פרמייר ליג - מחזור 34

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏19/4/13.

1. שםמשתמש Member

שכחתי את מה שהוא אמר במקרה של ארסנל שזה באמת לא במקום, אבל חוץ מזה ומקרה סוארז (שאל המקרה הזה אני מעדיף לא להיכנס...שוב) לא זכור לי שהוא היה מעורב במשהו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/4/13
  2. alexshw Member

קפטן יונייטד צריך להיות שחקן "רע" ושנוא ע"י קבוצות אחרות ולא ילד טוב ירושלים.
    אברה(שכמובן לא קפטן רשמי, אבל בפועל יוצא שהוא קפטן ברוב המשחקים בשנתיים האחרונות) הוא בדיוק הקפטן שקבוצה צריכה. קפטן אמיתי.

אם תרצו זו מסורת של מועדון שהרבה מהכוכבים שלו לא בדיוק אנשים סטנדרטיים ויכולים לעורר הרבה אנטוגוניזם.
    מי היה הכוכב הראשון של יונייטד אתם יודעים?
    בילי מרדית הוולשי(שהוא גם השחקן הכי מבוגר ששיחק במדיה). הוא היה הסלבריטי הראשון של הכדורגל האנגלי והיה מעורב בפרשת הימורים בלתי חוקיים ואף הושעה לתקופה מסוימת.

3. oranfu Member

היתה לו גם כמובן התקרית עם צ'לסי.

4. Bender Member

אם הדרך היחידה של הקפטן שלך ליצור מוטיבציה ותחושת אחדות בקבוצה היא ע"י ירידה על היריבות והתנהגות משפילה או מתריסה ומעצבנת, אז הוא לא קפטן טוב. הוא אולי יעיל, אבל גם תאי הגזים היו יעילים.

5. alexshw Member

שוב, אלה מנהיגים אמיתיים, ששחקנים אחרים יכולים להרגיש מאחוריהם כמו אחרי קיר בטון. הם תמיד יתנו הכל עבור הקבוצה ויגנו על חבריהם וגם יטילו אימה על היריבות עם צריך.
    כמובן הקפטן המושלם בעיני היה רוי קין. הוא היה פרחח אמיתי, יריבות רעדו ממנו.
    לדעתי גדול הקפטנים בכל הזמנים בכדורגל הבריטי.

כמובן שכל זה בא ביחד עם יכולות מקצועיות.
    שוב כבר כתבתי על מדד עוצמה של מועדון. זה בדיוק קשור לעניין הזה.
    אין לי את מי לשנוא בקבוצה שלך וגם לאחרים לא(פרט ליריבה המסורתית טוטנהאם אולי). ותאמין לי שזו בדיוק אחת הבעיות הגדולות שלכם.

6. golding מנהלים

קפטן טוב מוביל את הקבוצה שלו לאליפויות וסוחף את חדר ההלבשה. אי אפשר להתווכח עם קבלות.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת היא שהיא היתה השנייה הכי קלה. את המבער האמיתי פתחנו בסביבות פברואר (נדמה לי שניצחנו 0-1 במשחק עונה בלידס כשהגענו ביתרון של שלוש נקודות בלבד) ואז באמת דרסנו ופתחנו פער ענק. העונה הבאה היתה קלה עוד יותר, אליפות שנסגרה בחצי עונה, ובמחזורים האחרונים איפשרנו ליריבות להתקרב כך שהפער הסופי היה קטן יותר.

לגבי דברים שעלו כאן - אברה פרובוקטור, זה אופיו. הוא באופן טבעי שחקן שיריבות לא יאהבו. גם יש לו חוש הומור שאולי לא כולם יאהבו, כשהוא מסמן את ה"המשחק נגמר" של בניטס כדי לסמן שיונייטד הבטיחה אליפות (לפני כמה שנים) או היום הקטע (המשעשע, בואו לא ניקח את זה קשה מדי) עם היד...

משמר כבוד - אני לא רואה בזה משהו נעים, אבל גם לא מבוכה גדולה ומשהו שאפשר לתעל לטובתך לטווח ארוך יותר.

8. alexshw Member

במחשבה שנייה אולי אתה צודק. אבל גם האליפות שציינתי נחשבת לקלה יחסית.
    מעניינת שזה לא עזר ליונייטד בליגת האלופות, גם כשהיה לה את האפשרות האופטימלית להתרכז במפעל הזה.
    הזכיות והגמרים הגיעו כשהמאבק בליגה היה צמוד יותר.

בסוף כנראה ההגנה היא זו שמשחקת את התפקיד העיקרי בדברים האלה.

9. Bender Member

אני שונא את המשפט הזה. אפשר וצריך להתווכח עם תוצאות. למשל קצרות טווח לעומת תהליכים ארוכי טווח. ואני גם חושב שבייחוד בכדורגל יש משמעות עצומה לדרך שבה דברים נעשים. הסיפור של הקבוצה חשוב לאוהדים (לא לילדים בני 10 שגם ישכחו מהקבוצה כשיתחיל האח הגדול או משהו) לא פחות מהתוצאות ואפילו יותר. הרי זה המהות של הקבוצה שלך שהיא שלך. אחרת היית עובר לקבוצה אחרת בהתאם לתוצאות לא?

10. Bill Shankly Member

אני חושב אברה השפיל את עצמו!
    זכית באליפות לך תהנה! מה אתה מתעסק בקקה!? גועל נפש.

11. golding מנהלים

מה רע בלהיות פרובוקטור? הוא בסך הכל משחק את המשחק. מאין לך איזה אדם הוא מחוץ למגרש?

אני לא מת על אברה, והוא יכול להיות מעצבן נורא לפעמים אבל הוא ללא ספק שחקן טוב עם אופי של קפטן, אחרת פרגוסון לא היה ממנה אותו.

12. nwish Member

אני היחיד שההערה הזו מוציאה אותו משלוותו? בנדר, שים לב לשטויות שאתה כותב, ועוד בתזמון אומלל של שבועיים אחרי יום השואה.

בנוגע למה שאברה עשה, בעיניי זה סתם משעשע, הוא לא פוגע באף אחד, הוא לא נשך אף שחקן של אסטון וילה כדי להראות שגם הוא יכול. אני לא מצליח להבין כיצד חלק מהאנשים פה יכולים לצעוק שהוא לא פחות גרוע מסוארז.
    די עם מצד האיוולת הזה בפורום, המחווה הזו של אברה היא במקרה הגרוע ביותר הומור שלא מצחיק אתכם, מכאן ועד נשיכה של שחקן יש קילומטרים, להשוות את האישיות של אברה לזו של סוארז זה לא פחות ממגוחך ועלבון לאינטליגנציה של מי שמבצע ומי שקורא השוואה כזו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/4/13
  13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מצד שני, זה גם לא מוסיף לו כבוד. האירוע לא היה קשור אליו בכלל, זה לא אותו משחק, זכית באליפות, אז לך תחגוג. הומור או לא, כ"כ מיותר הקטע הזה שהוא יותר מביך את אברה עצמו. אין קשר להשוואה עם סוארס, אברה פשוט היה צריך להתנהג קצת יותר בבגרות ולא להגיע לזה למרות התקרית שלו עם האורוגואי, אבל גם הוא יצא קטן בכך שלא התאפק. אין לי ספק שאם הסיפור היה הפוך, אוהדי יונייטד היו מאוד לא אוהבים "את ההומור" הזה נגד שחקן של קבוצתם, אז לא להיות צבועים.

14. Mellow29 Kopite

אין מה להשוות, סוארז עשה מעשה אלים ואברה סתם עשה מעשה מטומטם. הנקודה שלי היא שקשה לי לתאר את ג'רארד, טרי, פויול, לאהם ועוד קפטנים מתנהגים ככה. הייתי יכול לצפות לאיזה משהו כזה משחקן עם פחות פאסון, אבל כשאתה קפטן נראה לי שיש לך אחריות מסויימת לא להתנהג כמו תינוק.

מזל טוב למנ' יונייטד על האליפות.

15. nwish Member

אברה תמיד היה כזה - קצת ילדותי, מאוד אמוציונלי. ניתן להגיד שזה מהלך שנודף ממנו חוסר מקצועיות, מכאן ועד לבנדר שקפץ לדיבורים של תאי גזים? צריך לשמור על פרופורציה.
    כן, סביר להניח שהוא שונא את לואיס סוארז, ושאם זה היה שחקן אחר שהיה נושך מישהו אז הוא לא היה מגיב ככה, מצד שני, אני חושב שכל הטררם סביב הנושא הוא בגלל שזה סוארז ושהוא פסיכופת, כמו שאני חושב אי אפשר להאשים את אברה בכך שהוא מתעב את סוארז.

idans10, איכשהו אני בספק אם אברה חשב על "מה מוסיף לי כבוד" כשעשה מה שעשה, תראה את המבט על הפרצוף שלו ותבין שהוא פשוט חושב שזה נורא מצחיק ולא יותר מזה - והאמת שגם אותי זה הצחיק בפעם הראשונה שראיתי את ה-Xxx.

all that being said, אני עדיין חושב שאין מקום לדברים כאלה, ושכן יש כאן אלמנט של הומור שיכול להיתפס כהתגרות, לא בסוארז עצמו, כי מבחינתי לו מגיע לו גרם של התחשבות, אלא באוהדי ליברפול, שבהם כמובן שצריך להתחשב. זה לא מהלך שצריך להעניש את אברה בגינו, וזה לא מהלך שמזיק לאף אחד, אבל אין ספק שהוא לא מקצועי, לא לעניין, ולא הולם קפטן של יונייטד.