צ'לסי 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏4/7/06.

1. pralia28 Member

מה זה כל הזיוני שכל האלה, בגמר שתי הקבוצות עולות בהרכב הכי טוב שהן יכולות לתת נקודה

2. The-Gunner Member

"אביזרים", "זמין", מה הולך פה?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

ופראליה, ונגר עולה עם אותו הרכב עמו פתח בכל השלבים של גביע הליגה. משמע - צעירים (דיאבי, וולקוט, דנילסון, טראורה וכו') וסתם מחליפים (באפטיסטה, אלמוניה, אלידאייר, למרות שהאחרון במידה מסוימת יכול להקרא גם צעיר).

3. אבו Member

פראליה, צא מהסרט אם אתה חושב שונגר עולה הרכב ראשון. רק 2\3 שחקנים שמשחקים בהרכב הראשון יפתחו מחר.

עם כול הכבוד למשחק מחר, בשבועיים הקרובים יש לנו משחקים הרבה יותר חשובים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/2/07
  4. KirkH Member

משמעות הגישה הזאת היא שמבחינת ונגר אין שום חשיבות למשחק מחר וגם לא לתואר שמחכה בסיומו.

לא שאני מזלזל בילדי פראנסנל (הסקאוזרס עדיין מצטערים על הטעות הזו) אבל אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהאוהדים של הקבוצה הזו יפגשו בקיץ על קפה אולה בכיכר הבאסטיליה ויזכרו בזלזול של ונגר במפעל שהתברר שבו הם היו הכי קרובים לתואר היחידי שהיה להם צ'אנס לקחת בעונה שחלפה.

5. Robin Member

כמה מפתיע, כאילו שאם ונגר לא היה מזלזל בגביע הליגה אז לא היית רוצה שיקרה בדיוק אותו דבר.

6. pralia28 Member

ארסנל תעלה מחר עם ההרכב הכי טוב שהיא יכולה לתת, חכו תראו מי בסרט

7. KirkH Member

ברור שהייתי רוצה, מבחינת התוצאה אני מן הסתם לא בדיוק אובייקטיבי.

אבל מבחינת העובדה שיכול מאוד להיות שזה יהיה המפעל בו פראנסנל תהיה הכי קרובה לתואר (ניצחון או הפסד מחר, זה כולה 90/120 דקות מתואר), ליגה זה כבר לא יהיה, ובגביע ובצ'מפיונס אין לדעת. אני כמו שאמרתי, לא אובייקטיבי אבל תסריט בו פראנסנל מסיימת שלישית ומודחת בלב רבע הגמר בצ'מפיונס ורבע הגמר של הגביע הוא יחסית ריאלי.

קח את העונה שעברה של פראנסנל, היא נחשבת טובה רק בגלל שהגעתם לגמר הגביע. אני מאוד מקווה שהעונה לא יהיו לכם סיבות לחצאי נחמות...

8. KirkH Member

גבר, לפני שאתה שולח אנשים לקנות פופקורן - תבדוק את הסגל שונגר רשם למשחק ותחזור אלינו.

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהאתר הרשמי של ארסנל:

http://www.arsenal.com/images/pics/splash/splash_carlingcupfinal.Xxx

Wenger will keep faith with the side that has taken him to Cardiff.
    William Gallas, Thierry Henry and Freddie Ljungberg are omitted. Jens Lehmann (suspended) and Robin van Persie (foot) would not have played either as they had not featured in the earlier rounds of the competition.

Emmanuel Eboue (foot) is likely to be out while Justin Hoyte (hamstring) and Gael Clichy (foot) were due for tests on Friday. Armand Traore will step in at left back should his fellow Frenchman not make it.

Along with Denilson, the 17-year-old defender is the discovery of this year’s run. Cesc Fabregas, Van Persie and Clichy — now first-team regulars - are among the previous recipients of this imaginary award. Top-flight starts are the point of this competition for Wenger but that does not mean Sunday’s trophy will be simply handed over to the more experienced side.

הרכב מלא אין ספק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

10. אבו Member

כפי שאמרתי, השחקנים הבכירים שיפתחו מחר יהיו 2 או מקסימום 3. טורה יפתח בוודאות, יחד עם ז'ילברטו\ססק\שניהם. רוזיצקי, חלב ואדבאיור יהיו על הספסל לדעתי.

קירק לגבי מה שאמרת, בטח שגביע הליגה לא יהפוך את העונה לאיזה הצלחה. יש על הראש משימות יותר חשובות. רק פה בפורום אתה יכול למצוא כמה תותחנים כמו משה או רפאל שלא שמים על המפעל הזה בכלל...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/2/07
  11. The-Gunner Member

משה לא שם על כלום.

לא יודע אם לפתוח עם ססק יהיה הכי טוב. בתקופה האחרונה יש עליו עומס עצום (הוא בעצם שיחק בכל המפעלים של ארסנל), והוא גם ילד בן 19, קשה לו להתמודד עם זה. התוצאות לא מאחרות לבוא - הרבה משחקים חלשים שלו אנחנו רואים השנה, אז להעמיס עליו עוד? נכון שהוא בורג חשוב, ושיהיה מאוד קשה בלעדיו, אבל ונגר צריך לעשות את השיקול - תשחק אותו עוד יותר (וגם לא בטוח מה היכולת שלו תהיה), כי אין לך מחליף ראוי שיוכל למלא את התפקיד שלו, או תיתן לו מנוחה כמו רוב כוכבי הקבוצה ותסתכן בגמירת הסיכויים שלך. דילמה.

12. raanana4ever Member

הקרלינג קאפ יכול להיות ההבדל בין עונה ללא תארים לעונה עם גביע. ארסנל לא יכולה להרשות לעצמה עונה ללא תארים.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/07
  13. Gooner Member

הלו,לא להגזים,מבחינתי הליגה הכי חשובה.
    את גביע הליגה אני יכול להבין,אחלה שיטה לשלב צעירים ושחקני מילואים.
    גביע ההתאחדות איפשהו נתקע באמצע,לוונגר אין סגל מספיק רחב כדי לתמרן בין הגביע לבין הליגה ולבין אירופה,אז במצב הנוכחי שאין לנו גיבוי שיכול לעשות את העבודה,אני מעדיף שוונגר ייתן לצעירים גם את הגביע הזה.
    וכמו שאמרתי כמה פעמים,ההבדל בין עונה מעפנה לבין עונה טובה הוא לא גביע החומוס.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עם משה, כל עוד ארסנל לא צריכה את הכרטיס האירופאי מה זה כל כך משנה לסיים עם הקארלינג קאפ או בלי? כי אז פתאום זו תהיה עונה "עם גביע"? אז אולי גם צריך לשלוח את השחקנים להתאבד כבר במגן הקהילה באוגוסט ולשבת רגל על רגל במשך שאר העונה, הרי תואר כבר יש. ארסנל תרוויח הרבה יותר משפשוף הצעירים (חה חה) במפעל מול קבוצות הפרמיירשיפ מאשר מזכייה עם ההרכב הבכיר בגביע שבתכלס לא מועיל הרבה.

15. AW forever Member

אויש נו באמת, זה מה שיבדיל את האם העונה היא טובה או לא טובה? גביע השום-כלום הזה? ישחקו הילדים לפנינו.