפורה מכף רגל ועד ראש? טענה שמתאימה לאוהד כדורגל מישראל. 71 שערים ב31 משחקים, 25 ניצחונות מ31 משחקים, זה אפור? השנאה מעוורת אותך, אם זאת הייתה ליברפול הייתה מתמוגג.
    נראה לי שבגלל הפער הגדול בטבלה שסגרה את סיפור האליפות מוקדם אנשים מפחיתים מהמספרים שהיוניטד מעמידה השנה. כן, הליגה נחלשה, כן, מדובר בעונה מאכזבת של הקבוצות האנגליות, אבל להפוך את היוניטד לקבוצה אפורה מכף רגל ועד הראש, טענה מגוחחת.

ולנושא אחר, לפני כמה חודשים לא מעט אנשים קברו את דה חאה כשבמקביל הם היללו את בוגביץ' ואת הארט. ובחודשים האחרונים? דה חאה נמצא בכושר מצוין עם תקופה ממושכת בלי לספוג שער (6 משחקים רצופים בליגה ללא ספיגת שער עד אתמול), בוגביץ לעומתו שמר על שער נקי רק פעם אחת ב13 המחזורים האחרונים, והארט ממשיך לספוג שערים (כמו השער אתמול) שאם שוער אחר היה סופג אותם (במיוחד זה היה דה חאה) היו זוכים לביקורות קשות מאוד בתקשורת.

איך הגלגל מסתובב...

10. South Boy Member

השנאה מעוורת אותי? הכדורגל הזה מעוור אותי!
    71 שערים ב-31 משחקים, כמה מהם הובקעו מול קבוצות ברמה של יונייטד? אז נכון, היציבות של יונייטד מול הקטנות בעוד היריבות שלה לכתר רק נפלו נגדן זה לא דבר של מה בכך, אבל נקודות או שערים לאו דווקא מראות על יכולת טובה, לשים רביעייה לוויגאן או נוריץ' בבית זה מרשים אבל זה לא אומר שיונייטד היא קבוצה ששוטפת את המגרש, הכדורגל שלה שבלוני ומשעמם מאוד, תמיד היא נראית כמו קבוצת תחתית מול קבוצות שבאמת ברמה שלה.
    הנקודה שלי היא שתיקח את יונייטד הזאת ותן לה לשחק מול צ'לסי של עידן מוריניו או ארסנל של 2004 וזה יהיה מביך, יונייטד אולי לא קבוצה חלשה באופן כללי אבל ביחס לאלופה היא פשוט אפורה.
    ההגנה של יונייטד פגיעה מאוד, הקישור שלה הוא בכלל בדיחה עלובה וההתקפה כל כך אנמית וחסרת מחץ.
    אז תסלח לי שאני לא מתרשם מניצחונות על הקטנות, כשמגיעה מולה קבוצה שבאמת בלבל שלה היא נראית ככה.

11. שםמשתמש Member

בצורה נדירה מאוד אני מסכים עם סאות' בוי חלקית. הליגה בירידה מבחינת הקבוצות הגדולות. אני מסכים שהקבוצה שלנו השנה זאת לא ממש אלופה קלאסית, אבל הבעיה היא אצל האחרות ולא אצלנו. יונייטד עושה את העבודה שלה ברוב המשחקים. אתמול היינו ממש לא טובים (בכלל בזמן האחרון, וזה עלה לנו גם בגביע). מה שכן, זה לא אומר שהקבוצה אפורה, אלא שיש לה הרבה בעיות מקצועיות. סיטי וצ'לסי יכולות להאשים רק את עצמן. גם הן בעצמן לא היו כל כך מרהיבות, רק שהן איבדו הרבה יותר נקודות. אני חושב שהמשחק של אתמול לא לגמריי מייצג את כל העונה של יונייטד, אלא רק את החלק האחרון שלה. בקיץ צריך לעשות שינויים ברורים מאוד. נראה אם משהו ישתנה. אני חושב שזה לא רק עיניין של סגל, אלא גם של גישה ושיטה, אבל אני אסתפק בשינוי ברור בסגל הקשרים.

12. nwish Member

תגובה שהיא זהב טהור. באמת.

13. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד למספרים הנהדרים של יונייטד העונה - הם אינם רלוונטים לטענה אותה ניסית להפריך. "מידת האפרוריות" של קבוצה נמדדת באופן סובייקטיבי והיא תלויה בעיקר באיכות הכדורגל שהיא הציגה, כפי שזו נתפסת בעיני המתבונן. אינני נביא, אמנם, אך אני בכל זאת מרשה לעצמי להניח כי מי שיבחן את השדים האדומים על פי פרמטר זה, יגלה כי יש בדבריו של סאות' בוי מן האמת.

תרשה לי לחלוק עליך. לטעמי, הסגל של סיטי רחוק מלהיות "מדהים", מכיוון שהוא כולל מספר קטן יחסית של שחקנים מהרמה הגבוהה ביותר (יאיא טורה, אגוארו, סילבה ואולי גם הארט); לשם השוואה, קשה לי להאמין כי הקאדר של מאנצ'יני עדיף על הסגל שבנה פרגוסון. ברמת המאקרו, אין ספק שהסיטיזנס היו צריכים לרשום הישגים משמעותיים יותר העונה, אבל הקביעה הזו אינה כה טריוויאלית כפי שאתה מציג אותה.

14. alexshw Member

התרגלתי כבר לכך שאוהדי קבוצות שכל עונה הולכות לים בינואר-פברואר מטילים דופי ביונייטד כשהיא מקום ראשון וכל פעם הם אפורים מדי וליגה גרועה מדי והמגרש עקום.
    גם 71 שערים ב - 31 משחקים לא מספק אותם.
    מעניין כמה פעמים בהסטוריה קבוצתם האהודה הגיעה למאזן כזה.

15. שםמשתמש Member

יונייטד לא מבריקה, אם היא אפורה או לא (לדעתי זה יותר עיניין של רמת יכולת מאשר לתת תווית של צבע מסויים לקבוצה). בסה"כ לצפות במשחקים שלנו השנה היה בעיניי הרבה יותר מעניין מלצפות במשחקים של ברצלונה, בתור דוגמא. בליגה האנגלית אף אחד השנה לא ממש מבריק, מלבד משחקים בודדים. אני לא חושב שאנחנו כאלה אפורים, פשוט לא ברמה הכי גבוהה שיש באירופה (ולפעמים, כמו אתמול, רחוק מאוד משם). כמות שערים קשורה חלקית לעיניין, זאת אומרת שאם קבוצה כובשת הרבה שערים, נדיר שהיא תהיה "אפורה", אבל זה באמת עיניין סובייקטיבי יותר מהכל, ככה שכמות השערים היא לא חזות הכל. אני חושב שאם הליגה יורדת ברמה, זה לא בגלל יונייטד, אלא בגלל קבוצות אחרות שכאמור מסיימות את העונה מוקדם אבל דווקא האוהדים שלהן מרשים לדבר דווקא על הרמה של הליגה, במקום על הרמה של הקבוצות שלהם.
    הסגל של סיטי טוב, אבל בכסף הזה היה אפשר לעשות יותר. חוץ מזה שבסה"כ יאיא, אגוארו, טבז, סילבה ובגדול גם דז'קו בתור חלוץ מטרה הם שחקנים מצויינים. בנוסף זבאלטה מגן טוב מאוד והבלמים שלה ברמה טובה. ביום טוב מאוד שלהם הם עדיין נראים הכי טוב בליגה, לא צ'לסי ולא יונייטד נראות טוב כמוה (שוב, ביום נתון). העיניין הוא שיונייטד הרבה יותר יעילה ומנוסה. סיטי צריכה יכולת הרבה יותר גבוהה בשביל להגיע לאותה כמות נקודות כמו יונייטד (כמו שנה שעברה).