צ'לסי 2008\2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. ארצ'י באנקר Member

ליונייטד יש בשבוע הבא את המשחק הכי קל על הנייר נגד דרבי בחוץ.
    אחרי זה יש לנו את בולטון באמצע השבוע ואת הסקאוזרס ביום ראשון.
    שבוע אחרי זה וילה בבית וליגת אלופות, אחרי זה בורו בחוץ ואלופות באמצע השבוע.
    מנוחה שלושה ימים ואחרי זה נבחרת צרפת בתיאטרון. בלקבורן בחוץ, אלופות אם וכאשר...
    ואפשר להמשיך..
    לצ'לסי יש משחק ביד באמצע השבוע נגד דרבי.
    בנוסף אתם מארחים את שתי המובילות מתארחים בתרנגוליה ,ויגן בבית מתישהו באפריל
    סיטי בחוץ ואלופות כמובן.
    לא רואה יתרון שלנו עליכם במה שנותר.
    אם אתם מנצחים את דרבי ברביעי הכל פתוח.

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/08
  2. Rudess Member

למכירה חולצת הבית של צ'לסי בשרוול ארוך. פרט לכך 3 חולצות העונה של צ'לסי בשרוול קצר.

3. THE STRETFORD END Member

ארצ'י
    "סטרטפורד: אני יודע מה מהווה הכדורגל האנגלי עבורך אבל מה אתה מציע, שנרצה
    בכישלון של גרנט רק כי הוא נכנס לתפקידו לא במסלול של הגוורדיה הותיקה?
    אברמוביץ' מינה אותו לא בגלל שהוא מכיר אותו אלא בגלל שהוא האמין בו.
    לגיטימי,כשר ואפילו לא מסריח"

לא חייבים להכנס לתפקיד רק במסלול של הגוורדיה הוותיקה,
    כבר היו באנגליה ובעולם כניסות של מאמנים צעירים יותר אבל בעידן המודרני מעולם לא קיבל מישהו מהם ג'וב כזה בכיר כשהגיע משום מקום כשאתה אפילו לא שחקן עבר שמכיר ויודע את הנפשות הפועלות,
    ואם נחשוב על מנג'רים צעירים באנגליה שקיבלו קבוצות אז קח דוגמא של 2,
    סאותגייט למשל קיבל את מידלסברו שהיא ממש לא צ'לסי וגם הוא היה שחקן בתוך המערכת והמשיך הלאה
    ואם אתה רוצה מישהו בקבוצה גדולה אז קני דלגליש קיבל את ליברפול אבל בתחילה כמנג'ר שחקן
    ואי אפשר להשוות את מי ומה היה דלגליש בליברפול לגרנט.

אברמוביץ האמין בגרנט,סבבה,על סמך מה?מה שהשיג בקריירת האימון שלו...מה היה לנו..תארים בליגה שלא נחשבת ו2 קמפיינים נכשלים כמאמן נבחרת ישראל,
    אז אתה באמת חושב שהוא האמין בו על סמך רזומה מקצועי מרשים או על סמך החברות בינהם?
    לגיטימי,כן,בעל המאה בעל הדעה,
    כשר,כן,זה לא משהו לא חוקי,
    מסריח...אוואו,כמה שזה מסריח את הליגה האנגלית.

אז כן,על סמך השכונה הזו אני רוצה לראות את גרנט נכשל,
    אני מעדיף להפסיד לצ'לסי כשמוריניו שהחל את דרכו בעולם מלמטה,מלהיות מתורגמן של בובי רובסון ולאחר מכן עוזר מאמן ומאמן שלו גם בברצלונה,שחזר לפורטוגל וזכה בכל תואר אפשרי עם קבוצה בינונית במונחים אירופאים,שהגיע לאנגליה ולקח קבוצה שלא זכתה באליפות 50 שנה לזכייה כפולה בתואר,לזכייה בגביעים,לקמפיינים יפים באירופה,
    כי ככה ההפסד עובר הרבה יותר נוח בגרון,אתה יודע שהפסדת למישהו שהרוויח ביושר את המעמד שלו
    ולא על סמך ליקוקים בתחת.

4. Gass12 Member

אין לי שום בעייה עם כל מה שכתוב למעלה לגבי גרנט. על פי כל פרמטר הוא קיבל ג'וב שגדול עליו
    בכמה מידות אבל? לא יעלה על הדעת להכשיר את השרץ (מוריניו ) מבחינת התנהלות כאדם על חשבונו
    של גרנט ויהא שלומיאל ככל שיהיה.
    אני בניגוד אליכם לא שכחתי לו כלום לפורטוגזי. הוא אולי מאמן משובח אבל אדם קטן, פאתטי ושקרן.
    ועל פי אמות המידה האלו גרנט הוא אחד מל"ו הצדיקים לידו.

5. THE STRETFORD END Member

כאדם???
    למה אתה מכיר אותו אישית?
    ההתנהלות שלו כמנג'ר לא היתה משהו שלא ראינו בעבר,
    רון אנטיקסון שהיה גם המנג'ר של יונייטד היה סגנוני לא פחות ואף יותר,
    ונגר ופרגוסון היו ועדיין חריפים בלשון שלהם כלפי מי ומה שבא להם.

6. Gass12 Member

זה שראית התנהלות כזו בעבר לא נותן לזה לגיטימציה דפדף אחורה להודעות שלך בעצמך במהלך העונות האחרונות.תראה ציטוטים שהבאת מפרגי. ושל אחרים שהביאו של ונגר +פרשנות שלך.
    הוא בכיין יותר גדול אפילו מאברם.
    הוא מסלף את האמת כפי שתתאים לו ולסיטואציה שנוחה לו.
    הוא ליכלך על אנשים על לא עוול בכפם.
    אם זו לא התנהלות שנשפטת לפי פרמטרים כאדם ולא כמאמן אז באמת שנסיים באי הסכמה.

7. THE STRETFORD END Member

תבדיל בין הצגה לתקשורת לבין האדם הפרטי,
    גם על פרגוסון אומרים אלף ואחת דבים בגנותו,גם הוא מקלל ומשתמש בתקשורת לצרכים של יונייטד
    ואוהדים של הקבוצות היריבות זועמים על כך,
    ועובדה שמאחורי הקלעים אין אדם שלא משבח את פרגוסון והאישיות שלו מחוץ לתפקיד שלו כמנג'ר קבוצת כדורגל.

8. Gass12 Member

כשנוח לך אז זו הצגה לתקשורת? וכשאברם עושה פחות מזה. זה עליבותו כאדם? קראתם לו שקרן
    קראתם לו תככן. קראתם לו בכל כנויי הגנאי האפשריים זה כוון רק ואך ורק נגדו כאדם ולא כנגד יכולותיו
    המקצועיות.אמרתם שהוא השיג את הג'וב רק כי הוא מלקק חורים .סבבה את כל זה אני לא יכול לדחות
    על הסף ואני האחרון שיגן עליו כי אני באמת לא אוהב ואף פעם לא אהבתי את הכדורגל שלו
    לא בת"א לא בחיפה ולא בנבחרת. יחד עם זאת זה לא יעלה על הדעת שכשמוריניו עשה בדיוק ואפילו יותר את הדברים אז זו הצגה לתקשורת?
    מוריניו אדם קטן.שקרן.בוגד בעקרונות (איך אתה מסביר את החתימה בצ'לסי עמוק בתוך העונה של פורטו).
    (הסיפור עם קול)? (פרשת רונאלדו שאח"כ התנצל סתם לצאת ידי חובה?). יש לי עוד המון דוגמאות
    אבל הויכוח הזה חסר טעם. תחזיק אתה בדעותיך ואני אמשיך להחזיק בדעותיי דבר אחד על בטוח .אני חושב ששנינו נסכים וזה יסכם את כל הויכוח. אתה תרצה אותו ביונייטד אחרי פרגי? אני חד משמעית לא!!

** תוספת מאוחרת- גם את הכדורגל של מוריניו להוציא את העונה וחצי הראשונות לא אהבתי.

9. THE STRETFORD END Member

כשגרנט מדבר על כביכול דברים שהוא אמר בחדר הלבשה כשבעצם סטיב קלארק העוזר היה זה שדיבר אז כן הוא שקרן,
    כשגרנט מספר על הקטסטרופה במשחק כזה או אחר בתקופת מוריניו כשבמציאות כולנו ראינו שלא כך היו פני הדברים,אז כן הוא שקרן ואלו אשכרה שקרים לא פרשנות למשחק.
    האם ראית את פרגוסון או מוריניו משקרים ככה?אם כן,דוגמאות לא מילים באוויר!

האם ראית את פרגוסון ונגר או מוריניו מתעסקים בתככנות כמו שגרנט עשה בישראל וכמו שעשה באנגליה?

מה הקשר בין החתימה של מוריניו בצ'לסי בזמן שהיה מנג'ר פורטו לבין בגידה בעקרונות?
    מארק יוז חתם בברצלונה והמשיך לשחק חצי עונה נוספת ביונייטד אז גם הוא בגד בעקרונות והוא איש שפל?

לא הייתי רוצה לראות את מוריניו ביונייטד אחרי פרגוסון כי הכדורגל שהוא מאמין בו הוא לא מה שאני רוצה לראות ביונייטד,הסגנון לא התקפי מספיק לרוח של יונייטד
    אבל אני בהחלט הייתי רוצה שלמחליף של פרגוסון יהיו ביצים כמו של מוריניו.

10. Gass12 Member

סטרטפורד על ההאשמות המכוערות שמוריניו האשים את רייקארד כאילו דיבר עם השופט בקאמפ נואו על מנת לקבל העדפה שמעת? על התפטרותו של פריסק בגלל הפרשה שמעת? על היציאה החד משמעית של השופט הרביעי באותו המשחק מרטין אינגברסון במילים "מוריניו שקרן" שמעת?
    על זה שבן ארצו (כריסטיאנו שלנו) אומר עליו את אותם הדברים שמעת?
    צא לפעמים מבועת אנגליה תראה תשמע ותבין שמוריניו בכיין קטן שקרן .
    מה שהוא עשה ועושה זו האמאמא של התככנות והאינטריגות

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/08
  11. Bridge Member

הנה דוגמא מוחשית לנושא שדובר עליו מקודם שבישראל לא מבינים כדורגל...

12. THE STRETFORD END Member

Gass12

על הדברים שמוריניו אמר על רונאלדו הוא התנצל וזו גדולה של אדם אם הוא יודע להגיד טעיתי,סליחה.
    רייקארד דיבר עם השופט,על מה לא אני ולא אתה וגם לא מוריניו יודעים אבל השתמש בזה כמלחמה פסיכולגית,בדיוק כמו שפרגוסון וונגר עושים מדי פעם וכמו שעושים נגדם.
    מוריניו לא מושלם ועדיין מה שאני ואתה יודעים על מוריניו זה בעיקר מאיך הוא מצטייר בתקשורת,
    על גרנט,לא יודע מה איתך אבל אני לפחות יודע,מאנשים מקורבים לצלחת,כי הוא תככן עולמי,
    את השקרים על ימין ועל שמאל,על גניבת הדעת,על עיוות המציאות בצורה דרסטית אני שומע ממנו כשהוא מדבר לא לפי ספקולציה או איך גוף תקשורת זה או אחר רוצה לצייר אותו.

13. C.F.C Member

חבוב פה זה לא ספרד או איטליה, עוד לא נולד חובב כדורגל אנגלי שיגיד שהגביע האנגלי הוא מפעל זניח.

מה לעשות? כשיש למאמן קבלות יסלחו לו על הפסדים, כשאין לו קבלות והוא הגיע לתפקיד על סמך פרוטקציות נטו, יצלבו אותו.
    ואת שני התארים ה"עלובים" האלו אברימלה הצליח להפסיד!

זה בהחלט מתאר אותך.

:aaarofl:

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/08
  14. Gass12 Member

אתה מבין מה אתה עושה? אתה מכשיר עם חותמת כשרות את כל הבולשיט שעשה מוריניו .
    הוא לא השתמש בזה פסיכולוגית הוא יצא בהצהרה בריש גלי ובהאשמה שרייקארד ניסה להטות את השיפוט
    על ההתנהגות הבזוייה הזו יצאו כל העולם ואחותו נגדו כולל ספ בלאטר. וכל זאת למה? רק על מנת להשמיץ את אברם. אני אחזור שוב אברם לא מעניין לי ת'תחת. אבל אתה חוטא כאן לאמת בשם העמדה שנקטת
    ושאתה לא תהיה מוכן לזוז ממנה מילימטר רק בגלל שאתה כבר מזמן לא רואה בעיניים אובייקטיביות.

15. THE STRETFORD END Member

Gass12
    ההבדל הוא שאתה נתפס למלחמות הפסיכולגיות של מוריניו,מעצבנות ותחמניות ככל שיהיו לטובת הקבוצה שלו ורואה בהן כשקר ואני מתייחס לשקרים נטו שחור על גבי לבן של גרנט לטובתו האישית נטו
    ,זה כל ההבדל והוא גדול,מאוד גדול.
    ההבדל הוא שאני כנראה יודע כמה דברים על גרנט,דברים מאחורי דלתיים סגורות(ולצערי אני לא יכול לפרט)
    ולו גם אתה היית יודע מה ומי,היית מבין עד כמה ההבדלים בין גרנט למוריניו גדולים לרעתו של הישראלי.