אחד הגולים הכי יפים שראיתי, אני לא מאמין שמוראטה פרץ ככה מלפני החצי של באירן לא האמנתי שיש לו את הטכניקה והספרינט. מדהים איזה צמד מפגשים ענק, זאת ליגת האלופות.
שונא איך ששחקני ברסה צוללים...אה זה שחקן של ארסנל?טוב לא משנה. מעניין מאוד מה יקרה עכשיו במינכן.האם זה יתפתח ל2:2 כמו בטורינו או יותר לכיוון של 4:0 כמו של ריאל לפני שנתיים.
הגול השני של יובה לא פחות ממדהים. אם ה-1:0 היה אחרי שנוייר חלם בהקיץ, השער השני זו מתפרצת לתפארת. מוראטה עבר את השחקנים כמו בפיפה וקוואדראדו עשה מבצע אדיר ברחבה. הנה, לבוני יש את 'המהלך המדויק' של הערב. הכל היה מהר, הכל היה חד, הכל היה מדהים. כמובן שאת המהלך הזה לא יפמפמו לנו ב'מדינת ברצלונה' כמו שהראו את המתפרצת של בארסה נגד ארסנל, אבל זה לא מעניין. אני נפעם מיובה וממשחק ההגנה האדיר שלה למרות החיסורים, היא אלופת העולם ב-1:0. כולם פשוט משחקים טוב. במשחק הקודם בטורינו באיירן האורחת הובילה 2:0 והייתה הרבה יותר דומיננטית ממה שיובה היום, והשער השלישי של באיירן היה באוויר. אבל יובה הפגינה אופי עצום והשוותה. אני ממש לא רואה את באיירן עושה זאת, נוייר והשאר בפאניקה מוחלטת. אני מתפתה לכתוב את השם 'אריאן רובן', אבל תמיד מדברים על מי שחסר. זה עתיד להיות אקורד הסיום הצורם של גוארדיולה בבאיירן מינכן וזו פעם שנייה בשלוש עונות שהוא מאבד את הכרטיס דווקא במשחק בית, הרי הפסד 1:0 בברנבאו זה סביר בהחלט, למשל, ו-2:2 בטורינו זו תוצאה טובה מאוד. הגיע הזמן לראות את באיירן מתעלה פעם אחת בליגת האלופות בתקופתו של פפ. באיירן לא בעטה לשער אפילו לא פעם אחת. דוגלאס קוסטה בסדר אבל הוא יתרום במשחקים הצמודים האלה רק בעתיד, ופראנק ריברי שאני בספק אם הוא מסוגל לסחוב 90 דקות באינטנסיביות כזו - הוא היחיד שמסוגל לעשות מהלך שיפרוץ את ההגנה האדירה של יובה, אבל האגף שלו ושל דויד אלבה נבלם מצויין בינתיים. הייתי מוציא את צ'אבי אלונסו ומכניס את טיאגו במחצית. מעבר לכך באיירן צריכה לבעוט מרחוק. אבל נראה שזה הערב של יובה.
כשאני חושב על זה-משחק בין אתלטיקו ליובנטוס יכול להיות בינוני ביותר או משחק השנה.שתי קבוצות עם הגנות פלדה ומתפרצות קטלניות.
ניתן להגיד רשמית שהתקופה של פפ בבאיירן היא כישלון ? או עדיף להמתין עד סוף המשחק... Sent from my ONE E1003 using Tapatalk