שחקני ספסל שרוצים להשאיר בצ'לסי כדי שלא יהיו מכשול לצ'לסי בקבוצות אחרות. מה גם שלמדנו השנה טוב טוב כמה רוטציה זה דבר חשוב אחרי שיובה הייתה הקבוצה הטובה באירופה כשהיה להם כוח מחצית עונה, ואז מחצית עונה בית אבות. אל תדאגו למוריניו, הוא לא יתן לליגה להפתח או משהו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx עוד עונה, אותה אלופה, הליגה תפתח מהמקום השני ומטה.. יאללה מלחמה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
אינפלציה של קשרים, לא ייתכן ש2 או 3 מהקשרים הנהדרים הללו יראו את צ'לסי מהיציע. מוריניו חייב לשחרר שניים לפחות, למען השחקנים ולא פחות למען צ'לסי.
רייט פיליפס ורובן בדרך החוצה, דף יהיה שחקן ספסל במידה ומוריניו ירצה לשנות שיטה וג'ו קול יכול להשתלב באמצע. מוריניו גם אמר שבעונה הבאה צ'לסי תשחק עם 2 חלוצים-מה שיחייב החלפת שיטה. בכל מקרה-צריך לחכות בכדי לראות מי עוד יצטרף לצ'לסי.
אני מאוד אשמח לראות לינק שמצטט את מוריניו מדבר על שיטה לעונה הבאה באופן כללי ובפרט על כך שהקבוצה תשחק עם שני חלוצים. אומנם זו עונת המלפפונים, אבל את תרשו לעצמכם להמציא שטויות... גם אין שום סיכוי שבעולם שרובן ושון רייט פיליפס משוחררים במקביל. אחד מהם, וגם זה לא בטוח.
אם מוריניו מתכנן לשחק עם שני חלוצים זה כנראה אומר שצ'לסי תחזור לשיטת ה-4-4-2 יהלום האהובה על מוריניו. גם ההחתמה של באלאק מתאימה בדיוק. בשיטה הזו אין צורך בווינגרים בכלל, ולכן יש סיכוי שרובן ו-SWP יעזבו ביחד, אבל אני מניח שמוריניו ישמור אחד מהם למקרה שהשיטה החדשה לא תעבוד כמו שצריך והוא ירצה לחזור לשיטה הישנה. זה לא שהם מכבידים לו על התקציב..
אני זוכר שהוא אמר אחרי המשחק נגד בולטון(או אברטון, אני לא בטוח), שבו צ'לסי פתחה עם שני חלוצים, שככה הוא אוהב לראות את הקבוצה שלו והמערך הזה אהוב עליו במיוחד. אם אני לא טועה, צ'לסי עברה לשחק עם 2 חלוצים מיד לאחר ההפסד לפולהאם וחזרה למערך ברגיל שלה רק לאחר ההפסד לליברפול, אני מניח שמוריניו ניסה להכין את הקרקע לקראת הבאות וזה הלך לא דווקא לא רע, אך לא בהכרח הוא ישנה את השיטה ויעבור ליהלום.
בהפסד לליברפול מוריניו היה שחצן נטו. הוא רצה להראות שהוא חכם מכולם ואף אחד לא יכול לו ובגלל זה העלה הרכב מגוחך ושילם על כך. אני לא חושב שהוא יעבור ל-4-4-2 כי זה יסלול את דרכו של מקללה החוצה ומקללה הוא סוד ההצלחה של צ'לסי בהגנה.
צ'לסי עברה למשחק עם שני חלוצים אחרי התיקו המאופס מול ברמינגהאם. מוריניו אף פעם לא אמר שזה המערך שבו הוא מעוניין להשתמש בעונה הבאה אלא הסביר שאי אפשר לשחק את ה4-3-3 שלו כשהווינגרים לא בכושר.
ככל שהסגל גדול יותר כך למוריניו יהיו יותר אפשרויות לשנות את הטקטיקה לכל קבוצה יריבה שזה מה שמוריניו אוהב לעשות.
קרספו יעזוב, מוריניו אף פעם לא אהב אותו. וקרספו בעצמו כבר רוצה לחזור לבית באיטליה. איידור יעזוב, הוא לא שיחק לפני באלאק, והוא בטח לא ישחק אחריו. מינימום קיצוני אחד מתוך השלושה יעזבו, ככול הנראה SWP, שגם רובן בספק גדול לגבי הישארותו. גו' קול כמובן המנייה הבטוחה. מאניש לא ישאר והאופציה עליו לא תמומש. גם יארוסיק אני מאמין שיזרק לקבוצת מרכז טבלה בהשאלה, שוב. דל הורנו צריך ללכת, מוריניו לא ירשה לעצמו הגנה כזאת(בהנחה שהצרפתי עוזב). מקאללה ישאר, כול החלק ההגנתי בנוי עליו. גם הות' לדעתי צריך לחפש קבוצה.
מוריניו לא אהב אף פעם את קרספו?!? מוזר, ואני חושב שטירפוד מו"מ מול מילאן על מכירה של קרספו ובעיקר מלאכת השיכנוע שהביאה להחזרתו בסופו של דבר של הארגנטיני לגשר דווקא מלמדת על דברים אחרים לגמרי. בקשר לדל הורנו - אנשים יכולים להמשיך ולהעביר ביקורת עד מחרתיים וגם לעמוד על הראש אם בא להם. עובדתית, דל הורנו נתן עונה סבירה ביותר עבור שחקן שמגיע לראשונה לפרמיירליג. יש לו עדיין בעיות בסגירה ההגנתית, אבל הוא השתפר מאוד בתחום הזה בחלק השני של העונה. אין שום סיכוי שבעולם שהוא יעזוב. הוא שחקן טוב והוא רק ישתפר עם הזמן. נחמד ששיחררת חצי סגל עבור מוריניו והצאר - גם זה לא יקרה. מאנישה ויארוסיק בחוץ בודאות. אם הנסיך האיסלנדי הולך גם רובן וגם שוני יישארו בגשר. אם אחד הווינגרים עוזב - הנסיך ישאר.
היא עברה אחרי ההפסד לפולהאם-בדקתי את זה בכדי להיות בטוח שזכרוני לא בוגד בי, גודינסן ודרוגבה היו החלוצים.
הזיכרון הוא באמת לא הבעייה... הנסיך האיסלנדי לא שיחק העונה כחלוץ. מה גם שבשלושת המשחקים שאחרי ההפסד לפולהאם צ'לסי עלתה עם שני ווינגרים על הכנפיים.
Chelsea (4-2-1-2) Cudicini; Gérémi, Carvalho, Terry ©, Del Horno; Makelele; J Cole (Essien 77), Duff (Wright-Phillips 67); Lampard; Gudjohnsen, Drogba (Crespo 77). זה לפי האתר הרשמי של הקבוצה ואני גם זוכר שבמשחק נגד הסיטי האיסלנדי שיחק כחלוץ. אגב, עוד נקודה למחשבה:צ'לסי הפסידה רק פעם אחת במערך עם 2 חלוצים וחוץ מההפסד לליברפול היא ניצחה בכל משחקיה.