פרמייר ליג - מחזור 33

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏12/4/13.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים עם גיל, רוב ההדיפות של מקארת'י היו כאלו ששוער צריך לעשות. היחידות שהיו יוצאות דופן היו אלו בתוספת הזמן.

2. Mellow29 Kopite

בתוספת הזמן הוא עצר בעיטה חזקה של סוארז ברחבה וכדור של ג'רארד שקיבל דיפלקשן. ההצלות היותר מדהימות היו בדקה ה-85 כשהוא עצר כדור של ג'רארד מ-16 מ' ואח"כ עצר כדור חזק של סוארז מקרוב, וזה בנוסף לכדור של סטארידג' שהוא הדף אחרי הקרן.

כן, הייתה סיומת רשלנית בחלק מהמקרים וכמה פעמים פשוט בעטו ישר לאיפה שהוא עמד (סוארז במחצית הראשונה, דאונינג עם איזה דרדל'ה מסכן), אבל חמשת ההדיפות האלה היו באמת יוצאות דופן, גם אילו לא היו מתרחשות בהפרש של כמה דקות אחת מהשנייה.

3. GentlePunter Member

ארסנל - אברטון (שלישי, 21:45, איצטדיון האמירויות)
    משחק ההשלמה הראשון מהמחזור ה-29 מפגיש שתיים מן הטוענות למקום ב-UCL בעונה הבאה, ולמעשה את השתיים המצויות בכושר הטוב ביותר כרגע. ארסנל לא הרשימה והסתבכה שלא לצורך בשבת מול נוריץ', אבל חזרתם של וולקוט וווילשר נראית כמבשרת טובות לישורת האחרונה. אברטון היתה קרובה לנצח בווייט הארט ליין לפני שבועיים ואין סיבה להניח שלא תכוון מחר לארסנל בגובה העיניים, חזרתם של פיניאר ופלאיני הסתכמה פחות או יותר בהמשך צבירת הכרטיסים הסיטונית שלהם אבל לא צריך לבנות על זה, הם יודעים לעשות עוד דברים.

:aaa12: בסיבוב הראשון בפארק: 1-1, שסגר שורה של 11 משחקים בכל המסגרות בהם אברטון לא מצליחה לנצח את ארסנל.

לשורות ארסנל חוזר מהשעייה פר מרטסקר, כנראה על חשבונו של וורמאלן המאפיר והולך לנגד עינינו העונה. פביאנסקי ספג פציעה בצלעות ובספק כאשר שצ'צ'ני בהיכון. גיבס ומונריאל יתחרו על עמדת המגן השמאלי, אני הייתי הולך על הספרדי כי מול אברטון אתה צריך מגן שיודע גם להגן. סאנייה היה טוב מול נוריץ' וישמור על מקומו. אפשר גם לראות את וולקוט פותח על חשבונו של הלהטוטן דמיקולו מחוף השנהב, ההוא עם השם הברזילאי. רוזיצקי חוזר לסגל. פודולסקי ימשיך לאייש את עמדת הסופר-סאב, בעיקר לאחר שג'ירו חזר לפגוע.

אברטון ללא דאגות חדשות, כאשר רק היברט נותר ברשימת החסרים שלה. מיראלאס בכושר מצויין ואניצ'בה צפוי להמשיך את החלום שהוא סוף סוף זוכה לחיות העונה, כאשר הנפגע הוא ילאביץ' שצפוי להמשיך את חלום הבלהות שהוא חי העונה.

4. AS R Member

משחק מאוד מעניין וחשוב בקרב על אירופה בין ארסנל לאברטון.
    אברטון כמעט בוודאות תהיה באירופה בעונה הבאה, ותסיים מעל ליברפול בטבלה. היא גם נמצאת רק 4 נקודות מתחת לארסנל ואם תנצח אותה היום היא גם תוכל אולי להיות בליגת האלופות, והאמת היא שאיך שאברטון נראית העונה, מגיע לה להיום לפני ארסנל בטבלה. אברטון מאוד יציבה וחזקה עונה, עם מעט מאוד הפסדים, אבל מספר תוצאות התיקו שלה כמעט זה למספר הניצחונות.

ארסנל מגיעה בתקופה טובה מאוד בליגה ונראה שההגנה שלה די התייצבה. למרות זאת, היא פישלה לא מעט בבית העונה ואברטון זאת קבוצה שיודעת לנצח קבוצות צמרת. אני מאמין שאברטון לא תפסיד היום.

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/13
  5. Ariel Member

הוא לא שיחק בחצי השנה האחרונה בגלל פציעה. וגם לפני כן היה שוער שני לפדריצ?י שפתח את העונה ונפצע. במעט ההופעות שלו מקארתי נתן הצגות טובות.

מקארתי שוער מצוין שכבר שנים מדברים עליו כעל פוטנציאל, ולאחרונה קיבל את אפודת הנבחרת הצעירה. ככל הנראה כחלק מהמהפיכה של אדקינס, הוא יהיה מספר 1 של רדינג בעונה הבאה בליגת המשנה, כשאנדרסון (שוער דנמרק הצעירה) יהיה מחליפו.

פדריצ?י וטיילור יעזבו.

6. ERIC_CANTONA Member

אברטון ממש לא הבטיחה את המקום שלה באירופה בעונה הבאה, אחרי שסוונסי המצוינת של לאונדרופ זכתה בגביע הליגה וויגאן למעשה הבטיחה את ההשתתפות שלה בליגה האירופאית בעונה הבאה, אחרי שהעפילה לגמר הFA Cup.

מה שהופך בעצם את המשחק הזה ללהיות או לחדול עבור אברטון שבשביל להיות בעונה הבאה באירופה תצטרך לסיים במקום החמישי. למעשה אם אברטון תנצח היום את אחת היריבות העיקריות שלה למאבק על אירופה יש לה סיכוי לה רע בכלל לסיים אפילו במקום הרביעי, במיוחד לאור הרקורד העלוב של הספרס בתקופה הזאת של העונה.

7. Bill Shankly Member

עדיף מאוחר מאשר אף פעם...
    הווארד ווב הורד שתי ליגות וישפוט בסוף השבוע משחק בין קולצ'סטר ושרווסבי. אני מקווה שזה יהיה לצמיתות. תמיד אמרתי שהוא שופט אפס. ביזיון מה שהוא עשה לניוקאסל נגד סנדרלנד.

http://www.independent.ie/incoming/world-c...e-29200028.html

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

קניתי תיקו לפני המשחק, למרות שזה לא משפר את הסיכויים של אברטון לחזור לאירופה בעונה הבאה, אבל כנראה שהקבוצה תחת מויס לא מסוגלת לנצח קבוצה גדולה בחוץ. אני מאוד מרוצה מהמשחק ההגנתי, למעט טעויות לא אופייניות פה ושם (עם דגש על ביינס, שנמצא בכושר פחות טוב בתקופה האחרונה, כאשר ביצע עבירה שטותית בדקה ה90, שייצרה מצב טוב לארסנל לעלות ליתרון ואולי אף להכריע את המשחק).

בסך הכל, היו לכל קבוצה את ההזדמנויות שלה ולדעתי חלוקת הנקודות הוגנת.

9. AS R Member

גם לארסנל וגם לאברטון אין חלוצים וזה בולט. ג'ירוד הוא שחקן בינוני מאוד ומחמיץ כל כך הרבה. לאברטון יש את אניצ'בה וילאביץ' שגם הם לא ממש מספקים את הסחורה. אם היה לאברטון חלוץ כמו דמבה בה או סיסה היא מזמן כבר הייתה במקום הרביעי.

פלאייני, דווקא במשחק שבו אפילו לא בעט לשער, היה טוב כשנלחם והראה שהוא גם יודע לעשות הגנה כשצריך.

אצל ארסנל וולקוט בתקופה די רעה. ומישהו מוכן להסביר לי למה אוהדי ארסנל תופסים כל כך מווילשר? יש לו 0 שערים ו-3 בישולים ב-20 משחקי ליגה ואלו נתונים רעים מאוד לקשר התקפי. גם היום הוא היה חלש ובקושי הורגש (לשם השוואה, קאזורלה נגע ב כדור פי 2 ממנו). אני לא מבין למה פודולסקי לא פותח, הוא הראה כבק שיודע גם לכבוש וגם לבשל והוא אחד השחקנים הכי יציבים בארסנל כשנותנים לו לשחק. לפחות ההגנה של ארסנל די התייצבה, ראמזי היה מצויין היום וגם ארטטה היה טוב.

בכל מקרה, התיקו היום רע לשתי הקבוצות. כשצ'לסי תשלים שני משחקים חסרים וטוטנהאם את המשחק החסר שלה ארסנל עשוייה להיות במקום החמישי בליגה. אברטון מצידה כנראה שתילחם רק על המקום החמישי שמוביל לליגה האירופית.

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/13
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אוהדי ארסנל תופסים מווילשר? אתה רציני? אולי כי למרות שהוא עבר פציעה קשה הוא מנפק יכולת אדירה? אולי כי הוא עושה הכל, הגנה והתקפה, מחלץ כדורים, לוחץ על היריב, מניע כדור, עושה תנועה בלי הפסקה, תורם גם בחלק ההתקפי (כדור גדול היום לקאסורלה באחד הפעמים). ווילשר הוא לא קשר התקפי אלא 50/50, כניראה הכי טוב באנגליה היום ביחד עם יא יא טורה. אם הוא יצליח להתגבר על עניין הפציעות הוא ימתג את עצמו כוורלד קלאס. הרבה זמן לא ראיתי שחקן שתורם כל כך הרבה בשני הצדדים של המגרש (להוציא את יא יא טורה כמובן). הוא אשכרה נמצא בכל מקום ועושה הכל באיכות גבוהה. לחשוב עליו בקבוצה עם שחקנים טובים יותר סביבו, מהראשונים שהייתי בוחר ליוניטד...

11. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

והיחיד שיגיד "לא", אם תגיע הצעה מהיונייטד.

12. alexshw Member

אז זהו שעוד לא ברור אם הוא יא יא טורה הבא או אואן הארגריבס הבא. אני אישית בתור אוהד הנבחרת האנגלית מאחל לו להתגבר על כל הפציעות ולהפוך למנהיג הנבחרת.

13. cityblues beter dead than red

אני יכול להבין אותם
    בשנה הבאה נשרף להם התחת עד כדי כך שהם נהיו פנאטים של אמונות תפלות נוסח אנשי הצפון ב"משחקי הכס".

אבל הם בהחלט יכולים להיות רגועים-קצת קשה לאבד את האליפות שקבוצות מגיעות למשחקים מול יונייטד ומתמסרות להם כמו הזונות ב"קינגס לאנדינג".

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה רציני? חזרנו משהו כמו 17 פעם העונה מפיגור (אם אני לא טועה 13 מהם היו במסגרת הליגה), כשבכל המקרים זה היה מול קבוצות מחוץ לטופ 4 ככה שאף אחת לא התמסרה לנו, בטח לא קבוצות התחתית. לא זוכר עונה דומה שכל כך הרבה פעמים, כולל במשחקי בית, מצאנו את עצמנו בפיגור מוקדם מול קבוצה שהיא לא קבוצת טופ 4.

היום יושלם המחזור עם סיטי מול וויגאן (הכנה לגמר הגביע, לא רואה את וויגאן מנצחת אבל כן רואה אותה יוצאת אחרי שנתנה פייט ראוי), פולהאם מול צ?לסי (לא זוכר מתי ראיתי את פולהאם מנצחת את צ?לסי, אולי מישהו כאן זוכר, ההרגשה שלי היא שזה גם לא יקרה היום) וווסטהאם מול יוניטד (בגביע המשחק הראשון היה דרמטי ועם הרבה שערים, יש לי הרגשה שנראה גם היום מעל שני שערים, אולי סוף סוף היוניטד גם יתנו הצגה בדרך לאליפות מספר 20). 

15. Gunner_ForeveR Member

אז מה נגיד על אינייסטה? מה גם שלא כל המשחקים העונה הוא שיחק בתור קשר התקפי וזה תפקיד די חדש לו, וגם מספר ההופעות שלו לא ממש גדול העונה (יחסית לאחרים). וטוב שאתה נתפס עליו אחרי שהוא רק חזר מפציעה של 6 שבועות.