צ'לסי 2008\2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. Bridge Member

לא אמרתי אחרת..

2. KirkH Member

אברם אמר.

3. Bridge Member

הוא אמר ששלטנו במשחק לא נראים כמו קבוצה שעומדת להכניס גול.

4. KirkH Member

צ'לסי שלטו במשחק?

להחזיק את הכדור על קו החצי ולא לעשות איתו כלום זה לא לשלוט...

האפס גם שוב לא התאפק והעיז להכניס את גמר גביע הליגה משנה שעברה - אמר שזה דומה ושגם שם לא היה כדורגל. שזה בתור התחלה - שקר. ובתור סיומת - נגמר בתוצאה טיפה שונה.

איזה עלוב.

5. KirkH Member

צ'לסי שלטו במשחק?

להחזיק את הכדור על קו החצי ולא לעשות איתו כלום זה לא לשלוט...

האפס גם שוב לא התאפק והעיז להכניס את גמר גביע הליגה משנה שעברה - אמר שזה דומה ושגם שם לא היה כדורגל. שזה בתור התחלה - שקר. ובתור סיומת - נגמר בתוצאה טיפה שונה.

איזה עלוב.

6. THE STRETFORD END Member

Bridge
    "עד לפנדל במחצית השנייה טוטנהאם בחיים לא נראתה כמו קבוצה שמכניסה גול. היה להם הרבה מזל"

במחצית הראשונה,בעיקר ברבע שעה הראשונה לטוטנהאם היו כמה מצבים טובים,
    גם מייד לאחר הגול היתה הזדמנות לא רעה של רובי קין.

7. 11Giggs11 Member

Bridge,

זכור לי שדווקא אתה היית מאוד עצבני על כך שאברמוביץ' החליט לתת לגרנט את תפקיד המנג'ר ועכשיו אני רואה שאתה רק מגונן על גרנט, אני לא מבין זאת. אולי אני טועה ואתה קיבלת את ההחלטה כנכונה, אבל לפי מיטב זכרוני אתה דווקא כעסת על כך והיית נגד ההחלטה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/08
  8. eastlands Member

"לא היה פנדל" "בחיים לא ראיתי החלטה כזאת" "היו יותר מידי הפסקות בארכה"

הייתי מצפה מכל מאמן צ'לסי שהפסיד אתמול להתחיל ב "הקבוצה היותר טובה ניצחה "
    כשהאנדרדוג מנצח וגם ראוי לנצח ,הוא צריך לקבל את המחמאות מצד היריבה ,אבל אברם בחר להתבכיין ,הוא רק שכח לציין שההחלטות של השופט היו נכונות והצילו את המשחק ב2 המקרים
    -גם בפנדל שהיה
    -גם בשריקה לסיום ,שגם ככה היתה צריכה להגיע כבר לפני

הצל של מוריניו חזר אתמול לרחף מעל אברם והגשר , לא הייתי מסוגל לשמוע את מסע ההסתה של אברם וחבריו גונבי הדעת כנגד מוריניו, אתמול מבחינתי התחילה הנקמה שתסתיים כך אני מקוה , מהר מהצפוי .

9. Gass12 Member

לכל המקטרגים קיבלתם תשובות לכל השאלות במהלך 10 הימים האחרונים ואני אנמק.

צ'לסי של אתמול סבלה מפיצול אישיות התחילה כגוף ענק מסורבל ללא נשמה ללא חיים ללא ברק וללא חדוות משחק. אבל כשהפנימו שאוטוטו הגביע מתמסמס להם כשהם בפיגור. פתאום ראינו שחקנים נלחמים
    .פתאום ראינו הקרבה .פתאום ראינו דקות רבות של לשכב על הרחבה של הספרס (ללא תכלית אומנם אבל עדיין) ואני שואל שאלה פשוטה? איפה הייתם קודם? שאלה פתוחה........

צ'לסי של מוריניו (לא זו של רובן וגודיונסון באגפים ) למה היית חייב לתת עונה וחצי אפורות משעממות תחת
    עם גניבת נקודות בדקה ה90 הרבה פוקסים והמון תחת (בהבדל אחד מהתחת של גרנט ) שזה תחת פורטוגזי
    וזה ישראלי .למה למרות הסגל הכי יקר בעולם לא סיפקת את הסחורה?.... שאלה פתוחה......

רפא בניטז-למה למרות היכולת שיש לסגל שלך אתה בוחר לצעוד בדרך מטומטמת שוב ושוב ולו בלבד שלא להודות שדרך הרוטציה הבלתי הגיונית בעליל היא כישלון? למה אנחנו כצופים "הדיוטים" אמורים
    להסכים לקבל ליברפול שמפסידה באנפילד לקבוצת דרג נמוך מהצ'מפיונשיפ..ובאותו השבוע קבוצה
    שמנצחת את אלופת איטליה והאלופה בדרך?.. שאלה פתוחה.

מבחינתי יש רק תשובה אחת לשלושת האנשים שמניתי יש ביצים מספר 3 .פחדנים.אנשים שמעדיפים
    ללכת על בטוח עם מאה קונדומים מורכבים אחד על אחד.ומאה מנגנוני הגנה של בוא קודם כל לא נפסיד

ומה קורה בפועל? החשש הזה שמא לא נעמוד בציפיות גורם רק את ההיפך ואז אנחנו כצופים מקבלים
    קבוצה אימפוטנטית עם מאמן שסובל מחרדת ביצוע וכבר הפסיק לעמוד לו. תנו לנו כדורגל שמח
    סאמקום. דוגמת חואנדה ראמוס שפשוט תענוג היה לצפות בסביליה שלו ובטוטנהאם שלו.

10. eastlands Member

גאס 12 - לא מצליח לקלוט כל כך את הטענה שלך למוריניו .
    להזכיר לך שבשנה שעברה הוא לקח 2 גביעים , ושבחצי השנה הראשונה ,הוא גם סיפק את הסחורה בליגה (שלא לדבר כמובן על 2 אליפיות רצופות לפני)
    תגיד- סגל הכי יקר בעולם זוכה כל שנה באליפות ? וכמה אתם הייתם מאחור עם הסכומים ? ואיך נראים בארצה וריאל עם הסכומים ?
    מוריניו עשה עבודה מדהימה , בשנה שעברה דברים התחילו להשתבש עם הבעלים ,והשנה בפירוש שמו לו רגליים .
    מוריניו פחדן ? המסקנה שלך לגביו לא נכונה לדעתי.

11. Gass12 Member

דווקא הבאת את בארסה כדוגמא תומכת לטענתך ויצא שעשית את מלאכתי נאמנה .
    בארסה היא בדיוק הכדורגל שאני מתכוון אליו. כדורגל כיפי עם שמחת חיים ואתה רואה שהשחקנים פשוט נהנים על המגרש. האם זה יביא רק נצחונות? לא בטוח. אבל כדורגל הוא בראש ובראשונה שואו
    בידור להמונים.בשביל הבידור הזה להמונים מועדונים משלמים המון כסף. וצופים משלמים במיטב כספם
    על מנת לראות משהו מרגש שמח ועל אחת כמה וכמה שזה בא עם תוספת סנטימנטלית שלך כאוהד.

בכנות? כמה פעמים הקבוצה שלך שיחקה יפה שהיית ממש מרוצה אבל לא ניצחתם או אפילו הפסדתם
    האם כעסת?לדעתי אין מצב. עכשיו תשאל אותי ואני מזמין אותך לעשות כך. האם הייתי מרוצה מאליפות של היונייטד שתושג תוך כדי כדורגל מבחיל,פחדן וחסר מעוף? הייתי עונה לך מיידית ללא היסוס
    אני מוותר על האליפות הזו. מוריניו של השנה הראשונה בצ'לסי ושל רוב השנייה היה מוריניו אחר.
    ולא מעניינות אותי הסיבות למה זה השתנה.
    פגעו בך? הפריעו לך? לא נתנו לך ללכת בדרך שאתה מאמין בה? תהיה גבר עם ביצים מס 1 עם עקרונות
    תבוא לרומן ..ותגיד לו קח את המפתחות.. שלום!!!אני הולך מצא לך פראייר אחר.

12. KirkH Member

זה קישקוש חסר בסיס להגיד שמוריניו או הכדורגל שלו במהלך השלוש עונות שלו בגשר וכמובן גם התקופה בתפיחת העונה הזו היה מוריניו שהשתנה מאיזו שהיא בחינה סיגנונית. בין אם הלך לקבוצה או לא, בין אם הקבוצה הצליחה לדרוס או רק לנצח בדקה ה-90, עקרונות המשחק והדרך של מוריניו תמיד נשארה זהה.

גם כשהוא בחר לשנות בפתיחת העונה השלישית את סגנון המשחק ולעבור לשחק עם שני חלוצים כדי להתאים את עצמו להגעה של באלאק ושבה - העקרונות של משחק מבוקר, שליטה במרכז המגרש וכדורים גבוהים לדידי שמרכז את המשחק, כל אלה לא השתנו.

13. THE STRETFORD END Member

גרנט אחרי המשחק עוד התלונן כי השער השני של טוטנהאם הגיע ממצב נייח,
    ככה זה כשלא מסתכלים או שנוח יותר לא להזכיר מה הקבוצה שלו עשתה,או לא עשתה,
    יש לו מזל שהמראיין מייד אחרי ההפסד היה רחמן ולא שאל שאלות עם שיניים,
    עכשיו נלך לעבור על העיתונים,אני בטוח שהביקרות כלפי גרנט וצ'לסי תהיה ארסית יותר ובצדק.

14. Gass12 Member

זה קישקוש מארץ השקשוקות לבוא ולטעון ודווקא כאוהד צ'לסי שצפה בהרבה יותר משחקים ממני אוהד היונייטד מן הסתם שהכדורגל של מוריניו בעונתו הראשונה זהה לשלישית.
    בולשיטטטטטטט העונה הראשונה כולה התבססה על משחק אגפים מדהים של גודיונסון.רובן ודמיאן דאף
    בתקופה האחרונה זה השתנה ורק לרעה. נעלם היופי נעלם הברק. ואפשר להגיד עליו הכל ואני לא משאיר בבטן כלום שהוא שקרן. יהיר.ובכיין אבל הוא לא טיפש. ומה שראו כולם. ראה אף הוא

15. KirkH Member

מה זה קשור אם השיטה הצליחה או לא? הביקורות על הניצחונות בעונה הראשונה היו זהים לביקורות על הניצחונות בשלישית. זה שהוא עבר ממשחק עם חלוץ אחד לשניים לא שינה את הטקטיקה ובטח שלא את עקרונות המשחק של מוריניו.