כנראה שזה נגמר וחבל כי זה היה לנו בידיים. אגב, אחת ההופעות הגדולות של הקהל בברידג'. רק ניצחון של מנצ'סטר סיטי יחזיר את צ'לסי לתמונה, מכיוון שיונייטד משחקת לפנינו, כשנעלה לדשא בדוחה כבר נדע מה המצב בדיוק. חבל. פיל נוויל פשוט אפס.
הקהל בדקה ה-93 שידע שזה כבר גמור לא הפסיק לשיר ודחף, בהחלט מחזה מרגש, שממנו אגב אני שואב את האופטימיות הזעירה, קשה לי להאמין או לעכל שאנחנו לא לוקחים את האליפות. לא מקבל את זה עדיין.
לצ'לסי כנראה נותר עכשיו להתמקד בגביע ובצ'מפיונס ליג. המחצית השנייה התחילה בטירוף עם הכניסה של דידי, אבל מגיעה מילה טובה לבולטון שפשוט תיסכלה את צ'לסי וגרמה לה להתחיל להפגיז מרחוק, ללא הצלחה. נכון, עוד משחק בולטוני טיפוסי, אבל בשורה התחתונה היא הצליחה להוציא מהגשר נקודה. ועוד שאלה חשובה, למישהו יש מושג מה חומרת הפציעה של קראבליו?
לפחות דבר אחד ינחם אותי אם נפסיד את האליפות, הגלורי האנטרס של יונייטד יצאו מהחורים בעוד הנגררים שלבשו כחול כל עוד היינו אלופים יחליפו לאדום.
לא כתוב כלום על זה, אבל אני מקווה שלא. ועכשיו באלאק עבר ניתוח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
זה בדיוק סוג המשחקים שחייבים את באלאק ואם הוא לא משחק זו מכה לא פחות גדולה מזו של ריקי. אנשים יכולים לקשקש על הכושר של באלאק ושבה כמה שהם רוצים - הסיבה שהם בגשר היום היא האופי והניסיון שלהם, אלה הדברים שהיו חסרים לצ'לסי בשנתיים האחרונות כדי להשלים את הגרוש ללירה באירופה. אם למישהו נדמה שמוריניו מתכוון לשחק באנפילד התקפי ולחפש שער שיסגור עניין - הוא הוזה. הנאצי עשה עבודה טובה במשחקים בהם צ'לסי הייתה צריכה להחזיק כדור ולספוג לחץ. צריך גם לקחת בחשבון שאם ריקי ובאלאק בחוץ הצרות שלנו הרבה יותר גדולות כי אם אסיין צריך לשחק כבלם אז אנחנו בכלל קצרים בשחקני קישור.
אולי מוריניו לא יפתח עם ג'ון אובי ויפתח עם אסיין ויתן לבולרוז לשחק, כי אסור לשחק בלם עם אסיין הוא ישכח כמו ששכח היום את דיוויס את קויט או קראוץ' או בלמי. ואני חושב כמוך באלאק נתן שערים חשובים, ואחד מהם היה בליגת האלופות. באלאק יכול לעזור לנו מאוד.
איזה גרוש ללירה קירק? הגרוש ללירה הזה נתן לנו עונה מרשימה הרבה פחות מהשנתיים החולפות. עזוב אותי תארים, כדורגל נטו, עונה הכי חלשה של מוריניו בגשר. ובקשר לבאלאק, כן יש משהו, ברגע שקרבאליו פצוע אנחנו צריכים אותו כשיר.
חלשה זו מילה מעניינת. רצים אחרי 4 תארים שבועיים לסוף העונה כשבמשך חודש שיחקנו בלי הקפטן שלנו, במשך שלושה ומשהו חודשים בלי השוער הטוב בעולם, והרשימה ממשיכה עד היום. אני לא מצפה מבאלאק להביא לשינוי ההתקפי של צ'לסי. לא בשביל זה הביאו אותו ולא זו העבודה שלו. גרוש ללירה זה הניצחון על ולנסיה שבו אף אחד לא נכנס לפאניקה בניגוד לשנתיים הקודמות, למשל. וזו רק אחת מכמה וכמה דוגמאות.
קירק בכוונה הדגשתי שאני לא מתייחס לתארים... אני חוזר- כדורגל נטו. אנחנו בתמונה בכל המסגרות בזכות חוסן מנטלי ואופי עצום, על זה אין ויכוח. חלשים זאת לא המילה הנכונה כי יש חוזק משמעותי לקבוצה, אבל מבחינת כדורגל נטו- הקבוצה לא מרשימה יותר מדי העונה.
הקבוצה שיחקה בלי שני השחקנים הכי טכניים שלה במשך יותר מ-80% מהעונה. בנוסף לזה החליפה שיטה. בנוסף לזה הביאה חלוץ שהיה צריך ועדיין צריך זמן להתרגל לסיגנון הבריטי.