פרמייר ליג סוגרת סיבוב עם ליברפול בלונדון סטדיום, צ'לסי באיפסוויץ', ארסנל אצל ברנטפורד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏29/12/24.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוד קשה היום להיות קשר מרכזי, דגש על 50/50, מבלי להיות אתלטי בצורה כזו או אחרת. לא חייב להיות מאוד מהיר, אבל חייב חייב חייב מימד מסוים של פיזיות, כוח/כושר/מהירות או כולם ביחד. הדרישות של הכדורגל הקלופי/גוארדיולאי הן שהקשרים תמיד יעשו עבודה מאוד קשה בלחץ והמשחק ממש בנוי על זה כי אם זה לא קורה שוברים את משחק הלחץ דרך האמצע וזה התרחיש הכי גרוע. אולי העמדה היחידה שאפשר עדיין לתפקד בה אך ורק עם הבנת משחק זה הקשר האחורי ב3 כי הוא יכול להסתמך יותר על טיימינג ופחות על כיסוי שטח.

אני מסתכל על הקישור של הטופ6 (מינוס פורסט כי אני לא בקיא מספיק), מבין כל הקבוצות יש כמה קשרים ספציפיים שבולטים בהיעדר האתלטיות שלהם: מאק אליסטר, מרינו, ז'ורז'יניו, אנזו, גונדוגאן, קובאצ'יץ'. אני חושב שלמעט מאק אליסטר שיש לו יציאה מאוד מפתיעה מהמקום וגם אינטיליגנצייה גבוהה בכל הנוגע למיקום, דיי ברור שהשאר הם נקודות תורפה של הקבוצות שלהם. אנזו העונה משחק יותר קדימה אז אולי זה לא משפיע באותה מידה אבל הנקודה עומדת - קבוצות טופ היום צריכות קשרים אתלטיים. זה תמיד היה נכון בפרמיירליג ולדעתי אפילו יותר נכון העונה.

במילים אחרות, מרינו צריך לעבוד קשה מאוד על המיקום שלו אחרת הוא לא יצליח להתברג כמו שצריך בארסנל. בטח במערך של 2 קשרים אחוריים ו1 קדמי שהוא אודגאר.

oranfu, Clock End Stand ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.