במבינו - אתה עושה את הטעות שרבים מהאנשים שלא ראו משחק של צ'לסי בשנתיים האחרונות עושים. אידור גודיונסן, מאז ההופעה המעולה בקישור במשחק הגומלין מול ברצלונה (עונת 04/05) לא שיחק בתפקיד החלוץ. האתר של צ'לסי יכול להחשיב אותו כחלוץ (פשוט בדיחה, ועוד יותר בדיחה שאתה מסתמך על זה) ואפילו המנג'ר יכול להחשיב אותו כחלוץ - בפועל הוא פשוט לא. הוא משחק על תקן השחקן השלישי בקישור יחד עם לאמפרד ומקה, ובדר"כ עולה מול קבוצות נחותות יותר או במשחקי בית בהם מוריניו רוצה ללכת על גישה התקפית יותר ולכן עולה עם גודי במקום עם אסיין. ההבאה של באלאק לא יוצרת שום אינפלציית קשרים. מקללה כבר לקראת הסוף ואסיין (המחליף המיועד) יחליף אותו בעמדת הקשר האחורי בחלק גדול מהמשחקים. מקה יזכה למנוחה יותר גדולה מבשנים קודמות כאשר גם באלאק ואסיין יישבו מדי פעם על הספסל (ואני מניח שבמשחקי גביע גם לאמפרד יזכה למנוחה). גם אם השלישייה הקדמית תשתנה ממערך של שני קיצוניים וחלוץ למערך של קשר תוקף ושני חלוצים, רייט פיליפס הוא היחיד שצפוי לעזוב. התפקיד המקורי, הן של רובן והן של ג'ואי קול הוא קשר מאחורי שני החלוצים. דאף יישאר בתור גיבוי ויוכל להוסיף משהו שונה למשחק כשדברים לא יילכו כמצופה.
צריך גם שמישהו יגבה אותו למקרה ששוב יתחשק לאסיין לגמור את הקריירה לאיזה האמן, ולהיות מושעה ממשחקים חשובים
כנראה שלא קראת את כל מה שכתבתי-אני רק הבאתי את האתר של צ'לסי רק בכדי לחזק את מה שאני אומר. בכל מקרה, אני לא רואה מה בדיחה בכך שמביאים הוכחות ועוד מהאתר הרשמי-הם כתבו בדיוק מה שהיה במגרש. האתר של צ'לסי כתב במדויק את הרכבה של צ'לסי בכל משחק שראיתי(נגד סנדרלנד למשל גודינסון היה בהרכב בתור קשר והם אכן הרכיבו אותו בתור חלוץ, כנ"ל נגד ויגן) ואשמח לדעת למה אתה וחבריך KIRKH קוראים לאתר הנ"ל שטויות למרות שכל אתר כתב בדיוק כמוהו.
אני לא חושב שמקללה לקראת סוף הקריירה, הוא בכלל לא מראה סימנים כאלה והוא אחד השחקנים היציבים בליגה. כך שאם צ'לסי יעברו ל-4-4-2 אסיין שנקנה ב-25 מיליון פאונד(תתקנו אותי אם אני טועה בסכום) ישב על הספסל. 4-4-2 גם אומר שבאלאק או למפארד ישבו על הספסל, דבר שלא יקרה.
ומה עם ג'ון אובי מיקל שממשיך להיאבק בחירוף נפש כדי לשחק בצ'לסי? תשאירו לו מקום על הספסל לפחות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אל תשכחו שצריך להגיע לצלסי עוד שחקן מאלוף הכודרגל, קחו גם אותו בחשבון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx
טוב שאתה מעודכן... באלאק חתם וירוויח 130 אלף פאונד בשבוע!(6 מליון פאונד בשנה!) טבס זו סתם שמועה ולגבי שבצ'נקו - צ'לסי ככל הידוע מעוניינת בו, אפילו ברלוסקוני הודיע ששבצ'נקו בדרך לאנגליה, מוריניו העריך זאת ב 50-50.לי יש תחושה שהוא ישחק אצל האלופה, שנראה שהולכת רק על שחקנים בני 29 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx טבס לא יעבור, אני לא רואה אפילו חצי מצב.
לי דווקא יש הרגשה שקרליטו טבז הרבה יותר קרוב ממה שהוא מצטייר כלפי חוץ. טבז חגג על כל במת ניצחון אפשרית בדרום אמריקה, הוא עשה כבר הכל. הוא מת לבוא לאירופה. בין השורות כבר אפשר היה לקרוא על כך שצ'לסי מפציצים אותו במתנות ובונוסים שנועדו להבהיר לו מהם חיי זוהר... קורינטיאנס דיברו לפני ארבעה חודשים על זה שפשוט אין מחיר שפוי שבו הם מוכנים לתת לטבז ללכת ושאם מוריניו והצאר מתעקשים, הם מוזמנים לשלם את סכום השיחרור של הארגנטיני (150 מיליון פאונד). פתאום השבוע הנשיא של הקבוצה הברזילאית כבר נשמע אחרת והסכומים צנחו לגבולות הסחיטה הלגיטימית מהצאר (20-25 מיליון פאונד). לדעתי טבז שחקן ענק, עם סגנון משחק שמאוד מאוד מתאים לזה שמשוחק בפרמיירליג בכלל ובצ'לסי בפרט. הוא חזק וכוחני במשחק שלו מצד אחד ומצד שני מראה טכניקה טובה. הסיומת שלו עדיין דורשת ליטוש אבל בגיל כזה אי אפשר לקבל שחקנים מושלמים. אני מת לראות אותו מחליף את קרספו בגשר.