פרמייר ליג סוגרת סיבוב עם ליברפול בלונדון סטדיום, צ'לסי באיפסוויץ', ארסנל אצל ברנטפורד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏29/12/24.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שמביא אותם למועדון כמו שלנו בלי חלוץ עם ניסיון בלי חלוץ מוביל בטח בסכום ששילמנו על הויילנד והציפיות שהגיעו איתם הוא חסר מושג בקבוצות ברמות האלה בכדורגל.
    אולי בליגה האיטלקית בקבוצות האמצע/קצה הצמרת הם יכולים להצליח, בלי לחץ, שיתמקדו במשחק הטוב ולא בחמישה הרעים לאחר מכן, לא בלחץ ובציפיות של מועדון כמו שלנו.

2. k_700 Member

אתה שוב קורא מה שמתאים לך לקרוא.
    זה דיסלקציה מולדת או משהו? תתאמץ לרגע.
    איפה כתבתי שהוא שחקן? כתבתי שהוא מהיר, הרבה יותר מהיר ממאזראווי. זה אפילו לא תחרות, מזראווי צב לידו.
    מאזראווי שיחק מגן היום? אם היה משחק מגן הייתי אולי מנתח את זה אחרת אבל הוא שיחק לבד על האגף מולו ומול הול. טו מאץ׳. ברור שהוא במיס מאץ׳ ענק שם. הוא לא ווינג בק ומעולם לא הגנתי עליו שישחק ווינג בק. הוא מגן בקו של 4 או בלם לא רע בכלל בשלישיה, כמו שהראה.
    אתה תמיד אבל תחכה בפינה לכל שחקן שפסלת מראש על המשחק הראשון שיהיה אפשר להגיד עליו משהו, זה אתה. אגב, אתה בטח זוכר שגם אני חשבתי שמאזראווי בכלל יהיה רכש רע, אבל מה לעשות? אני לא חמור כמוך שלא משנה את דעתו אף פעם.
    רק תנסה להתייחס למה שכותבים לך ולא למה שאתה מדמיין שכותבים לך.

אמורים בינתיים טועה לא מעט וכמו שאתה שם לב, אם תלמד לקרוא מתישהו, אני גם לא חוסך ממנו בביקורת.
    הוא כנראה לא התאקלם בעצמו פה אם הוא חוזר על המון טעויות שוב ושוב.
    בנוסף לזה שכמובן איבד כמה שחקנים משמעותיים לסגנון שלו במערך הזה.
    אתה הרי לא הסתכלת על ההרכב היום או במשחק הקודם ואמרת בואנה זה ההרכב הכי טוב שלי.
    כשאני ראיתי את ההרכב ראיתי יותר שחקנים טובים על הספסל ועוד 2 שהיו מורחקים.

מכיוון שאני מאמין שלא נעיף את כל הסגל הזה ואפילו 60 אחוז ממנו בקיץ אני מאמין שנוכל לבחון אם זה סגל לטופ 4, כן או לא כבר מהעונה הבאה כשיהיה אפשר לאפס את המערכת, לתת לו לעבוד עם הקבוצה בקיץ ולהביא לו כמה רכישות של שחקני חשובים למערך שלו.
    מבחינתך אין בסגל הזה שחקנים שיתאימו לקבוצה שתאבק על טופ 4, רשמתי.

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/24
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'לסי נראו לי רכים מדי מתחילת העונה. עם הכדור מצוינים, כנראה הכי טובים אחרינו, אבל בהגנה ובעמידה בלי הכדור חלשים משמעותית.

היחידה שיכולה לתת רצף נצחונות ולנגוס בפער זאת ארסנל, אבל בגדול עם פער כזה באמצע העונה זה שלנו להפסיד כמו שאומרים. אין סיבה לייפות את זה.

יחד עם זאת ועם כמה שיונייטד מביכים, לדרבי חוקים משלו. זה יכול להיות עקיצה של 2-1 ליונייטד וזה יכול להיגמר גם 4-0 לנו. מקווה ומאמין שהתרחיש השני יתקיים.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת שזה 0-0 קלאסי. כל פעם שמצפים לתבוסה שלהם נגדינו זה נגמר ככה.

Esomech, oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשמסתכלים מעבר להודעות פה שכל אחד מוטה או מנסה לנחס, יש ביחסי ההימורים את האמת האבסולוטית. אם הליין לא מדייק, הוא יפסיד לחברת הבית כסף והחברות תמיד מרוויחות.
    הליין על אליפות שלנו בBET365 הוא 1.25.
    בתרגום לאחוזים זה 80% לאליפות.
    שאספר לכם על אינספור מקרים בהם נפלתי בליינים של 1.2 ומטה? או שאחשוב עבורכם כמה זה 100 פחות 80?
    כמובן שאנשים פה לא מצליחים להבין איך יכול להיות שליברפול לא תיקח אליפות, בדיוק מאותה סיבה שהם לא הבינו איך זה שX Y Z A B C עמדו על אותה הסתברות בעבר אבל לא קרו. ככה זה בספורט.

לחילופין, מי שבטוח שזה סגור, שישים את כל ההון שלו על ליברפול ובמאי הוא ירוויח עוד רבע מההון, למה אתם ממתינים?

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. k_700 Member

נשאל את זה הפוך.
    מתי בפעם האחרונה קבוצה שיצאה ממחזור בוקסינג דיי עמדה על 80 אחוז ליין לזכיה באליפות והפסידה אותו?

מרחם קצת על הפורום הזה על הפעם הבאה שתפסידו 2 נקודות במשחק ליגה גם כשהפער יהיה 18 עם משחק חסר.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לך מה לשאול הפוך.
    יש 20% שלא ניקח, נקודה. זאת עובדה ולא דעה.
    אם קשה לך לראות את זה, זה כי אתה לא יודע לעכל הסתברויות.

אם אתה שואל שאלה נוספת ולא קשורה למה שכתבתי, אני לא יודע לענות מתי בפעם האחרונה זה קרה - צריך לבדוק.
    היו פספוסים הרבה יותר גדולים מ20% מה ז"א? טמטום לחשוב ש1.25 זה ודאי. כל יום יש משחקים שמקבלים פחות מ1.25 ולא מסתיימים בהימור זוכה.

סיטי מקבלת בשבת 1.25 נגד ווסטהאם. היא מנצחת בוודאות? לא. היא מנצחת ב80%.

8. k_700 Member

הימור על משחק סינגל וכאלה. אתה מהמר פה על תחרות עם יחס זכייה של 1.25.

היה את ניוקאסל בעונה הראשונה שראיתי את הליגה ב95-6 עם ג'ינולה ולס פרדיננד אבל אז, 10 נקודות פחות בכריסמיס חיכה אלכס פרגוסון עם הקבוצה שלו...אני משוכנע שלא נתנו לניוקאסל יחס כמו שנתנו לכם היום.

אתם על יחס של 80 אחוז לזכייה כי אין תחרות על אליפות בליגה הזאת.
    הסו קולד מתחרה שלכם בלי הכוכב הגדול שלה לכמה חודשים.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין קשר...80% הם 80%.
    אם היה הבדל כל המהמרים היו שוברים את השוק על ה1.25 הזה ומורידים אותו ל1.00. הליין הוא נקודת איזון, לא מספר רנדומלי. הוא נוצר כיוון שבנקודה הזאת מפסיקים להתקבל הימורים רבים עליו ויש גם הימורים נגדו.
    בשלב הנוכחי אחד לכל 5 אנשים גם שם כסף על ארסנל כי הוא חושב ש5.5 זה יחס טוב עבורה.
    כך מתנהל הימור. לא בהטרלות והגזמות.

יכול למצוא דוגמאות שתחרות עמדה על 80% והמובילה לא לקחה בסוף. יש 1 מכל 5 באופן ממוצע.
    צ'לסי 1.13 לסיים טופ 4.
    לידס 1.33 לסיים מקום 1.
    פלימות' 1.11 לרדת מהצ'מפיונשיפ.
    זוכר שאמרת שלסטר ירדה כבר ליגה? היא 1.29 לרדת.

10. k_700 Member

אני מסתכל על פער ואיכות היריבות שלך בטבלה.
    ארסנל פצועה וחסרה איכות מקדימה.
    פורסט(קצב של 74 נקודות וזה הפיק שלהם).
    צ'לסי
    סיטי לא באמת שוות איזכור.

כשלידס הפסידה את האליפות אחרי הכריסמיס חיכתה לה מנצ'סטר יונייטד עמוקה, רעבה עם המאמן הגדול בכל הזמנים.
    כשאנחנו הפסדנו את הליגה אחרי הולכה ב03-04 חיכתה ארסנל של The Invincible. לא זוכר איבוד של מקום 1 בלי יריבה היסטורית שמחכה לך מאחור, עוד יותר לא זוכר מקרה כשהפער כל כך גדול.
    כשהפסדנו בעונת האאאגווררו אחרי שהובלנו את הליגה במחזור הזה, זה היה לקבוצה היסטורית שנתנה קצב של 89 נק.

אתם הפסדתם ב2018 אחרי פער 7 לקבוצה היסטורית של סיטי שתעשה שושלת עם 98 נקודות.

מקום 2 כרגע על קצב של 74 נקודות. ארסנל על קצב של 76. אתה מנסה לייצר לי פה סיפור, אין פה סיפור. יש פה אליפות קלילה, היינו בסרט הזה כבר.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שאתה כותב הוא הסברים למה זה 80% ולא למה זה 100%.
    אמשיך לעדכן על שינויים אמיתיים בסיכויים.

"אתה מנסה לייצר לי פה סיפור" - סה"כ סיפור שמתגלגל במיליארדים של דולרים בעולם, יותר הגיוני הסיפור של משתמש בASOCCER אתה צודק.
    אתקשר לוגאס ואגיד להם שמצאנו גאון.

12. k_700 Member

הבנתי, טוב תמשיך לבדוק לעצמך ליינים ולחכות שהיחס יהיה 100 אחוז כדי לחגוג.
    מבטיחים לא להשתעמם למוות עד אז.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

80% שצדקת שאמרת מראש שגמור.
    אני אמשיך להמתין עד שבאמת ניקח, מוזר שכמוני.

כשאתה יוצא מהבית היום ועובר במעבר חציה אל תסתכל ימינה שמאלה, זה ודאי שחוצים בחיים. רק 1 ל100 אלף באמת נפגע. אל תבזבז את הזמן שלך.
    אל תלך לעבודה גם, מה הסיכוי שהמנהל שלך ישים לב? לך לים במקום.
    כל החלטה שלך מתנהלת לפי הסתברויות ואתה לא מבין מה זה בכלל.

אתה יודע איזה עוד החלטה הסתברותית אתה לוקח?
    לא לשים עכשיו את כל הכסף שלך על ליברפול לאליפות ב1.25. כי אתה יודע שיש סיכוי שזה ייפול.

14. GRANDE LAZIO Member

הכניס את בולוניה כמעט לבד לצ'מפיונס? אפשר לחשוב שנתן עונת אימובילה מעל 30 גולים, כולה עשרה שערים ב35 משחקים, נתון עלוב למדי וזה שקניתם אותו על זה, כמו את הוילונד אגב, מראה איזה עסקנים גרועים יושבים לכם בהנהלה. מצחיק שאתה עוד מצדיק את זה.

15. k_700 Member

@GRANDE LAZIO אתה כנראה ראית את בולוניה בשנה שעברה כמו שראית את ווסטהאם בשנה שעברה כשדמיינת שיש להם סגל לטופ 4.
    הוא אף פעם לא היה סקורר, הוא היה מחולל ההתקפה שלהם.
    השחקן ביהלום שההתקפה עוברת דרכו.

מדהים שבכלל צריך להסביר את זה.
    לא עשו אן דן דינו ונתנו לו את התואר של השחקן הצעיר של הליגה בשנה שעברה, הוא לגמרי הרוויח את זה ביושר.

אם תרצה התפקיד שלו שם קצת דומה היה לפרמינו הצעיר אצל קלופ.

כמה שערים היו לורנר בלייפציג לפני שעבר לאנגליה לחורר משקופים? ככה אתה מסנן שחקנים טובים?