מה הסיכוי של מישהו עם עקמת שהורידה לו פרופיל להעלות את הפרופיל בחזרה? סה"כ מדובר במיצג ויזואלי די חד משמעי...
אפשר לעקוץ על עקמת יפה מאוד. אחותי סבלה מעקמת קלה מאוד, שלא הפריעה לה במיוחד וכמובן שלא נראיתה, שקצת התחיל לכאוב לה היא ביקשה וקיבלה יום שבועי לפיזיותריפה בבאר שבע בחר"פ. יום שנמשך עד השיחרור. כמובן שאת כל שאר היום אחרי שעתיים בחר"פ, היא בילתה בטיול בבאר שבע(קניון, תחנה מרכזית) וחזרה לבסיס רק שהאוטובוס האחרון יצא לבסיס בשעות הערב המאוחרות. נצלו זאת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
סעמק עם הצבא הזה. אף חג לא לעשות בבית זה אחד הביאוסים היותר גדולים. חבר'ה שאלה. מאיזו דרגה (סגן, סרן, סגן אלוף וכו') ניתן להכנס לי לפרטים האישיים ולראות את נתוני הקצונה שלי, קב"א וכו'?
גם חייל חובה יכול לראות במידה ויש לו הרשאה למערכת. אני לדוגמא יכול כי יש לי גישה לשח"ר של"י מחר יום אחרון של חופש, יום אחרון אחרי שבועיים שלמים שלא ראיתי את הבסיס (מערב יום כיפור עד מחר כולל), אני מרגיש את העצבות הזאת שמרגישים אחרי חופש גדול יום לפני שחוזרים לבית ספר. איזה חופש מדהים היה.
אני כבר יודע את סעיפי הקצונה שלי. פשוט יש לי שיחה עם המ"פ שלי ואני רוצה לדעת עד כמה אני יכול לדבר איתו על העתיד שלי,או יותר נכון, עד כמה הוא באמת יודע.
כל אחד עם גישה לשלישות יכול לבדוק לך מה הקב"א ואללה ואללה ... קיצר אם כבר צבא .. המפקד יחידה שלח אותי ל42 ימי מחבוש .. לפחות את השבת הוא נתן לי לעשות בבית . איזה בן זונה .. היה לי 2 תלונות ועוד אחת שברוך ה' לא שפטו אותי עליה . על כל אחת מהתלונות הוא נתן לי 21 ימי מחבוש ... יום ראשון 8 בבוקר אני כבר צריך להזדיין לי ליחידה ומשם לכלא .
שמע .. אני הסריטה שלי זה ללכת עם חולצה בחוץ . לא מסוגל ללכת עם חולצה בפנים ולא מענין אותי אלופים או רס"ר או לא יודע מה .. אז תמיד אני עם חולצה בחוץ .. ובד"כ עם עגיל בגבה .. עד שהרס"ר כבר אכל עליי תסביך ושם תלונה ... והתלונה השניה זה שדחפתי איזה נגד אצלנו בבסיס אז הוא שיחק אותה כאילו פוצצתי לו תראש .....
וואו. אם דבר כזה היה אצלינו אני מניח שאת מרבית השירות הייתי מבלה בכלא (כל התלונות שלי היו על אי דיגום וסירובי פקודה למיניהם). מזל שאצלינו זה בית זונות, עכשיו לאט לאט אני מתחיל להעריך את הדברים... בל מקרה הגזימו עם העונש. על סמים מקבלים עונש דומה (אולי טיפונת יותר). 21 כלא על פאקינג אי דיגום? אוי ואבוי. נראה לי אם זה היה בבסיס שלי היית מקבל חמישה ימי ריתוק גג. לגבי התלונה השניה, לא מכיר את המקרה לעומק, אבל גם הגזימו נראה לי. יכלו לפחות להיתחשב קצת...
אתה מזכיר לי חבר טוב שלי שבסופו של דבר אחרי שהיה שלוש פעמים בכלא ורב עם כל המפקדים והרס"ר מכות קיבל ת21 שלו,זה הכיון? הכי מצחיק אצלו היה שלמרות שהוא היה בטירונות והוא לא עשה מסע אחד וחוץ מהשבוע מטווחים הוא קיבל את הכומתה את הכיסוי ואת הסיכת כומתה והכל וכל זה שבכל מסע הוא ישן באוהל עוד 5 שעות.
עכשיו שאלה לי אליכםם .. עם אני בורח עכשיו במקום שיום ראשון אני ילך לכלא ... זה תיק פלילי באזרחות ??? ככה שמעתי