פרמייר ליג - מחזור 5

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏19/9/13.

1. Mellow29 Kopite

הוא כן מושיב מישהו בחוץ, את המגן השמאלי הבכיר שלו, כשהמגן המחליף פצוע לתקופה לא קצרה. הרבה יותר "קשה" לספסל את אנריקה מאשר לספסל את סקרטל - מגן שמאלי מס' 1 לעומת בלם מס' 3-4.

זה לגיטימי שאתה לא אוהב את ההחלטה הזו, אני מעדיף לשפוט במבחן התוצאה, אבל הקטע הוא שזה משהו שלא קורה לעיתים קרובות (בשני האגפים בו זמנית) והוא לחלוטין "ראש פתוח" ו"חשיבה מחוץ לקופסא". הדברים האלה לפעמים עובדים ולפעמים לא, ויש סיכוי שכל מה שרודג'רס תכנן ילך לפח... אבל אני לא רואה פה משהו שמעיד על קבעון של רודג'רס.

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/13
  2. מסוטיזם Member

הוא שיחק, אבל נפצע בתחילת המשחק.

3. Kompany Member

2 מהצלות העונה נחתמו כבר במחזור הזה, האחת של גוזאן והשניה של בורוק (מעט מאוד שוערים היו לוקחים את הכדור החופשי הזה)

בינתיים פתיחה מאופקת משהו באנפילד אבל אני בטוח שעוד ניראה דברים יפים שם, ההגנה של ליברפול אגב מאוד מסורבלת וניראה איך ההתקפה של סאות'אמפטון שעל הנייר מצויינת (לא יצא לי לצפות בהם העונה עדיין) תעניש אותם.

ססניון מעניש את די קניו

4. alexshw Member

יוצאי יונייטד כובשים - ראבל מוריסון לפטישים ורובי ברדי להאל

5. Rushie Member

מחצית מתסכלת. השחקנים משחקים לאט מאוד ורחוק מאוד אחד מהשני.
    טורה וסאקו מגושמים מאוד עם הכדור וחסרי מושג לחלוטין בהתקפה. ההחלטה לשים אותם מגנים היא החלטה רעה של רודג'רס. מה שעוד יותר חבל זה שאספאס נראה בדיוק כמוהם במחצית הזאת.

6. Mellow29 Kopite

Kompany
    אתה לא רציני... בעיטה טובה של ג'רארד אבל די קרוב למרכז השער, בורוץ' כנראה עמד לא טוב אם הוא נזקק לזינוק כזה. אם זה נכנס זה לגמרי שער של השוער.

סוטון לוחצת טוב מאוד אבל בדקות האחרונות נגמר להם האוויר. רק חבל שהשחקנים שלנו משחקים טוב בתורות. אספס התחיל טוב את המשחק, איפשהו באמצע מוזס התחיל להיות מסוכן ולקראת סוף המחצית סטארידג' התעורר, רק חבל שכל השאר הלכו לישון.
    מקווה שרודג'רס יתן להם בעיטה בתחת במחצית כי סאות'המפטון פשוט רצו יותר מאיתנו, זה לא צריך להיות ככה.

אגב נחמד לראות מה הניתוחים שלנו בפורום שווים... בשידור של סטנטנה אמרו שלאנריקה יש בעיה בברך ולכן הוא לא פתח בהרכב. טורה ע"ח וויזדום זה עדיף בכל מקרה, בשני צידי המגרש.

סטרלינג מחליף את אספס מיד אחרי ההפסקה, לפי מה שאומרים בטוויטר.

7. skyday20 Member

לוברן, מעלה את הסיינטס ליתרון מפתיע באנפילד.

8. skyday20 Member

לייטון ביינס קורע את הרשת פעמיים מבעיטה חופשית, במשחק 1 זה מרשים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

9. Roma מנהלים

מישהו יודע מה קרה ללוקאקו אחרי הגול?

10. Kompany Member

אם לומר את האמת לא ראיתי את הרבע שעה בין תחילת המחצית השנייה לדקה ה-60 כך שהייתי רוצה להבין משהו, האם סאקו מועדף על אגר? על מה ולמה? פאקינג אגר אחד הבלמים הטובים בפריימרליג שדחה לא מעט קבוצות יותר טובות מליברפול היום בשביל סאקו הרכש החדש שעוד לא הוכיח כלום? או שאני סתם יוצא ככה על רוג'רס ואגר נפצע? במידה ואני סתם מתרפץ אז אני מתנצל אבל אם יוצא שאני צודק, אז אני במקום אגר הייתי נעלב(קשה לי להאמין ובכל זאת).

בינתיים, משחק מטורף בין ווסטאהם לאברטון, 2 גולים מדהימים של ביינס, פשוט מדהימים ועוד אחד של לוקאקו שאת הצעקה של מוריניו שמעתי עד לכאן הופכים יתרון 2-1 של ווסטהאם ל3-2 של אברטון. מדהים.
    אגב למה לעזאזל הווארד מחופש לאל חאבסי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

ובניוקאסל האל אשכרה מובילה על המגפייז... פארדיו לוקח סגל מעולה, הרכב מדהים לתחתית... כמה עלוב אפשר להיות?

11. שםמשתמש Member

פוצ'טינו מעמיד קבוצה מצויינת על המגרש כל פעם מחדש, אחלה מאמן.

12. skyday20 Member

אתם סתם יוצא על ברנדן.
    D Agger: Knock

13. alexshw Member

ניצחון מוצדק לקדושים. ליברפול אולי בלחץ מהמקום שלה בטבלה כי היא לא רגילה להיות שם.
    משחק עלוב ביותר שלה.
    מי שבינתיים מאכזב בסאותהמפטון זה אוסבלדו שגם היום היה חלש.

14. Mellow29 Kopite

הפסד ליגה ראשון מאז מרץ, גם אז לאותה סאות'המפטון וגם אז בצורה עצובה כ"כ.
    סקרטל, טורה וסאקו עם משחק די סביר, אם לא מיניולה זה היה 5:0, כל השאר פשוט מזעזעים.

אין מה לקחת מהמשחק הזה, סוארז חוזר לפחות אז זה יקל קצת על המכה המוראלית.

D Agger: Shite.
    הפסקתי לספור את כמות הפעמים בשנים האחרונות שהוא חוטף על הראש במצב נייח ואז נשכב על הדשא בצורה מעוררת רחמים. טוב שהוא נוח עם הכדור באמת.

15. Bender Member

שאו וקליין שני מגנים מעולים. גם במרכז המגרש יש להם בהחלט שחקנים טובים. אולי הם יכולים להתחרות על מקום באירופה - {אוף אני חייב לעשות את זה, לא יכול להתאפק} - עם ליוורפול... סתם... אתם תהיו באירופה שנה הבאה.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx... לא... התכוונתי תהיו באלופות. כן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
    ----

עד מחר וההפסד של ארסנל לסטוק מותר לי לצחוק! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx