קירקי, איך שכחת - והאם התחת יפסיד לליברפול בחצי, גרנט יגיד שגם תחת מוריניו צ'לסי הפסידה פעמיים לליברפול בחצי-הגמר, וכמובן שהוא ימציא משהו נוסח "רק שהפעם ליברפול קבוצה חזקה הרבה יותר".
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx דמט, דיי כבר להזכיר "תחת" בכל דבר ! "התחת סידר את פנר", מה הוא קשור, צ'לסי הוגרלה מול פנר. דיי כבר כל שנייה "תחת, תחת, תחת, תחת" כוס עמק.
כבר החלטת שליברפול יעברו את ארסנל ואת צ'לסי ויגיעו לגמר, וברור לך גם מה אברם יאמר... אתה גם יכול לספר לנו מה יקרה בעונת 2012 ומה גרנט יגיד אחרי המשחק אז? תעשה טובה ותפסיק לנבא לנו את העתיד, בסדר? לא ברור לי קירק, איך השנאה שלך לגרנט גדולה מהאהבה שלך למועדון שלך.
זה לא משנה מה הוא יגיד, אם (או כש) רומן יראה שגרנט לא יכול לעשות את מה שהוא הבטיח, הוא יחזור לתפקיד הקודם שלו והקשה.
אני לא שלחתי אף אחד לחצי הגמר ובטח שלא לגמר. אמרתי שיש סכנה שנעבור ושנקבל את הסקאוזרס. זו ממש לא הנבואה שלי. רחוק מזה. בתור התחלה אני שם זין על הצ'מפיונס ליג בתור עיקרון ולא מהיום. אני מאמין שתוכל למצוא הודעות שלי כאן גם מלפני חמש שנים עם תוכן זהה ככה שבקטע הזה אפילו יותר קל לי. אני חושב שמה שרומאן עשה עם המינוי של גרנט הוא ביזיון קולוסאלי ואני אישית כאוהד של צ'לסי לא הולך לקבל את העובדה שאפשר לקבל ג'ובים בקבוצה על בסיס חברות ויחסי קירבה. תהרוג אותי - זה יותר חשוב לי מנצחונות. לא רוצה לראות את הקבוצה מצליחה תחת גרנט בשום מחיר. אמרתי ואני אגיד שוב, אני מוכן לרדת ליגה עם מאמן שמונה על בסיס מקצועי ויכשל אחרי זה. אני אוהב את המועדון שלי ויודע שהדרך היחידה לשים סוף לפיאסקו שעונה לשם "אברם" הוא כישלונות על המגרש שיביאו להעפתו על ידי ההנהלה שעם כל הכבוד לחברות - מעריכה הרבה יותר כסף. כסף שצ'לסי מפסידה עקב הכישלונות של התחת. אמרתי ביום שמוריניו הלך שהקבוצה לא תזכה בליגה, אמרתי שאני מקווה מאוד שהשם של גרנט לא יכתים לנו את ההיסטוריה, אני אומר עכשיו שאני מוכן לסבול העונה כדי לראות את עידן גרנט מסתיים בפיצוץ. לא מבין איפה כאן אני בוגד במשהו באהבה שלי לקבוצה...
זה מצב בלתי אפשרי לאוהד לדעתי, אני בטוח שגם עם הרציונאל שלך הוא כזה (ואני ד"א מסכים איתו), קירק, זה בטוח לא פשוט לשבת ולצפות במשחק של הקבוצה שלך ולייחל שהיא תפסיד. זה מנוגד לכל אינסטינקט אהדה שקיים במישהו שמלווה את הקבוצה שלו במשך שנים. זה המחיר של עידן הצאר בצ'לסי, מחיר שלא שווה לדעתי גם את רגעי האושר הגדולים שהוא ניפק.
מר רעננה היקר, אני לא אמרתי שהוא יפגוש את ליברפול, קירקי דיבר על ההזדמנות לפגוש את ליברפול, ואני סה"כ המשכי זאת ואמרתי מה יקרה אם הוא באמת יפגוש את החלאות ויודח. תירגע, יום יפה בחוץ. רפאל, אין מה לעשות.זה מה שקירקי מרגיש בלב, ועם הלב לא מתווכחים. ברור שזה קשה לרצות שהקבוצה האהובה שלך תיכשל, ואנחנו די יודעים כמה קירקי פחות או יותר אוהב את הקבוצה שלו. ומן הסתם הוא מחכה ליום בו התחת יודח, כדי שרומן יבין את עומק הטעות שלו ושמקרה כזה לא יחזור בגשר בעתיד.
ראיתה ליגת האלופוות בשנים האחרונות? שחכתה שבניטז מאמן של ליגת האלופות? ההגרלה הכי קשה שיש זה לקבל את ליברפול. ליברפול מעיפה כל דבר שזז בדרך אל הגמר, לא אינטר לא ברצלונה ובטח לא צ'לסי יעיפו אותה. אגב, אני מת שליברפול יעפו כבר ברבע, כי אז נוכל להגיד שלום ולא להתראות לבניטז.
אני לא מאחל לקבוצה להפסיד. לא מצליח להביא את עצמי לרמה כזו אבל כן, מעבר לכך שיש בי תקווה שהקבוצה תמשיך לשמור על הגשר כמבצר שלא מפסידים בו - אין לי שום בעייה עם כישלונות של הקבוצה. זה לא רק קשה, זה גם כואב. אבל כל קלוז אפ על גרנט מזכיר לך למה. אני שונא את הספרס עוד יותר משאני שונא את גרנט ועדיין הפעם הראשונה שבה מחאתי כפיים בגמר גביע הליגה הייתה כשג'וני עלה לקבל את המדלייה שלו ועשה עם הראש תנועות של "לא". לפחות אתה יכול לראות שאת המנטליות של המועדון והשחקנים האפס לא הרג, עדיין.
דבר כזה היה מוכיח שאני אוהד של מוריניו ולא אוהד של צ'לסי. אבל גרנט מונה בהתנהלות חובבנית, שכונתית, סיפק כדורגל שכונתי, שיקר באופן סדרתי לקהל. בנוסף הפסיד בגמר גביע הליגה , ואני אומר הפסיד כי הוא היחידי שהפסיד את המשחק. השחקנים נתנו את הכל . ואני לא זוכר מאז אותו גמר של מילאן- ליברפול 3-3 מאמן שעשה כ"כ הרבה טעויות בבחירת טקטיקה, שחקנים וחילופים ( כמובן שאז בניטז היה מספיק חכם כדי להודות בטעויות ולהציל את המשחק) ברמות האלה. בנוסף יש את ההפסד לבארנסלי בגביע האנגלי. על-סמך נתונים אלה אין לי ספק שעדיף לי לרצות שהקבוצה שלי תפסיד למען עתיד טוב יותר למועדון. יכול להיות שאני טועה, אבל זו כבר החלטה אישית שלי.
עזבו את הכותרת, זה שטויות במיץ - אבל איזה בן אדם... מה בן אדם, אלוהים. כל כך כואב לשמוע את האדם הדגול הזה אומר שהוא לא רוצה לקחת סתם ג'וב בשביל שיכתבו בעיתון שהוא חזר לקבוצה - הוא רוצה ג'וב עם משמעות. כל כך חבל שהאדם האחרון שלקח ג'וב חסר משמעות בצ'לסי יושב היום על הספסל של הקבוצה והורס לנו אותה מול העיניים. פשוט עושה חשק לבכות.