לא קשור, יש דברים שאפשר לצאת איתם עם תועלת אזרחית, לא מעט כאלו, מרביתם ככולם ג'ובניקיים [פרופיל 64], וזה האמת מה שהיה לי בראש. הפרופיל 72 'נחת קצת במפתיע', ואני צריך לראות איך אני מתמודד עם זה. ואמרתי את זה אחרי שאמרת: מה שלא בהכרח נכון.. מה שמעת על התותחנים אחי ? אתה בטוח הולך לשם ?
המממ... זה תלוי בסד''כ אבל בגדול זה יוצא 5-16 שזה גם נחשב לא רע... אנחנו עכשיו בקו חי''ר ליד ג'נין הפלוגות הלוחמות עושות 4-17 ויש גם 5-16 תלוי איפה.. אבל אוטוטו יש אימון ברמה. בקשר למה שאמרו לתותחנים, מי שכבר שם הייתי מייעץ לו ללכת למיתר. (סיירת תותחנים) חוץ מזה הגדודים הם די בלאי, יצא לי להיות עם MLRS בנחל גולן כמה חודשים... לא להיט. השריון חיל פורץ ומתמרן, תותחנים חיל עורפי.
שלחו לי זימון לחפירות על קצונה. באותו יום אני לא יכול ללכת, יש לי הפנייה. אני יכול פשוט לא להגיע? יעשו משהו בכלל? לא השאירו בדואר הצבאי ששלחו הביתה שום טלפון ושום פרט מידע חוץ מתאריך, מקום ושעה.
* לא כל יחידה מיוחדת היא סיירת (דובדבן, מגלן, אגוז, שלדג וכו'). בכל מקרה, עם פרופיל 72 הייתי רוצה להגיע לשיריון (ולהיות נהג בטנק אם תשאלו אותי).
אתם חולי נפש . פשוט חולי נפש . אתם נורמלים ?!? שריון ?!? זה החיל ה-כ-י מסריח בצה"ל . ואל תתבלבלו , אני לא אומר שהוא לא תורם , דוד שלי נהרג במלחמת יום הכיפורים בשריון , וכבודו במקומו ועוד איך מונח . אבל התנאים שם חברה , תראו איך זורקים עליכם שם . בתור חייל ירוק שנמצא בבסיס של חיל אוויר , אני רואה את האפליות בין החילות . הדממה (חופשה על חשבון המערכת , ומעט על חשבונך) כול חג , בריכה , שקם בגודל כל הבסיס שלכם , בכל חור יש מזגן , אצלם כל דבר מסודר טיפ טופ , אומנם זה חיל פלצני אבל מבחינת תנאים הוא לא רואה אף חיל אחר . אל תעשו את זה לעצמכם , כבר עדיף תותחנים ...
טוב שלא הגזמת... הדממה יש לכל חיל, כשחצי מזה על חשבון המערכת, בריכה זה כי אנשים גרים שם, משפחות של הטיסים, גם בירוקים בכל חור יש מזגן... (חוץ מבשיבטה...)
לילך , עשי לי טובה ... רק מי שנמצא בבסיסים האלה יודע עד כמה החיל הזה מפונק . אבל למה לעשות רע לעצמך וללכת להתאבד מנטאלית בשיזפון ?! הכול טוב ויפה על הנייר , עד שאתה מתגייס ..
חחח אתה אומר מניסיון אה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אךך נחל גולן........ ולא שמרגמות הרבה יותר טוב, להפך.
בשעה טובה נפלטתי מהמשטרה,הגעתי לבקו"ם יום למחרת ושמתי לב שיש להם חיים טובים לאלה שמשרתים שמה עם טלוויזיה וממיר של yes באגף ההמתנה והעברתי שעתיים מול הטלוויזיה עד שקראו לי שוב לראיון מול הקמ"ט לחימה,ששם הוא אמר את העסקה שסגרנו פעם שעברה,עוד 10 דקות המתנה בחוץ עם 10 נפילים של שייטת שהעיקר הדאגה שלהם היה לא להגיע לגדוד(אני לא רוצה לטחון קווים) וקראו לי לחלון ואחר כך למשרד שם חתמתי על הדח"ש לחודש ו19 יום ובשעה טובה אני שוב אזרח,עד ל12 ל11 וב18 ככל הנראה מצטרף לאוטובוס לקציעות עם הטירונים החדשים בחטיבת גבעתי.
+ מהעיר שלי אין קווים ישירים, חשבתי על אולי לנסוע ברכבת עד ירושלים, משם לקחת אוטובס לתחנה המרכזית (איזה קו צריך?), ומשם לרחבת הבית כנסת הגדול. מישהו, משהו?