עוד בסיס של חבשנים עם כומתה אדומה שחושבים שהם צנחנים חח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
שאלה - אם קובעים את הלוז של גדודי המילואים 3 שנים קדימה, למה לא מודיעים לחיילים לפחות שנה מראש? כי אז כולם יברחו? הרי לא שלא רוצה לעשות מילואים לא עושה. אז קשה לי להאמין שזאת הסיבה
את המילואים צריכים הרוב בתרגילים ומלחמות שקשה לחזות מתי תפרוץ מלחמה כזאת או אחרת,בכל מקרה יש כבר המון תרגילים גם של פיקוד הערוף אצלנו עם מילואימניקים וגם המצב בדרום ובצפון רגיש אני מאמין שבזמן הקרוב יגויסו עוד אלפים רבים.
אני חוזר מביקור רופא ממודיעין יש לי פריחה בצוואר הכל אדור ונפוח קיבלתי זריקה לתחת חח +3 גימלים קצת נחת אבל אני בערך כמו כדור פורח נראה
אני שנתיים ושבע בשירות הוצאתי לפני ה3 האלה 2-3 גימלים סה"כ,אני לא הולך בשביל הגימלים,אני לא אחד שאוהב לחכות שם ולקבל תרופות מרות,אבל הפעם התנפח לי הגרון חח והייתי חייב ללכת
חבר מהפלוגה הלך להפניה שיגרתית לגבי כאבים קלים בתוך הגרון, הרופאה אמרה לו אני לא יודעת מה זה אני לא לוקחת סיכון - שלחה אותו לרמ 2 ועכשיו הוא כבר חודש בבית וזה לא הסוף, צריכים לעשות לו סיטי ועוד כל מיני טיפולים מסובכים. בפוקס! הוא לא חתר לזה לשנייה. יש אנשים עם מזל.