אני חושב שזה לא מאוד נכון שאתם אומרים ש"הם לא צריכים לעשות דברים כאלה" (תאומים, שחר וכו') מכיוון שאם שחקן בא אלייהם ואומר להם שהוא רוצה שיפור די משמעותי בחוזה שלו זה סיפור של לשלם לו עוד די הרבה כסף, וגם לשלם לבקרה התקציבית על זה שהם מעלים לו את החוזה ולשלם עוד בערך מליון סעיפים. לפעמים בעלי הקבוצה פשוט סוגרים עם השחקן בעצמו על תרגיל של "חוזה כפול" (בשיטה מעט יותר מתוחכמת ממה שתיארת בהודעה האחרונה שלך) וככה גם השחקן מקבל עוד הרבה כסף וגם בעל הקבוצה לא צריך לשלם לעוד הרבה אנשים חוץ מהשחקן שלו. וכמו שאמרתי - זה שלא תופסים את בעלי הקבוצות הגדולות לא אומר שהם לא עושים את זה. העניין הוא כזה : יענקלה שחר "מדבר" עם רבינוביץ' (יו"ר הרשות לבקרה תקציבית) ומסביר לו במילים יפות שאם הוא "עולה" על כל מיני חוזים במועדון שלו הוא ידאג שהוא לא יעבוד יותר בארץ הזאת. ואותו כנ"ל לגביי תאומים הרציקוביץ' וכו'... וזה נכון - רק היור"ים הקטנים שאין להם הרבה השפעה עם חבריי כנסת ואנשים בעלי כוח אז הבקרה תופסת אותם וקונסת אותם. נ.ב. לפי דעתי העונש צריך להיות הרבה יותר חמור מאש קנס של 10,00 דולר או משהו כזה. כמו שכבר אמרתי - באיטליה / אנגליה / ספרד פרשייה כזו של חוזים כפולים תהרוס את שמו של היושב-ראש הנוכחי של המועדון ואם יימצאו עוד "ליקויים" שכאלה גם כל המועדון יכול לההרס... וכאן בסה"כ קוניסם בכמה עשרות אלפי דולרים, שבינינו --- כמה זה כבר? dandanr
תיראה בית"ר לא המציאה את זה אבל בלי כל ספק מאז פרשת דדש יש לעניין מודעות גדולה הרבה יותר והתייחסות הרבה יותר חמורה. בית"ר בתקופת דדש היתה מנוהלת כמו שכונה אאבל זאת סטיגמה שנארה להם היום בית"ר שונה לחולטין (או כמו ששי שיטרית אמר: "הקהל של בית"ר התבגר, הם לא חיכו לי בחוץ אחרי המשחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
וידוקה - דבר ראשון (אני לא יורד עלייך) - כותבים winners ולא weeners!!! דבר שני - ארסנל הם ממש לא ווינרים, הם לוזרים, אבל זה לא קשור עכשיו... אני חושב שהניהול של דדש באמת היה מופקר וחסר אחריות אבל תשכח מי לבית"ר את השחקנים הכי גדולים שהיו לה ובעיקר מי הביא לי שתי אליפויות.... ובנוגע לזאבי - שום דבר לא היה שווה בשביל שהבן זונה הזה יבוא ויהרוס לי את הקבוצה. הלוואי כל העסקים שלו ייתמוטטו והוא בעצמו יחנק. ובקשר לפינג'ל - בהחלט אדם מקסים ונחמד אבל הוא עשה כמה טעויות כשהוא רק הגיע לבית"ר אבל עכשיו הוא משתפר עם הזמן ואני חושב שהוא יוביל את בית"ר לתקופה יפה מאוד עם סגל מצויין ואחד מהמאמנים הבכירים בארץ! השנה בית"ר אלופה! dandanr