צבא הגנה לישראל

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י אלסנדרו דל פיירו, ‏12/8/05.

1. אחד_מנתניה Member

צ'אבי (ויתר האנשים שעוד לא התגייסו) תעשו לעצמכם טובה ואל תתגייסו לקרבי כמה שאתם חושבים שזה חרא ולא משנה מה אתם חושבים, זה הרבה יותר גרוע, הרבה הרבה יותר גרוע (ברור שבסוף אתה רואה את זה כהחוויה הכי גדולה בחיים שלך או אחת מהן לפחות) אבל כל עוד אתה בפנים אתה מרגיש רק שביזות ודיכאון כמעט מכל הבחינות ובכל יחידה קרבית (תלוי גם אם יש איתך אחלה חברה, זה מקל, אבל עדיין).

צבא זה חרא, קרבי יותר.

2. אבו Member

אל תגזים.

3. אחד_מנתניה Member

אני לא מגזים, לא יודע איפה אתה משרת,
    אבל אצלי זה 8-8 קרמי וקסדה. ואני לא ארחיב על האוכל, יציאות, תנאים, מגורים ,קצינים...

4. Lupo Member

איפה אתה משרת ובאיזה גזרה אתה?

5. אחד_מנתניה Member

מג"ב חברון

6. אבו Member

טוב, עכשיו אני מבין את דבריך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx אבל זה ממש לא כולם ככה.

7. אחד_מנתניה Member

כרגע אני בקורס חובשים עם אנשים מהנחל, גבעתי, כפיר, ימ"ס, דובדבן... וחוץ מהמורעלים אני לא רואה אנשים שנהנים מהשירות שלהם ולא לחוצים בית כמו טירונים ויש אנשים כמוני שנפלו הרבה יותר חזק.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/09
  8. ACBenb Member

חזרתי עכשיו מירפא ב', נפלתי אצל הפסיכולוגית.
    הגעתי ב9:30, היו עוד המון אנשים לפניי וכנסנתי אל הפסיכולוגית רק ב13:00. הגעתי אליה עצבני, מתוח, לא רגוע, כולם לפניי עברו. אני הייתי לפני אחרון, ואני וזה שהיה אחרון היחידים שלא עברנו.
    מאוד התאכזבתי, אנ ידי בטוח שהם הייתי נכנס בשעה מוקדמת יותר עם פחות כאבי ראש, הקול שלי לא היה רועד כשדיברתי איתה והייתי יותר מרוכז. קצת קשה לי עם העבודה שנפלתי דווקא בשלב הזה, אחרי 3 שעות ובסוף אפילו בדיקה רפואית אחת לא עשיתי.

איך שהחיילת אמרה לי שלא עברתי, ישר עלתה לי בראש המחשבה להגיש ערעור. חיפשתי באינטרנט מידע על ערעורים בירפא ב' והבנתי שיש כמה שקיבלו ריאיון חוזר ובאמת עברו... איך אפשר לערער? לאן לשלוח מכתב ואם אפשר לעשות את זה באימייל?

9. Mr.Eko Member

לא נורא אחי,יש עוד הרבה דברים טובים בצבא( לא),תנסה לערער,אולי יצא משהו...

10. spurs229 Member

אחרי הפסיכולוג עושים שקלול מחודש של כל המבחנים, והרבה אנשים נופלים. כנראה שמה שהפיל אותך לא היה הראיון עצמו, אלא כל מה שלפניו, ככה שהסיכוי שיתקבל הערעור מאוד נמוך. בכל זאת, אם יש לך תירוץ טוב, אין סיבה לא לנסות... בהצלחה!

תברר במדור צוות אוויר: 03-7377754
    הם לא נוטים לענות אבל אם תהיה עקשן מספיק בסוף יענו לך.

11. ACBenb Member

אבל עדיין לריאיון יש חלק חשוב בבחירת המועמדים והוא הלך לי ממש לא טוב. הייתי לחוץ וראו את זה בדיבור שלי, לא דיברתי בצורה אמינה וגמגמתי. יכול להיות שזה מסיבות אחרות אבל כרגע הרושם שלי הוא שהריאיון עם הפיסכולוגית הושפע מהרבה סיבות שלא היו אמורות להיות (כמו ההמתנה הרבה והשעה הממש מאוחרת שנכנסתי אליה).
    אני חושב שהריאיון היה יכול להיות טוב יותר אם לא הייתי נכנס אחרי 3 ומשהו שעות.
    יש אולי דואר או אימייל לצוות אוויר? בכל זאת אני רוצה לשלוח מכתב ולא לדבר איתם בטלפון, שם הם בדר"כ לא עונים.

12. spurs229 Member

יש מייל, לא זוכר אותו כרגע. זה air**@idf.il במקום הכוכביות יש מספרים ששכחתי... נראה לי לפחות.
    הפקס זה חסר תועלת. תנסה להתקשר ולבקש את המייל, או שתחפש אותו בגוגל, למיילים הם דווקא נוהגים לענות.

ושוב, לא מייחסים משקל כ"כ גבוה לראיון, אל תחשוב שנראית להם משוגע או משהו, פשוט כנראה בשקלול של הכל לא עברת.

עריכה: כמובן במייל שאתה כותב תגזים ותציין שזה החלום שלך וכל מיני שטויות כאלה, ותנסה למצוא תירוצים טובים למה לא עברת, וסיבות טובות מדוע כן צריכים להעביר אותך. תכתוב את זה בצורה של מכתב רשמי, מנוסח היטב, משהו שיראו שהשקעת בו מחשבה. אתה יכול לשלוח לי בפרטי טיוטה ואני אעזור לך לתקן אם אתה רוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/09
  13. ACBenb Member

אני אשלח לך פרטית, אם עוד מישהו יכול לייעץ לי בנושא או שיוכל לתת לי את האימייל שלהם אני אודה לו.

14. Barrel Roll Member

היית אצל רונית?

15. Stretford Ender Member

האימייל שלהם: air133@idf.gov.il
    תשלח גם פקס, אין לי את המספר כבר אבל בטוח שתמצא באתר של חיל האוויר ואם לא, בגוגל.
    תתקשר כל יום אחרי הפקס לוודא שהתקבל, אל תתייאש כשהם לא עונים, הם חסרי תועלת לגמרי ונמצאים ליד הטלפון בבמוצע 2 דקות ביום.
    כדאי לך מאוד לערער, אין מה להפסיד. הם בטח יבקשו ממך לשלוח המלצות ממורים וכו', תנסה להשיג יותר מאחת ואל תתייאש.

בהצלחה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

עריכה:
    מצאתי את מספר הפקס: 03-7377759

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/09