פרמייר ליג - מחזור 37

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏10/5/13.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושוב אני אומר, הוא מדבר על מאמנים ותקופות עוד לפני שנולד, הוא לא מבקר את ההישגים של פרגי או את הטקטיקה שלו או את ניהול המשחק שלו או את בחירת השחקנים שלו אלא מבקר את האופי של פרגי (כאילו הוא היה אי פעם עם פרגי בחדר ההלבשה, כאילו הוא מכיר אותו או כל איש מקצוע אחר ברמה הזאת). נטו קינאה, נטו שינאה, נטו ילדותיות, באמת שאין ממה להתרגש.

אם כבר להתרגש, אז מתמונות כאלה -

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/945386_517902738273145_1417033958_n.Xxx

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמבדיל את פרגוסון מכל המנג'רים האלה מלפני 20, 30 ו-40 שנה, זה לא מה שהוא עשה, אלא מתי שהוא עשה את זה. תראו כמה דברים הכדורגל עבר בתקופתו כמנג'ר, איך דברים השתנו, ואיך הוא ידע להשתנות אותם. זה עולם אחר לגמרי מאשר בשנות החמישי, השישים והשבעים.

3. Gunner_ForeveR Member

היה מרגש לראות את התצוגה שאחרי המשחק, אפילו בתור אוהד ארסנל כואב לי שהוא פורש.

זה משפט נכון מאוד שחשבתי עליו היום

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/13
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ררארד השחקן האנגלי הכי גדול בשני העשורים שחלפו.
    לאורך הקריירה שלו הוא ידע לעשות כמעט את כל מה שסקולס ולאמפרד עשו ברמה הגבוהה ביותר
    כמובן ששניהם ענקים, אבל הוא יותר.
    אני חושב שסקולס היה בשיאו מנהל משחק מחונן שהתפספס ע"י אנגליה שהתעקשה לשחק עם לאמפרד וג'ררארד במרכז במקום לשלב אותם יחד איתו.
    פרגוסון, המאמן הכי גדול בבריטניה לפחות מאז שנות ה70, עכשיו להיכנס בו או להגיד עליו דברים שליליים זה סתמי ולא במקום לדעתי.

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אין בעיה עם המשפט שפרגסון המאמן הכי גדול בברטיניה, בהיסטוריה, בכל הזמנים. אפשר להתכווח אבל זה טיעון לגמרי לגיטימי. האיש הכי גדול בתולדות המשחק...לא יודע, זה קצת תיאור יותר בעייתי מאנשים שיושבים מאחורי מקלדת, ולמרות כל הסיפורים, עדיין לא עברו איתו אימונים יומיומיים ושיחות לפני משחק.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/13
  6. alexshw Member

למה הוא היה צריך להיות "טוב" לאחרים? תפקידו היה להגן בחירוף נפש על שחקניו ולהשתמש במשחקים פסיכולוגיים לצרכיו בהשגת תארים(כמובן לא במקום הקטע המקצועי).

7. Bill Shankly Member

קנאה!? בסקאםצ'סטר!? פפחחחח :aaarofl: never

אתה רוצה ילדותי? ליברפול בסה"כ יותר תארים מאשר ליונייטד.39-41... הנה קיבלת ילדותי.

שנאה!? לכל אוהד יש ולך אין?

אגב, מכל האנשים שפרגוסון הודה הוא שכח את הווארד ווב! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

אגב2,בהצלחה עם דייויד מויס מאמן ענקק!

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/13
  8. Andrei Kanchelskis Member

אם היה לקבוצה שלך מאמן כמו פרגוסון לא היית הולך שנים עם הראש באדמה ונאלץ ללמוד על עברה המפואר של קבוצתך רק מאגדות וצילומי ארכיון בטלוויזיה, הקינאה שאתה מציג פה רק גורמת לגיחוך וזלזול כלפייך כי כל בנאדם בוגר יודע את האמת על פרגי.

פרגוסון הוא המאמן הגדול ביותר בהסטוריה של הכדורגל האנגלי ושום עובדה שבעולם לא תשנה זאת, ודיוויד מוייס...הוא באמת אחלה מאמן ולא היה מזיק לליברפול מאמן כזה מאשר רכבת המאמנים המגוחכת שהמועדון עובר ב-20 השנים האחרונות.

9. שםמשתמש Member

חחחחח אלוהים, יש להיות לא חכם, ויש להיות ילדותי, אבל בחור, אתה שובר כאן שיאים חדשים. תיהנה עם רגשי הנחיתות שלך. כמה אתה סוגד לג'רארד שאפילו אליפות לא הביא למועדון (בסה"כ מציין עובדה). אם פרגי היה המנג'ר שלכם (רחמנא ליצלן), היית סוגד לו. הניסיון הילדותי והמגוחך שלך להוציא אותו רע הוא פתטי.

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/13
  10. שםמשתמש Member

התכוונתי שמבחינה מקצועית, ההשפעה והאישיות שלו בתור איש מקצוע הם נדירים מאוד וכמעט לא ברי השוואה. לא התכוונתי שהוא האיש הכי נחמד או סימפטי בהיסטוריה של הכדורגל. אף אחד מאיתנו לא מכיר אף אחד מהאנשים הגדולים בתולדות המשחק. ברור לכל מי שלא מושפע רק מרגשות של מרמור ושנאה שהוא לכל הפחות מהאנשים הגדולים בתולדות המשחק, אם לא הגדול מכולם.

11. Bill Shankly Member

סוף סוף מישהו שמדבר לעניין. בניגוד לשםמשתמש (אולי תבחר שם?). תפסיק להכניס מילים לפה! איך אתה יודע שהייתי סוגד למישהו כמו פרגוסון!? מה אתה יכול להכינס למוח שלי? אתה רוצה להגיד שאני סוגד את רוי הודג'סון שהיה מלקק לפרוגי את התחת בזמנו בליברפול.
    חלס כבר עם זיבולי שכל. תדבר לעניין כמו הרצליה עד המוות. תודה שפרוגי איש קטן מבחינת אישיות. על הנייר הוא מנג'ר ענק אין ספק בזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/5/13
  12. GentlePunter Member

יום שלישי פעמיים כי טוב, אבל למי?

לפנינו משחק אדיר באמירויות. מי תעשה תיקון של ליל שבועות?

ובמדג'סקי, משחק שכולו תוגת מפסידים ומפוטרים.

ארסנל - ויגאן (איצטדיון האמירויות, 21:45)
    כל מילה מיותרת וכל תוצאה אפשרית. חוץ מתיקו, זאת אומרת.

ארסנל עדיין ללא ג'ירו המורחק אבל עם וולקוט שממלא מקום בחוד באופן חד וחלק עם שני שערים בדקות הפתיחה. פביאנסקי וגיבס כשירים. הראשון, ביחד עם שצ'צ'ני, היו שותפים פעילים בשני ההפסדים האחרונים של ארסנל לויגאן.

מחזיקת הגביע הטרייה תצטרך לבצע איסוף מנטלי בלתי רגיל מבחינתה על מנת לבוא ולעמוד שוב כפי שעמדה בוומבלי לפני 3 ימים בסך הכל. בוסז'ור, פיגרואה וסטאם טרם החלימו מפציעותיהם. מיאיצ'י המושאל לא יכול לשחק וממילא פצוע לאורך כל העונה.

רדינג - מנצ'סטר סיטי (מדג'סקי סטאדיום, 22:00)
    היורדת עדיין חסרה את קבה ורוברטס. פדריצ'י ואקפאן בספק.

סיטי עם בריאן קיד על הקווים. יהיה מעניין לראות עם מי הוא יעלה, צריך גם לזכור שהמקום השני טרם הובטח, עניין של יוקרה בלבד. סינקלייר פצוע.

13. roniwager Member

למישהו פה יש wager zone והוא יכול להתערב איתי על המשחק של ארסנל?

14. Bill Shankly Member

לא צריך להיות איתו בחדר הלבשה, לא צריך להבין את הטקטיקת המשחק. לא צריך להתסכל על ההישגים שלו. הדבר היחיד שצריך להתסכל עליו זה ההתנהלות שלו מחוץ מרגש. אין לו שום ערך או רוח ספורטיבית של בן-אדם גדול כפי שאתם מגדירים אותו, נתחיל עם זה שהוא אובססיבי כלפי ליברפול (אני מודה שגם אני נהייתי אובססיבי כלפי מר פרגוסון, בכל אופן לא זה קשור). באליפויות קודמות של יונייטד מה הדבר הראשון שהוא עושה? הוא אומר יאללה עוד אליפות צריך לעקוף את ליברפול.. אבל רגע.. מה עם השחקנים שלך? מה עם האוהדים? מה עם הצוות שלך? לדעתכם זה דבר גדול, לדעתי זה גועל נפש. ואחרי זה יש כל מיני עקיצות ותככים כמו למשל שליברפול רצתה לקנות את צ'רלי אדם, הוא בא ואמר שכל קרן שלו שווה 10 מיליון פאונד. זה ברור שהוא בא לעלות את המחיר שלו על מנת שליברפול לא תקנה אותו. לדעתכם זה דבר גדול, לדעתי זה פשוט גועל נפש כל ההתעסקות שלו עם ליברפול, יש לך קבוצה משלך תתעסק רק איתה! איזה עוד מנג'רים עושים דברים? עד כמה שאני יודע אין.

ואחרי זה החוסר הכבוד ליריבים שלו. הפסדת? תקבל את זה כמו גבר! ותפסיק לחפש כל מיני אשמים אפילו אם השופט שגה. ופה בא חלק מהצביעות שלו, קיבלת מתנה מהשופט בשבוע שעבר, שבוע אחרי זה הוא לא בא לקראתך, איך אתה בכלל מעז להתלונן על השופט!? חוצפה. מה יש אתה לא יכול לתת קצת קרידיט ליריב שלך? ליברפול ניצחה 4-1 את יונייטד פרגוסון אמר שזה לא משקף? מישהו אי פעם שמע על נצחון 4-1 שלא משקף? אני לא. רק שהוא הפסיד לברצלונה בוומבלי הוא ידע לתת קרידיט חוץ מזה אני לא ראיתי שום דבר אחר.

הקטע עם השופטים לא נגמר, כל הזמן הוא בתוך האוזן של השופט הרביעי, מצביע אל השעון ואיכשהו מתברר שיש לו כוח בהתאחדות כאשר הוא הצליח להעיף את אלן וויילי, תגידו לי אתם איזה מנג'ר בכל ההיסטוריה הצליח לעשות דבר כזה? אבל זה לא עוד נגמר יש גם fergie time, השופט הרביעי יוסיף את כמות הדקות עד שיונייטד תבקיע את השער שלה. בנוסף לא חסר לפרגוסון כל מיני קנסות על הוצאת דיבה נגד כל מיני שופטים.

והקטע "שאני הכי אוהב" הצביעות: סוארז לא לחץ את ידו את אברה, ליברפול צריכה להעיף אותו מהמועדון! אבל קאנטונה, קין, פרדיננד (כל אחד עם הרקע שלו) היו צריכים להישאר במועדון? הצביעות זועקת לשמיים! ולדובדבן שבקצפת הוא לא הלך ללחוץ את ידו של רפא בניטז.

אלו לא דברים שקרו תוך עונה או שתיים אלה שנים על גבי שנים די ארוכות הבריונות שלו פשוט שלטה. אכן בהחלט מדובר בבן-אדם גדול... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

בנימה יותר חיובית, פרגוסון היה איש ענק בשנות ה-90 היה לו חן וקלאס של מנג'ר גדול מכל האספקטים. ברגע שוונגר נחת המשחק והאופי שלו השתנו מקצה לקצה. אם פרגוסון היה פורש בפעם הראשונה יש מצב לא רע בכלל שאני הייתי מהלל אותו כהמנג'ר והבן-אדם הגדול ביותר בתולדות אנגליה אך הוא המשיך, הוא רצה להיות הגדול מכולם. אך להיות הגדול ביותר יש מחיר והמחיר הוא די גדול. טוב שהוא לא מכר את הנשמה שלו לשטן.

אין פה שנאה (של ממש), אין פה בכלל קנאה, יש פה רק עובדות! ואתם אוהדי יונייטד עיוורים לעובדות.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/13
  15. GentlePunter Member

הדיון שמתפתח כאן על ליברפול, יונייטד ופרגי הוא מקסים בעיניי ובוודאי יש לו מקום. מכיוון שבשלב הזה הוא כבר חורג מהגבולות הצרים של הדיון במחזור ה-37 אני מבקש לנהל אותו באכסדרה אחרת (למשל השרשור על מנצ'סטר יונייטד) על מנת שנוכל להמשיך ולדון כאן על מה שנתכנסנו עבורו - המחזור ה-37 בפרמייר ליג. בסדר?