פשושון אתה יודע למי אתה יכול לקרוא... תלמד להעיף מבט גם על הטקסט ולא רק על הכותרות הבומבסטיות. רק טוב יכול לצאת מזה.
"On Shevchenko's side, I don't really sense the desire to collaborate," הממ...רגע...נדמה לי שפירוש המילה collaborate היא שיתוף פעולה? נכון? ומי שאין לו את זה משתמע שהוא אגואיסט, לא? כי..אמ...זה בדיוק הציטוט של דרוגבה. והנה עוד קצת... "I understand it is a really difficult situation for him to handle. But you have to think of the team first" אז פשושוני, כפרה...אולי תקרא גם אתה לפני שאתה חורץ גורלות, הא מאמי? ...צריך לשים סוף להתנשאות בפורום.
קירק,שיש ציטוט של שחקן ולא ידיעה אז זה לא משנה אם זה הסאן או לייצטע ניוז העיתון באידיש. דרוגבה אכן מבקר את שבצ'נקו.
פחחח, רוביניו, ממך לא ציפית לזה. כש"הסאן" מפרסם ציטוט אז יש לזה משמעות?!? אתה רציני? כי יש מספיק כוכבים בשמים בשביל לייצג את מספר הפעמים ששחקנים / מאמנים / ראשי ממשלה אמרו שהם קוראים על בסיס קבוע ב"סאן" דברים שהם כביכול אמרו ושלמעשה הם המצאה של 100% על ידי העיתון? ה"סאן" הוא צהובון ש99.9% מהמילים שמתפרסמות בו הן שקרים לא מבוססים. גם אם דידי התראיין (ספק אם הוא עשה את זה מול כתב של הסאן) ודיבר על שבצ'נקו, אני מבטיח לך שאת הדברים האלה הוא לא אמר. גם אם הוא מרגיש אותם. א) כי הוא לא אידיוט, הוא יודע טוב מאוד לאן הדברים האלה יכולים להגיע. שחקני כדורגל מזמן נהיו החייה הכי פוליטיקלי קורקטית שמסתובבת על פני האדמה. ב) הוא לא מבין את משמעות המילים הבומבסטיות שה"סאן" הצמידו לו. האנגלית שלו סופר בסיסית. אמפלמן, לך תדחוף אתה יודע מה ואני בטוח שאתה יודע לאן.
פלוץ חביב ונחמד. אם הדברים המיוחסים לדרוגבה לא היו נאמרים (אפילו לא במשתמע) הסקאיי היה לוקח על עצמו לפרסם את זה? לפחות לחברה בכחול אני עוד נותן כבוד. לא, אני לא ממש יודע מה או לאן, אתה מוכן להדגים לי בבקשה?
אההה...עכשיו הבנתי. אתה יכול רק להגיד לי, בבקשה, מה הוא רצה שאני אקרב לשם? אגב, קירק, זה עדיין לא פוסל את הצ'אנס שלך לערוך הדגמה...
איזו אחריות הם בדיוק לוקחים כשלפני שהם ציטטו מילה מהדברים של דידי כתוב שמדובר בציטוטים שלקוחים מ"לאישה" של בריטניה?
אם SKY מצטטים משהו שהוא שקרי, אז הם יכולים להיתבע בעצם על לשון הרע ודיבה, אני מניח שלמרות שמדובר בציטוט מה'סאן', ב-SKY טרחו לבדוק את אמינות העניין. חוץ מזה , אם מדובר בסילוף דברים שדרוגבה אמר או בהמצאה, אז דרוגבה צריך לתבוע את ה'סאן', רק של'סאן' לא יהיה ממש איכפת, כי את הפיצויים שיצטרך לשלם לדרוגבה, הוא כבר כיסה על ידי מכירה המונית של עותקים של הגליון הזה.
אף אחד לא יכול לתבוע את SKY. העובדה שהם כתבו שהציטוטים הם של ה"סאן" מורידה מהם את כל האחריות. הציטוטים השקריים הם של ה"סאן", העובדה שהם פורסמו הופכת את השימוש בהם לחוקי למהדרין - האחריות תמיד תישאר על מי שהביא את הציטוטים ולא על מי שהשתמש בהם. בקשר לתביעות, כמו שאמרת, ברוב המקרים פשוט מפרסמים הכחשה, זה לא שמישהו מאמין ל"סאן"...
זה לא עניין של חסינות לתביעות, זה עניין של מוניטין. באנגליה, כמו גם בפורום, הסקאיי נתפס כמקור מאוד אמין ורציני בעיני הציבור ובעיני העסקנים והשחקנים. האמינות הזו מקנה לו יותר קוראים, שמחפשים אמת ולא כותרות, וגם יותר ראיונות רציניים עם שחקנים ואנשי כדורגל אחרים, שמעדיפים להתראיין אצל מערכת שמגדירה עצמה רצינית. ברגע שהוא יכניס לעמודים שלו כל שטות כמו הסאן, הוא גם יזכה לאותה כמות של ראיונות ואמון כמו הסאן (ואגב, ההכנסות של הסאן הן רק שבר זעום מסכומי העתק של סקאיי) ככה שאף אחד בסקאיי, עם או בלי קשר לתביעות, לא ימהר להקפיץ כל זבל שנפל על הרצפה הישר למערכת.
תעשה סקר של שבוע, קח את כל המידע שסקיי יפרסמו על צ'לסי או כל קבוצה גדולה אחרת ותבדוק מה המקור של המידע הזה. מבטיח לך שלפחות רבע מהמידע יגיע מהצהובונים. בסקיי לא ישארו מאחור בכל מה שקשור לשמועות. האמינות שלהם לא תיפגע כל עוד אף אחד לא יתבע (ויזכה) בתיק של לשון הרע מולם. הם נחשבים אמינים כי הם משאירים בחוץ את הדברים הלא הגיוניים בעליל. אבל גם לסקיי יש לא מעט זבל באתר.
ממש לא נכון, זה שהם כתבו שהציטוטים הם של 'סאן' ממש לא מורידה מהם את האחריות במידה של לשון הרע ודיבה, כי אם הציטוטים האלה עומדים תחת הקטגוריה של לשון הרע ודיבה, הרי שגם SKY יכולה להיתבע בקלות והיא גם תפסיד בבית המשפט. האחריות של SKY היא לבדוק שאכן לא מדובר בדבר שקר או המצאה, ולכן מבחינה משפטית, במידה ו-SKY פרסמה משהו שקרי, היא יכולה להיתבע על כך מאחר שלא בדקה את העניין.
אני מאמין שגם להגיד "אני צולל מידי פעם,זה נכון" זה גם פולטיקלי קורקט... אי אפשר לדעת אם הציטוטים הם מדוייקים לגמרי,אבל "יש מאין"....
רודס, איך אפשר לתבוע את סקאיי על זה שנכתב שם שדרוגבה צוטט בסאן ואמר ששבה אנוכי? בכל מקרה, הציטוטים האלה שווים לתחת, גם בקיץ רונאלדו צוטט באחד העיתונים כשאמר שהוא רוצה לעזוב את האולד טראפורד. אין מה לקרוא את השטויות האלה ובטח שלא להסתמך עליהן.