צבא הגנה לישראל

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י אלסנדרו דל פיירו, ‏12/8/05.

1. לא מצאתי כינוי Member

הרצליה לאיזה בסיס העבירו אותכם?

2. הרצליה Member

כל חייל בחר את הבסיס שהכי נוח לו, אני מאמין שיותר מ80% קיבלו את מה שהם ביקשו.
    אני אישית עובר לכנף 15 בשדה דב.

3. Engel Del Madrid Member

וואו כמה שהחיל הזה שנוא עליי . אני משרת בבסיס חיל אוויר ואני פשוט לא יכול לראות אותם . כמובן שאני עצמי ירוק כן , שום סיכוי שהיתי שם את הכחולים המתחנגלים האלה .

4. Igi Member

לא הבנתי..איזה חיל שנוא עליך?

5. דימה Member

שאלה ליודעי דבר - למי אני פונה כדי לחזור לצבא?
    כאילו בהנחה שאין לי קומבינות ואני לא מכיר את ההוא והזה שיסדר לי...

6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר'ס 2 שאלות!
    1- בשבועיים הקרובים מחכה לי יום סיירות, מה יהיה שם?
    2- מהחילות הקרביים, מה החיל שיוצא הביתה לעיתים הכי תכופות?

7. דימה Member

יום סיירות אני בטוח דיברו פה, תחפש פה בעמודים הראשונים או משהו אתה תמצא.
    בגדול מחכים לך שקים עם חול אלונקות עבודת צוות וכאלה...כמובן גם בטן ידיים וריצות.
    אם אתה מצטיין שם אתה מועמד לסיירות הכי מובחרות של צהל - ככה שהשאלה השניה לא רלוונטית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

בקשר ליציאות, אני לא מאמין שמישהו יכול לענות לך כי זה מאוד מאוד תלוי באם המגד קיבל מאישתו בלילה.
    אני כשהייתי צעיר הייתי עושה 7-3 (כן כן), לעיתים 11-3, וכשהתפזמתי התחלתי לעשות 16-5 כמו מניאק...כי ככה המגד קבע.
    בגלל זה אי אפשר להגיד מי יוצא הכי הרבה, רק בגדול כל החירניקים עושים 16-5 (כמובן שלא בטירונות), בטירונות יוצא 11-3 ככה ומדי פעם לסגור 21.
    בעצם אני חושב שגם לא חירניקים עושים 16-5....אני לקראת הסוף עשיתי 15-6, שזה קרוב לשבועיים שבוע.
    אבל 16-5 זה אונס תכין את עצמך.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

החיל הקרבי שעושה את היציאות הטובות ביותר הוא מודיעין שדה בלי צל של ספק.

9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מנחש שהכוונה היא סתם לדוגמא ב16-5 זה שעל כל 16 ימים אני חמישה בבית?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/1/10
  10. ACBenb Member

עזרה דחוף:
    מחר יש לי מיונים לחובש ואמרו לי להביא המלצות. פרח מזכרוני... מה אני עושה? מה הכי טוב לעשות? אמרו לי לזייף המלצה להגיד לאמא לרשום ולהגיד שזה מהמחנכת... הם יעלו על זה איכשהו? (זה צה"ל ואני לא יודע עד כמה הוא חכם חחח).
    קיצר מה אני עושה...

11. דימה Member

כן.
    זה יציאות של גולני גבעתי נצחנים חילוץ והצלה של פיקוד העורף, ואני בטוח שבעוד יחידות..
    גבעתי אפילו אני מכיר שעושים 17-4 לפעמים וזה באמת אונס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    אבל שמע אתה לא יכול לרקוד בכל החתונות...גם קרבי וגם להיות הרבה בבית.
    תחשוב עם עצמך מה חשוב לך, אם חשוב לך שירות אז לך תעשה שירות ושלא יפריע לך יותר מדי העניין של הבית.
    אם חשוב לך בית לך תיהיה בבית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. Engel Del Madrid Member

אי אפשר בדיוק לקבוע מה היציאות .. זה תלוי בקו ובגיזרה ועד כמה היא חמה .. זה גם תלוי בפז"מ כמובן .. הרוב עושים 17-4 או 18-3 .. בקיצר ..רצח עם .

אגב במזל טוב , או שלא , היום קיבלתי צו הצבה לבסיס אחר , אוגדה 162 בביקעת הירדן . שם ביקשתי ולשם כיוונתי , הייתי שם במעצר 10 יום וזה בדיוק הבסיס שרציתי , יכלתי 5-9 , שבוע שבוע ואפילו יומיות , ואת הכול זרקתי להם בפנים . שום סיכוי שאת השנה האחרונה שלי אני מעביר באוטובוסים .

13. לא מצאתי כינוי Member

GaelClichy

חטיבות חיר ברוב הקוים (אני לא אציין מקומות) עושים 17-4 או 16-5, יש קו מסוים(איו"ש) שהרוב שמגיעים אליו עושים 11-3.

לפני עלייה לקו חי"ר של חצי שנה יש אימון שהוא בסביבות החודשיים - שלוש. לרוב היציאות הן שושים, מידי פעם יש שבתות גדודיות גם באימון.

בטירונות זה בעיקר שושים, ושבת אחת ל3,4 תלוי בהרבה מאוד פרמטרים. יהיה לך גם אולי 21 בטירונות.

באימון המתקדם זה 12-2 בעיקרון, ויהיה לך לפחות 21 אחד, אולי אפילו פעמים.

פה ושם יצ'פרו אותך באיזה 1-3 חמשושים, בהשבעה ואולי בעוד איזה מקרה - שתיים תלוי בהרבה דברים.

Engel Del Madrid מה לעזאזאל אתה מחפש שמה? הבסיס הכי זוועתי ונורא שהייתי בו מימיי. חוץ מהאוכל הכל שמה נורא. אקלים זוועתי, אנשים נוראים, ובעיקר אחד החורים הכי גדולים שיש בארץ לדעתי. המקום הזה נמצא פשוט בשום מקום באיו"ש.

נערך לאחרונה ב: ‏6/1/10
  14. Engel Del Madrid Member

ניראה לי אני הולך להיות בגדוד ולא באוגדה עצמה . ולא נראה לי שהאנשים כאלו נוראים .

15. דימה Member

בטירונות שלי אני עשיתי 12-2 (חצאים מה שנקרא, שבת כן שבת לא) קבוע בלי קשר לכלום.
    לא חגים לא נעליים...התגייסתי באוגוסט כל החגים סגרתי חוץ מכיפור (שתכלס עדיף לסגור אותו ולצאת חג נורמלי).
    האמת אבל שאני היחיד שעשה את זה בין כל החברים שלי, לכל החברים שהתגייסו איתי או מחזור אחריי תמיד היו הנחות בטירונות.
    רבעוש פה כי ככה, חמשוש פה כי ככה...
    טירונות זה תלוי במ"פ ולכל מ"פ יש את השגעונות שלו, אין קצין (לוחם בעיקר) מעל סגן שהוא נורמלי, פשוט אין.
    בגלל זה טירונות חרא אצל כולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx חח