פרמייר ליג - מחזור 34

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏19/4/13.

1. oranfu Member

10-15 משחקים? לא קצת הגזמנו? זה ארוע ביזארי, אבל לא יותר חמור מנגיחה בשחקן, או קפיצה עם 2 הרגליים לרגל של שחקן. כל שחקן אחר חוץ מסוארז ולא מדברים על יותר מ3-4 משחקים.

2. Civil Anti Madridista

סוארז צריך לקבל בראש בנקודה. אני לא יודע כמה משחקים בחוץ יסדרו לו את הראש אם בכלל אבל אין ספק שהביקורת עליו היא גם בגלל העבר המפוקפק שלו.
    ההתנהגות של אברה מכוערת לא פחות, אין מקום לדברים האלה על המגרש. בטח כשאתה קפטן ומייצג פה קבוצה בסדר גדול של מנצ'סטר יונייטד

3. oranfu Member

גם במקרים הקודמים הוא נשפט יותר בחומרה משחקנים אחרים שביצעו עבירות דומות.
    מה שהוא עשה ביזארי ומטורף, אבל גם מה שאגווארו עשה היה מטורף (מה זה הקפיצה הזאת בלי קשר לכלום?) וגם מסוכן, בניגוד לסוארז, ואף אחד לא התרעם עליו. עונש הוא בכלל לא קיבל.
    מה שסוארז עושה מעצבן, אבל היחס שהוא מקבל מהתקשורת וכתוצאה מזה מההתאחדות גם מעצבן.
    מגיע לו עונש, אבל פרופורציה..

4. Sir Alex Las' Killa

http://www.youtube.com/watch?v=KOMzr4Wmv5s

5. Mellow29 Kopite

האם גארי נוויל טען שלסוארז לא מגיע להיות מושעה? האם מישהו אחר טען שלסוארז לא מגיע להיות מושעה? אתה פספסת את הפואנטה של הוידיאו.
    בהחלט יש לו נשמה של "לוחם רחוב", זו הסיבה שביחד עם התשוקה שהוא מביא איתו למשחק הוא גם חוצה את הקווים כ"כ הרבה פעמים. זו הסיבה שהרבה אוהדים מעריצים אותו על כל הדברים החיוביים שהוא כן מביא, מגיע לו לקבל בראש עם עונש משמעותי בכל פעם שהוא חוצה את הקו, אבל אם אתה חושב שזה ישנה משהו זה כבר הוכח כלא נכון, ולכן אולי כדאי לרדת לשורש הבעיה. מה שנוויל כן אמר הוא שהתקשורת שפכה פה כ"כ הרבה דלק למדורה, "ליברפול תמכור את סוארז", "ההזדמנות האחרונה שלו נגמרה", "מבייש את המועדון" וכו'. אם מישהו חושב שככה זה עובד הוא התבדה.

Sir Alex, if anything זה יותר דומה לעבירה של נאני על ארבלואה. בהתחשב בכמות המלל ששפכתם מאז ההרחקה על איך שדפקו אתכם, לא ברור לי מה אתה רוצה.

6. oranfu Member

אתה רוצה שנתחיל לשים פה וידאו של רוני של כל העבירות הברוטאליות שהוא עשה ולא נענש?

7. South Boy Member

למען הסר ספק אם מישהו פה בכוח מתעקש לעורר פרובוקציות או סתם אין לו הבנת הנקרא, אין פה שום השוואה בין המקרה של אברה לשל סוארז, סוארז ייענש בחומרה וגם מגיע לו להענש בחומרה, אבל בתור שחקן שעד לא מזמן הצטדק והציג עצמו כקורבן אברה לא אמור להתנהג ככה, ובלי שום קשר זאת התנהגות מבישה ופאתטית כי הרי זה מעבר לחוש הומור כמו שכמה מנסים להציג כאן.

נערך לאחרונה ב: ‏23/4/13
  8. nwish Member

למי שלא הבין אותי איכשהו, למרות שאני חושב שהייתי ברור.

יש מקום לבקר את אברה, אני בעצמי חושב שאין למחווה שלו מקום על המגרש ומול המצלמות, על אחת כמה וכמה כשניצחנו את וילה וזכינו באליפות וסוארז לא באזור. מצד שני, אני חושב שלא היה כאן נסיון לפרובוקציה דווקא משום סוארז לא באזור, ושזה היה הומור חסר טאקט ובעל טעם רע ביותר.
    מקווה שפרגי נתן לו בראש על זה.

לגבי סוארז, חלק מהאנשים כאן טוענים שהוא הוכיח המון פעמים שעונשים לא יעזרו לו. אז מה? נפסיק להעניש אותו? איזו מין ראייה עקומה זו לתגמל ביד רכה את מי שמוכיח שוב ושוב כי הוא אדם ורמאי מהזן הנחות ביותר?

oranfu, אני אחרוג ממנהגי ואתייחס ישירות למה שכתבת.
    לטעמי, מגיע לו, על מקרה זה ועל כל מקרי העבר, לבלות 10-15 משחקים לפחות ביציע, והסיבה בגינה אני עומד מאחורי ההצהרה המוקדמת שלי לחלוטין, היא דווקא מקרי העבר שקשורים בו.
    הרי לומר שעל העבירה הזו ספציפית שחקן אחר יקבל 3-4 משחקים (מה גם שזה לא נכון), שקול ללומר שעבריין תנועה סדרתי לא צריך לקבל שלילה על אסופה של עבירות שונות, ושרק אם הוא מבצע עבירה אחת חמורה צריך לשלול אותו, וזה הרי מגוחך.

9. שםמשתמש Member

קודם כל, 10-15 משחקים זה בטח מוגזם. אבל 2-3 (למשל) זה גם מעט בשביל מה שהוא עשה. אף אחד לא נטפל לסוארז, הוא "מרוויח" את היחס אליו בזכות. כנראה שאם זה היה מישהו אחר אז היה פחות רעש תקשורתי, אבל אין מה לעשות, סוארז כל פעם בכותרות בגלל משהו אחר, לכן צריך להתייחס אליו בהתאם. אצל סוארז זאת לא מעידה, זה הרגל. למען הסר ספק - גם אגוארו למשל היה צריך לקבל עונש ואיכשהו לא קיבל. אצל אגוארו זאת מעידה, אז אולי בגלל זה וויתרו לו.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד למה שאגוארו עשה (את הסיבה שהוא לא הועמד לדין סיכמנו במקום אחר, השופט ראה, אלה החוקים של ההתאחדות, למרבה הצער), זה ממש לא מפתיע ומוזר שהיחס למה שסוארס עשה שונה, כי תיקולים קשוחים וכניסות חריפות הם דברים שאנחנו רואים מדי שבוע ומקבלים אותם, גם אם לא ברצון, כדברים שקורים במשחק והרבה פעמים מפתחים דיון לגבי כוונה, לגבי ניסיון מאוחר להגיע לכדור וכו'. יש מקום לדיון. לא כאן. מה שסוארס עשה לא קשור בשום צורה ודרך למשחק הכדורגל. זו התנהגות ברברית שראויה ליחס שונה מאוד. אני לא רוצה לדבר בכמויות, אבל בוודאי ששלושת המשחקים הסטנדרטיים זה לא הולם.

nwish, אני די בטוח שפרגי לא נתן לאברה בראש, כי סביר להניח שביונייטד לא יתעסקו כלל בשטות הזאת. הדרך שאנשים נסחפו לעניין היא לכשעצמה די מדהימה אותי. ההקנטה הזו לא שווה את כל המילים שנכתבו עליה.

11. oranfu Member

אנחנו לא רגילים להתנהגות כזאת. נכון. אבל המקרה עצמו פחות חמור מנגיחה בשחקן אחר, או כניסה פראית ברגליים או מרפק לפנים.

nwish,על מקרי העבר? ז"א להעניש אותו שוב על התקרית עם אברה? או על התנועה המגונה לקהל של פולהאם? 2 עבירות שלא קשורות באופיין לעבירה הזאת ועבירות שהוא כבר נענש בגינן. אלה התקריות הבעייתיות שהוא היה מעורב בהן באנגליה עד כמה שאני זוכר.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בואו נהיה הוגנים, מי שיכריע את עונשו של סוארס גם יהיה מודע היטב לתקרית ההיא בהולנד. רשמית אולי הם לא יוכלו להשתמש בזה, אבל אנחנו יודעים שבהתאחדות עושים בפועל מה שבא להם.

לגבי המקרה, אין מה להשוות אותו לכניסה פראית בשום צורה. זה פשוט עולם אחר לחלוטין, כי תיקולים ועבירות זה דבר שהוא חלק ממשחק הכדורגל. נגיחה או מרפק זה כבר יותר דומה, פעולה אלימה ללא שום קשר לכדורגל. מצד שני, כמה פעמים אנחנו רואים שחקן פשוט נוגח בשחקן אחר? עזבו אותי מליטופי ראש. לדעתי גם מקרה כזה יזכה היום ליחס אחר.

13. nwish Member

לא.

אל תיתמם. אתה אולי חושב בצורה הכי סובייקטיבית בפורום הזה אבל אתה לא אידיוט, אתה יודע טוב מאוד שהכוונה הייתה לכך שמגיע לו עונש רציני בגלל שהוא "עבריין" סדרתי.

14. oranfu Member

נכון, הוא טראבלמייקר. אבל מה שאתה אמרת זה בגלל עבירות קודמות. לא נראה לי הוגן להעניש אותו בגלל עבירות קודמות שהוא כבר נענש עליהן. תחשוב על זה. אנחנו מדברים על 2 מקרים קודמים שהוא כבר נענש עליהם (וגם אופי העבירות שונה), לא גיליון הרשעות באורך הגלות.
    אף אחד לא אומר שלא מגיע לו עונש. כולנו פה (אוהדי ליברפול) גינינו את המעשה והבענו סלידה ואומרים חד משמעית שמגיע לו עונש. אני חושב שעונש של 3-4 משחקים זה העונש הראוי. מי שיגיד 5-6 אני גם מקבל אם כי לא מסכים, אבל זה במסגרת ההיגיון עוד.
    10-15 זה מוגזם בטירוף, ואתה יודע את זה.

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

3-4 משחקים בתנאי שמצמידים לו רסן במשך חצי שנה, עונש מצחיק.