דאף בחיים לא ילך, מוריניו לא יוותר עליו. רובן הרבה יותר קרוב לדלת היציאה מאשר האירי, למרות שאני לא רואה מצב בו שני ווינגרים עוזבים ביחד. אני לא רואה סיכוי להישארות של דרוגבה במקרה ושבצ'נקו מגיע. ליון מוכנה להשקיע בו הרבה מאוד כסף, הוא מאוד מאוכזב ופגוע מכך שלא נתנו לו את הבמה והביאו מישהו תחתיו - הוא לא מסוג השחקנים שישב על הספסל ויחכה להזדמנות שלו. אבל לאור הקשיים במו"מ מול מילאן והעובדה שהרוסונרי כבר הזכירו את השם של מפקד השייטת כמועמד מתאים לרשת את האוקראיני בסאן סירו - אני ממשיך להתפלל.
מצד אחד אתה צודק שדרוגבה לא ירצה לנגן כינור שני, מצד שני גם קרספו לא ירצה להישאר כשחקן רוטציה, ואין סיכוי שצ'לסי תמכור את שניהם ,אלא אם כן היא תביא בנוסף לשבצ'נקו חלוץ נוסף. לגבי דאף, דעתי חלוקה עליך ואני חושב שבעקבות הקמפיין המצוין של ג'ו קול בעונה האחרונה, הוא אמור לקבל יותר קרדיט מדאף בעונה הבאה וכך מעמדו של דאף יידחק. לסיכום, מדבריך ניתן להסיק שאחד מהשניים יעזבו, רובן או דאף.
קודם כל, גם בעונה שבהחלט מוגדרת כיותר מטובה - עבור מוריניו, לאורך כל הקמפיין, ג'ואי קול היה רק האופצייה השלישית מבין הווינגרס. ובקשר לסיכום - אני לא אמרתי שרובן או דאף ילכו. ממש לא. אני חושב שרייט פיליפס לא ימשיך. לא רואה את מוריניו מוותר על קיצוני נוסף. בטח לא כאשר התאוריה לגבי מעבר לשיטת היהלום מופרכת עם הדיבורים הרציניים על ההגעה של קאלו.
זה שהוא ענק זה נחמד, וזה שהוא החלוץ הטוב בעולם זה אחלה - אני לא מטיל בזה אפילו לא צל של ספק. אני פשוט לא חושב שקבוצה יכולה להוסיף לעצמה עוד ועוד שחקנים "גדולים" בהתקפה מבלי לפגוע בשיטת המשחק. בטח ובטח בזו של מוריניו.
לי נראה שג'ו קול בעקבות העונה האחרונה ישדרג את מעמדו ברוטציה של מוריניו על חשבונו של דאף. לגבי רייט-פיליפס הוא עשה טעות מההתחלה שהגיע לשם.
לגבי דאמיין - נחייה ונראה. לגבי שוני - אני לא רוצה להגיד לו "אמרתי לך" אבל... אמרתי לך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אבל אתה מסכים איתי ששני חלוצים בסגל כמו דידי וקרספו זה חוד מעט חלש עבור קבוצה אדירה כמו צ'לסי? ואת מפקד השייטת היית רוצה לראות בגשר?
לא, אני ממש לא מסכים איתך. מי קבע שכדי לנצח צריך דווקא את החלוץ הטוב בעולם? אני מניח שאני לא צריך לשכנע אותך שהחוד של מילאן עולה על זה של צ'לסי לפחות בדרגה אחת - במה בדיוק מילאן זכתה בעונה האחרונה? צ'לסי שברה כל שיא פרמיירליג אפשרי בשנתיים האחרונות, דידי דרוגבה, כמה שאנשים מנסים לגמד את זה - היה חלק מאוד משמעותי בפאזל הזה. בעונה האחרונה בנוסף לשערים הוא גם סיים כמלך הבישולים בפרמיירליג. זה שחקן שמשחק חצי מכמות הדקות של כל חלוץ אחר בליגה!!! צ'מפיונס ליג? עזוב את זה שאני משתין בקשת על הטורניר הזה באופן כללי. מי בדיוק היה החלוץ האמתני שהוליך את ליברפול לתואר? אני בספק אם אלת המזל מתחשבת בשאלה האם החלוץ הטוב בעולם משחק בקבוצה שלך או לא כשהיא קובעת מי תזכה במפעל של בלאטר.
דווקא אני חולק עלייך קירק- טורניר נוק אאוט אמנם קשור הרבה למזל (במיוחד בהגרלה, ולפחות המזל לא עמד לצד צ'לסי בהגרלות קשות בשלוש השנים האחרונות) אבל גם לעובדה שחצי טעות, פספוס של מצב אחד יכול לעשות את ההבדל בין להמשיך החוצה או לעוף הביתה. חלוץ חד כמו שבצ'נקו, שמרבעי מצבים עושה גול, הוא תוספת משמעותית. מעבר לעובדה שאני חושש שהוא הולך לאנוס את הליגה, חלוץ שבליגת הגועל נפש מבקיע 20-25 גולים בעונה- פחד אלוהים מה יעשה באנגליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
השחקן הקרוב ביותר לעזיבה בצ'לסי הוא כרגע דרוגבה, במיוחד אחרי המו"מ שהחלה צ'לסי עם שבצ'נקו. קרספו הצהיר לא מזמן שהוא מאוכזב מהעונה האחרונה שלו תחת מוריניו, שלא קיבל מספיק הזדמנויות, והוא לא מוכן להמשיך להיות ברירת המחדל של הקבוצה. אם ליון תהיה רצינית ותציע הצעה נדיבה על החלוץ מחוף-השנהב, אני בהחלט יכול לדמיין את שבצ'נקו וקרספו ביחד בהתקפה, ואת דרוגבה מככב בליגה הצרפתית.
א- גם אני לא בדיוק מתלהב מליגת האלופות, הזירה המקומית חשובה שבעתיים. ב- צ'לסי טובה ממילאן בגלל שיש לה קישור הגנה ושוער טוב יותר, אתה ענית לי כאילו אני טענתי שהחוד הוא מה שקובע.ממש לא, ואם לא הבנת נכון, אני בסך הכל טענתי שיחסית לשאר החוליות של צ'לסי, החוד חלש. ג- לא ענית לי על שאלה אחת אז אני יציגה שוב: האם היית רוצה לראות את רוד בקבוצה שלך. יום טוב
יום טוב? אתה לא נפטר ממני עד כדי כך בקלות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx בקשר למפקד השייטת - שוב, לטעמי, קבוצה לא יכולה לבנות את עצמה על סטאר אחד ולצפות שמה שקרה בשנתיים האחרונות ימשיך לתקתק... שבצ'נקו ורוד הם אותו דבר מבחינתי, שנייהם בכל מה שקשור לאגו (לא דבר רע בהכרח), הצורך להיות מספר אחד בקבוצה שלהם והצורך של הקבוצה לעבוד עבורם ולא להיפך - הופכים אותם לטעמי ללא מתאימים בעליל לרוטינה של מוריניו בצ'לסי. 20-25 גולים? זה לאנוס? תן לדרוגבה, או לחילופין לקרספו לשחק כל עוד הם כשירים ואל תעשה ביניהם רוטציה ותקבל בדיוק את אותו מספר שערים. אתה לא יכול לשחק חצי מהזמן ולעמוד בתפוקה הזו. לכן אני גם טוען שכל מי שיש לו טענות לכמות השערים של דידי פשוט לא בקיע בנתונים.
כנראה שלא הבנת אותי קירק- אמרתי ששבצ'נקו, שמבקיע בליגה האיטלקית (שהיא, למרות הסטטיסטיקות של שערים למשחק העונה, עדיין ליגת בונקר עם בלמים כסחנים וחיבה לתוצאת 1-0) 20-25 גולים בעונה (אולי יותר, לא עוקב אחרי המספרים שלו)- יאנוס את הליגה האנגלית. לא אמרתי מילה על דרוגבה או קרספו, על אף שלא אוהב את שניהם בכלל. יודע שאתה הודף פה גלים על גלים של ביקורת בסגנון של "לא שווה את הכסף" על דרוגבה (הרי יש מחיר לכל הקבוצות, ויש מחיר מיוחד לצ'לסי)- אבל מוריניו הבטיח לו שיעשה אותו ל"הנרי הבא" וזה ממש לא קרה. ומוריניו לא רץ לחפש חלוץ במקומו אם היה כ"כ שבע רצון ממנו. שהוא וסיסה יחזרו לקרוע קצת רשתות בצרפת. אה, ואשמח אם תענה לי על שאלתי האם לדעתך סלומון קאלו ישחק בעונה הקרובה בגשר או ישאר בהולנד בהשאלה ויחכה לאזרחות?
מצד שני, אולי דווקא המנוחה הרבה שהוא (דרוגבה/קרספו) קיבל עזרה לו להגיע למשחקים יותר מפוקס, יותר רענן, וגם מבחינה פסיכולוגית הוא רצה להוכיח את עצמו יותר. אי אפשר לשחק במצבים היפוטתיים.