תיאורטית ניתן לתבוע את SKY במידה והדברים שמיוחסים לדרוגבה הם שקריים ולא נאמרו על ידו. במקרה כזה, מאחר ש-SKY מפרסמת בעצמה לשון הרע, לפי החוק, הניזוק יכול לתבוע אותה אם ברצונו, כי לשון הרע זה לא רק מי שמבצע פיזית ומפיץ מידע שקרי, אלא גם מי שממשיך לפרסם אותו.
אבל זה תקף רק אחרי שמוכח בבית משפט שמדובר בלשון הרע (הפירסום המקורי...) אבל יאללה, עזבו שטויות. בואו נחזור לעיקר. הגולגולת של קולין קולדרווד.
אל תפיץ אם אתה לא יודע, ציטוטים שיקריים זה הנשק המוכר ביותר של המדיה האנגלית. הטריק עצמו הוא די פשוט, מעתיקים משפט שהוצא מהקשרו במהלך ראיון (Stretford Ender, הזכיר את ה''ציטוט'' של רונאלדו בקיץ. אני דוקא נזכר ב:''אני אפצל לו את הראש לשניים!!'' של ווין רוני כלפי אותו אחד), וממתינים לתגובה רישמית מהשחקן (בין לבין מוכרים עותקים ומעבירים הלאה, למקור אמין יותר) שתסיים את הסאגה ותחשוף אותו לתקשורת. וזאת כל המטרה.
הוא רצה לשבת ליד אוהדי הספרס בקארדיף אבל אמרו לו במשרד כרטיסים שלא מוכרים כזו סחורה בעשור הקרוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx צ'לסי קיבלה 30,000 כרטיסים ומוכרת אותם למחזיקי מינויים או ממברשיפ-קארדס כאלה ואחרים. הסיכוי שישארו עודפים לקהל הרחב מהמכירה הזו קלוש עד אפסי. אין לי מושג לגבי כרטיסים שלא דרך אחת הקבוצות, אולי רודס יודע.
אוקיי, תודה, בכל מקרה אני מבין שהנוהל של ה fa cup לגבי חלוקת הכרטיסים לכל הקבוצות של הליגות המקצועניות תקף גם כאן ואז אם יש עודפים זה חוזר לקבוצות המשתתפות, נכון ?
צ'לסי כנראה תחתים חלוץ פורטוגלי בן 17 מקבוצת ריו אבה, לאחר שהרשים את מוריניו במבחנים בסטמפורד ברידג'. http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=237072
סססססססעמק!!!!!!!!!!!!!!!!! מה, מה עשינו רע?!? עזבו כבר את ג'וני! הגול של הצוללנים בע"מ הציל לנו את המשחק. אם אובי מיקל נכנס במקום ג'וני אפשר היה להוציא את הכריות ולהתחיל לנחור בשקט. משחק נהדר של צ'לסי, כל כך הרבה שחקנים שעושים עבודה פנטאסטית ומעבר לכך. אבל נשמור את זה לסוף כדי לא לנחס. אגב, מעניין מה יקרה קודם, השופט יגדל זוג ביצים ויתן לקווארסמה או מישהו מהחברים שלו צהוב על צלילה או שזה דווקא יהיה צהוב שני והבייתה לחבר'ה שלנו... ושאלה לסקפטים שביניכם - איזה חודש זה עכשיו?
הוא דרך על הקרסול וסובב אותו - אבל זה לא יכול להיות משהו כל כך פעוט כי ג'וני לא היה עוזב משחק בגלל כזו פציעה. העובדה שלקחו אותו על אלונקה ושהוא לא עזב את המגרש בעצמו מאוד מאוד מדאיגה.