סיימתי קורס מת"מ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מחר הקצאות... בעזרת ה' אקבל הקצאה טובה.
זה נכון שרוב היציאות בפיקוד מרכז הם יומיות? ועוד דבר - אם אני מוקצא לפיקוד מרכז, אני אמור להישאר בפיקוד עצמו או להיות מסופח ליחידות של הפיקוד?
בשעה טובה,סיימתי תהכנה לקורס מכי"ם והתקבלתי,עכשיו הרגילה החלומית!!! שהצטרכתי אותה כבר מסיום המסלול ויאללה לקורס ובתקווה לחזור להיות מ"כ בותיקות בסוף הקורס.
כי ממש אין לי כוח לעשות את כל המסלול עם טירונים עוד פעם,מסלול אחד עשיתי והספיק לי. מה שכן יום ראשון יש לי ראיון מג"ד שדורש מכל מי שיוצא לקורס הבטחה שהוא יוצא לקורס קצינים אחר כך,אז זה ממש בעייתי.
זה לא הגיוני בכלל נשמע לי, הוא לא יכול להוציא את כל הקורס מכי"ם שלו לקצינים מבחינת הקצאות(כל עוד אתה בחי"ר אני מניח), הוא סתם מנסה "למשוך" כמה שיותר אנשים לקצינים, הרבה מג"דים צנסים לעשות זה. אני לא ממליץ לך להגיד לו שאתה רוצה לצאת לקצינים רק בשביל לצאת למכי"ם, כי אז אם אתה לא תרצה לצאת לקצינים הוא סתם יתנקל לך וזה לא נעים במיוחד, כי להיות קצין בלי שרוצים את זה ממש אבל ממש לא חוויה נעימה. תאכל'ס אתה צריך להיות פוליטיקאי איתו, להגיד לו משהו כמו שאתה חושב על לצאת לקצינים אבל עדיין לא החלטתי.
ככה גם חשבתי לעשות,במקרה הרע יותר לתת תהבטחה וברגע שאני אצא להכנה פשוט מאוד כמו הרבה אנשים שהבטיחו לו תהבטחה הזאת ליפול לא על בר אור או עיוני אלא על רפואי,כי בו נודה לכל חייל ח"ר יש בעייה רפואית שהוא לא מדווח עליה שלא יורידו לו פרופיל או ימנעו ממנו לצאת לקורס,כמו שלי יש כמובן.
שאלה בקשר לקפ"ס בחיל האוויר. תוך כמה זמן מחוייבים להעביר חייל (נניח ובמצב נפשי קשה) לקפ"ס? ואם ההפנייה תיקבע אצל רופא מאשר אצל מפקד זה יעזור?
לך לפסיכיאטר במיון ותסגור עניין מהר. היה פה מישהו לפני איזה חצי שנה שהשם שלו היה "לא מצאתי כינוי" שהיה נואש ממש מהקב"ן ביחידה שלו, הצעתי לו לפנות לפסיכיאטר במיון וזה פתר לו את כל הבעיות תוך איזה שבוע.
על זה עוד לא שמעתי. יש לך דרך טובה להגיע למיון? בעיקרון הקורס שלי בטכני מסתיים עוד 3 שבועות כך שאני צריך לפעול ולעבור משם לקורס אחר (או לצאת מהטכני פשוט) כמה שיותר מהר
טוב, כמו שכתבתי באוף טופיק, גיליתי שיש לי אפשרות להוריד פרופיל ל-64 בבקו"ם על המקום. יש לי בעיה שלא ידעתי שמורידים עליה פרופיל. הכיוון שמיעדים לי זה שריון. האם להוריד פרופיל, להיות בתפקיד מסריח ומשעמם, או ללכת לשריון, לאכול חרא אבל אולי גם לאהוב את זה ולא להרגיש שבזבזתי 3 נשים?
דוגרי, שריון. למרות כל החרא שמעתי על הרבה אנשים שמאוד נהנים שם, ותמיד תוכל להוריד פרופיל בהמשך. בטירונות בטח תהיה די שבוז אבל תשתדל לעמוד בזה, בכל מקום טירונות זה חרא. אם תראה אחרי הטירונות שלא מתאים לך, תראה רופא ותוריד פרופיל.