אין כזה מקום בבארסה. לטעמי, הוא מגיע על תקן מחליף האול-ארואנד בהתקפה, כלומר האיש שעולה מהספסל ונכנס במידת הצורך לכל אחת מ- 3 העמדות ההתקפיות. למרות שנדמה לי שבשלב מסויים נראה אותו מנוסה גם בחולייה המרכזית. בקיצור, זה החלק שמעניין אותי. כמה הוא שחקן שיודע לעלות מהספסל ולתרום? כי לאחר עזיבתו של לארסון, אין אפילו אחד כזה בהתקפה.
יש לו נוכחות וביצים, אין לו יכולת. כדורים נופלים ממנו לרגל של אטו, אבל לפעמים צריך גם קצת יותר. בגדול, שניהם אותה רמה. את דקו למדתי לאהוב, לכן אני מעדיף אותו.
לאמפרד לא יעבור לבארסה,לאמפרד קשר ענק אבל הוא לא מתאים לכדורגל הספרדי. לבארסה יש תקישור מספר אחד בעולם עם 5 קשרים מהטובים בעולם ו-5 שחקני נבחרת:ואן בומל,אינסטה,צאבי,דקו,אדמילסון 5 קשרים ענקים במיוחד אחרי שאינסטה השתפר מאוד השנה ורק 3 מהם יהיו בהרכב+מוטה עוד שחקן ברמה גבוהה לבארסה יש 3 שחקנים ענקים בהרכב ועוד 3 מחליפים ענקים. בקשר לשאלה מי יותר טוב לאמפרד או דקו לכל שחקן יש תהיתרונות שלו. דקו הוא שחקן שדוחף תקבוצה קדימה הוא המונוע של הקבוצה לאמפרד הוא קשר שיודע להבקיע שערים והוא גם מלך השערים של צילסי. לכל אחד יש תהיתרונות שלו שני שחקנים שאין הבדלים גדולים ברמה. בקשר לגודינסון הוא אמור להיות מוצג בבארסה בימים הקרובים כנראה בארסה תשלם לצילסי סכום של 11 מיליון יורו.שחקן מצוין לדעתי ולמרות החיזוק של צילסי בהתקפה היא עושה טעות שהיא מוותרת עליו שחקן שיכול לשחק בהרבה עמדות במגרש כחלוץ,כקיצוני כקשר באמצע.שחקן שמאוד מתאים לבארסה הוא בא כמחליף של לארסון הוא יוכל להחליף את כל שלישית ההתקפה גם את מאסי ורוני וכמובן גם את אטו.
צ'לסי עושה טעות? אפשר לחשוב שמישהו זרק את הנסיך מהקבוצה. הוא רוצה להתנסות בחוויות חדשות - שיהיה לו רק טוב ונקווה שיצליח. אישית, אני לא מבין למה הוא לא מנצל את המוניטין הנוכחי שלו כדי להשיג מעבר לקבוצה אחרת. סך הכל מה שהוא עושה כאן זה להחליף את הספסל של צ'לסי, בזה של בארסה. אז אולי רייקארד יותר נחמד ממוריניו (ואולי לא), אבל בשורה התחתונה זה עדיין ספסל ואפשרויות מאוד מצומצמות לראות מקרוב את הדשא. אגב, לפחות באנגליה, הנסיך אף פעם לא הסתדר מי יודע מה כשחקן כנף.
אז זה סופי. גודיונסן סגר בבארסה ואנחנו איבדנו עוד שריד נפלא מהתקופה הישנה. עם כל הכבוד לבאלאק, שבצ'נקו ושאר הכוכבדים הגדולים והיקרים שמגיעים לגשר, אף אחד לא יוכל להחליף את גודי. הוא היה אחד מהבודדים שאכלו, ישנו ונשמו צ'לסי. True Blue 100%. אז בתחילת מאי האוהדים בברידג' יפזזו למשמע We Are The Champions בפעם השלישית ברציפות, אולי הגביע עם האזניים הגדולות גם יעשה דרכו ללונדון ואולי נזכה בעוד גביע או שניים באמצע פברואר, אבל משהו יהיה חסר. מהוויתורים היותר כואבים שנאלצנו לעשות כחלק מההתמקצעות וההפיכה מקבוצה מיוחדת שלא מצליחה לעולם לעוד קבוצת צמרת חסרת נשמה. תודה. http://news.bbc.co.uk/media/images/38710000/Xxx/_38710783_eidur_150.Xxx
צ'לסי חמה על פיליפ לאם מגנה של באיירן מינכן כתחליף אפשרי לפלופ הספרדי דל הורנו. בגרמניה מדווחים שצ'לסי כבר הציעה 15 מיליון יורו עבורו! מיותר לציין שבאיירן ידרשו לפחות 20 מיליון עבור המגן בן ה 23 .