צ'לסי 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏4/7/06.

1. פול סקולס Member

אני לא אוהב לקחת צדדים בדברים שלא קושרים אליי, אבל Kirk (היינריך?) צודק.

הבן אדם בסך הכול אמר שלקבוצות שלו אין מזל עם פנדלים ובא בן אדם ומתקיף אותו כאילו הרגע קיללו את אמא שלו.. מה נסגר?

2. KirkH Member

האסטון.

אותו מקצוע כמו היינריך, אבל אין מצב שתכיר.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מזל בפנדלים אין גם לשום דבר שקשור אליי.... צ'לסי, הולנד, הפועל באר שבע... ברגע שנכנסנו לפנדלים לא הייתה בי תקווה.

אני לא יודע אם מוריניו היה צריך לפתוח או לא עם בולהארוז, אני ממש לא מסמפט את השחקן הזה ומעדיף לראות אותו כמה שפחות על המגרש. אבל החיסרון של אסיין בקישור היה קריטי. אסיין עלה להתקפה פעמיים וחצי ובפעמיים וחצי האלו צ'לסי הגיעה למצבי סיכון של השער. זה היה החיסרון המרכזי שלנו במשחק, לא קרבאליו (בעקיפין זה כן קשור אליו....) לא באלאק ולא שבצ'נקו. הנוכחות שלו והדחיפה שלו היא מדהימה ומטריפה את כל הקבוצה, שחקן חכם ומיותר להגיד- אחד הטובים בעולם.

4. Bridge Member

סקוט סינקלאר יהיה בסגל וישב כנראה על הספסל מול ארסנל.

אני מקווה שהוא יביא גול כמו שהוא הביא בגביע.

5. Gooner Member

מוריניו הזה לא רציני,איך הוא מעדיף את סינקלייר על פני הפרודיג'י הישראלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

6. KirkH Member

כדי שיהיה לעיתונאים הישראלים בשביל מה להתקשר לגרנט...

סקוטי לא ממש חלוץ, הוא מתאים הרבה יותר לשיטה שצ'לסי משחקת כאשר דידי או שבה לא כשירים כי הוא משחק נהדר על הקו השמאלי.

אגב, מוריניו והצוות שלו כבר הכינו ופירסמו את תוכנית העבודה לקיץ, מעניין מתי קלינסמן וגרנט לוקחים פיקוד.

7. RealStretford Member

Kirk

Sorry http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

אני את שלי עשיתי - רק חבל שהשחקנים שלנו לא!

8. Raulito Madridista

לאוהדי צ'לסי כאן, כמה שאלות למי שיש זמן בנוגע לקבוצה:

1. לא הבנתי למה רובן לא קיבל את הקרדיט שמגיע לו בצ'לסי. אז אני מודה אני לא רואה את הקבוצה הזו כל שבוע אבל אני הייתי בהלם אחרי היכולת שלו ביורו 2004 לדוגמא וראיתי אותו גם במשחקים טובים בצ'לסי. הוא אגואיסט ולא מנצל מספיק את הכישרון אבל בישביל זה מוריניו פה לא? מוריניו הוא מאמן שיודע להפיק את המיטב מהשחקנים, הוא צריך להסביר לו ולדבר איתו ולשנות את סגנון המשחק שלו. נכון אריאן רובן לא ילד קטן, אבל מוריניו בהחלט יכול לעשות איתו את אותו תהליך שפרגוסון שינה משהו בכ. רונאלדו לדוגמא.

2. אתם לא מאוכזבים מהעובדה שהקבוצה שלכם לא משחקת כדורגל טוב לעין למרות שיש לה את הכלים?

3. האם אתה חושב שצ'לסי צריכה לחזור ל-4-3-3 עם שני קשרים באגף שהם חצאי חלוצים ולוותר על שבשנקו או דרוגבה על מנת להגיע ליותר מצבים במשחק ולא לשחק על כדורים ארוכים?

4. האם אתם מאמינים שבמערך הקבוע של צ'לסי ברוב משחקי ליגת האלופות, 4-3-1-2, כאשר למעשה אין קיצוני אמיתי במערך הזה, אלא ארבעה שחקנים של מרכז המגרש כאשר באלאק מוצב למעלה, האם צ'לסי יכולה לזכות בליגת האלופות או להפיק כדורגל טוב יותר לפחות?

5.האם תזכרו את העונה הזו בסופו של דבר כעונה מאכזבת?

6.אילו צעדים הייתם עושים לקראת העונה הבאה. מוריניו נשאר? איזה שחקן רכש הייתם רוצים להביא? איפה טעון שיפור? האם הסגל הנוכחי מספק אתכם?

7. מיכאל באלאק. הוא ולאמפרד לא דורכים אחד על השני, האם אתם חושבים שהוא באמת תרם לצ'לסי השנה, לפחות כמו שציפו? האם הוא צריך להישאר?

9. KirkH Member

אני לא אחזור על הדברים מההודעה הפרטית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אני חושב שהשאלה לגבי הזיכרון של העונה תלוי במי נדרש להשיב. יעקובי-רביבו-זוהר ויתר פרשני הבדיעבד מסתכלים נטו על תוצאות והישגים לכן עבורם העונה הזו היא כישלון ולא משנה איך הופכים את זה, זו גם תהיה העמדה של אנשים שחושבים שבגלל שלצ'לסי יש X כסף (נו טוב X פלוס מיליארד) אז היא אוטומטית צריכה לקחת כל תואר ולהיות הקבוצה הטובה בתבל.
    זה כדורגל וזה לא עובד ככה בכדורגל. אני חושב שצ'לסי נתנה עונה פנומנלית מבחינת העובדה שהצליחה להגיע כל כך קרוב לכל התארים.
    העונה הזו לא תיזכר כהצלחה מסחררת בזיכרון של אף אחד מן הסתם, אבל אני אישית לא מרגיש תחושה של כישלון. הם בחרו בדרך מסויימת והמשיכו איתה, לקבוע אם היא הצליחה או לא על פי פנדל או שניים זה פתטי.

באלאק הגיע כדי להוסיף לצ'לסי במימד של ניסיון, אופי וחוכמת משחק במעמדים שחלק מהשחקנים הצעירים לא הגיעו אליהם או לא הצליחו בהם. העובדה שהוא היה טוב מאוד ברגעי ההכרעה מדברת לזכותו ולזכות ההחלטה הזו. חבל מאוד שהוא ולא שיחק מול ליברפול.
    צ'לסי סיפקה אי אילו רגעיים איכותיים ברמה ההתקפית כשבאלאק היה על המגרש (במקרים שהיינו חייבים שער כתוצאה מפיגור או שיוויון בדקות האחרונות) מה שמוכיח שהבעיה היא לא ממש בו או בשחקן אחר אלא
    בפילוסופיה.

לגבי העונה הבאה אני חושב שאני אחכה עוד שבועיים עם התשובות והמחשבות האלה. אני רק אגיד שמוריניו לא רק צריך אלא גם חייב להישאר.

10. רפאל Member

איפה כל המטומטמים שאמרו לי פה שבלרוז שחקן הגנה ענק ושאני מדבר שטויות?!
    הרס לנו את האליפות השחקן הזוועה הזה!!

יצאתם דפוקים.

11. FRANK Member

בזה שהוא שחקן רע אתה צודק, אבל להגיד שהוא זה שהרס לנו את האליפות לא הייתי אומר.....

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/07
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

השחקנים נלחמו עד לשנייה האחרונה, מחצית שנייה 10 שחקנים שיחקו נהדר באמרויות מול ארסנל שלא מצליחה לנצח בבית. אסיין היה פנטסטי כהרגלו.

נגמר הסיפור שלנו העונה בליגה אבל יש לנו את כל הסיבות להיות גאים בשחקנים שלנו, שהראו הרבה מאוד אופי העונה, נתנו את הלב והנשמה.

תראו את מוריניו, איזה גבר, איזה מאמן. אני מחזיק אצבעות, מתפלל שנראה אותו אצלנו גם בעונה הבאה. תמונות מרגשות בסיום.

אני גאה להיות אוהד צ'לסי, במיוחד ביום כזה.

13. KirkH Member

איזו חבורה על המגרש. ככה צריך להסתיים קמפיין. איזה יופי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

14. THE STRETFORD END Member

כל אליפות היא מתוקה,כל אליפות היא ייחודית,אבל האליפות העונה היא אחת מהגדולות שלנו,
    שיחקנו כדורגל מדהים,לעיתים לא מהעולם הזה,בגלל שאנחנו גדולים אבל לא מעט בגלל שצ'לסי הרימה את הרף גבוה גבוה בשנתיים האחרונות וגם העונה למרות הכל נתנו לנו פייט של אלופה יוצאת אומנם,אבל עם הראש מורם והחזה נפוח,
    היה כיף,היה מותח,היה מורט עצבים,היה מתסכל לעיתים,היה מפחיד,היה מעצבן יותר מהכל היה תענוג להתמודד מול קבוצה גדולה גם כן ושליברפול ייזדינו עם ליגת האלופות המפלצתית,

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx גם לצ'לסי!

15. Pipe Member

אכן,
    האליפות הזאת היא עוד יותר מיוחדת כי היריבה שלנו היא קבוצה מדהימה, עם מאמן ושחקנים מהשורה הראשונה, ולנצח אותכם מעצים עוד יותר את ההישג שלנו.יריבה ראויה לכל הדעות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    נפגש בוומבלי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/5/07