טוב אז יצאתי מהכלא אחרי 30 יום ... כמו שאהוד ברק אמר פעם בשירותו בסיירת .. מי שלא נכנס לכלא לא עשה שירות צבאי ..
1(מצטיין) כרגע בחו"ל באליפות העולם, וה4(פעילים) האחרים באילת באליפות הארץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx הארבעה אמורים לחזור ביום שני, והאחד אמור לחזור עוד 20 ימים בערך. כשהם יגיעו הביתה אני אדבר איתם כי קשה לתפוס אותם.
תגידו, גם הרס"ר שלכם הוא כנראה הבן אדם הכי טיפש שאתם מכירים? לעזאזל, אחרי כל שיחה איתו אני מרגיש שהוא מדביק אותי (ולא רק) בטפשות שלו. בצבא כמו בחיים, הכל אבל הכל קומבינות כנראה. במקום שבנאדם כמוהו עם IQ כמו מספר הנק' של דרבי קאונטי בעונה שעברה יקרע את התחת בחוץ בשביל 3-4 אלף (כי ליותר מזה באמת שהוא לא מסוגל) הוא יושב כל היום במשרד, משחק סוליטר, מקבל רכב ומקבל משכורת יפה מאד בת 5 ספרות. איפה ההיגיון לעזאזל?
באתר של משרד הספורט יש טפסים, תוריד תמלא תשלח. ועדות פעמיים בשנה, ינואר ויולי. בשביל פעיל צריך מינימום ליגה גבוהה בספורט כלשהו, ושהאיגוד ימליץ. בשביל מצטיין צריך נבחרת. התנאים: 60 ק"מ מהבית, יצאתי מהקריה על זה :aaa021: אפשרות לצאת הביתה אחרי 8 שעות בבסיס, לפעיל 3 ימים למצטיין 7 ימים היתר עבודה מיוחדת 90 לפעיל 120 למצטיין + דח"ש 30 אגב בשביל מיוחדת צריך לסוע לבקו"ם, לחפש יומיים את מדור מצטיינים כדי שיחתמו לך על זה. אצלנו פשוט המפקד חותם על ד' במקום
קיבלתי מכתב מחיל האויר, והם אמרו לי שהם יקחו אותי לתפקידי מודיעין בחיל האויר. מישהו יודע איזה תפקידים יש שם, ואם בתפקידים שם חוזרים כל יום הבייתה?