צ'לסי 2008\2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

המשחק הערב הוכיח לי בצורה בולטת במיוחד את ההבדלים הגדולים בין צ'לסי של מורניו לזו של התחת.
    זה התחיל בחילוף של קאלו באלכס כבר בדקה ה 70. אם החילוף הזה היה מתבצע דקות מעטות לפני השריקה, עוד מילא, אבל בדקה כה מוקדמת (באופן יחסי) של המשחק, דרשה מהתרנגולים לתקוף בצורה רבה יותר את השער של קודיצ'יני. יותר מזה, אם במקומו של קאלו היה נכנס באלאק עוד הייתי מבין, אבל ההכנסה של הבלם פשוט גרמה לי לרצות לראות את טוטנהאם חוזרת למשחק. (ואני לא אוהד את אף אחד מהקבוצות).
    דבר נוסף שבולט בכל, ובפרט היום, זה המצבים הנייחים, שהופכים למצב וודאי לכיבוש פעם אחר פעם. גם היום, שלושת מתוך ארבעת השערים הובקעו מכדורים חופשים של היריבה, וגם הצבה של 8 שחקני הגנה לא תשנה את העמידה הלא נכונה של השחקנים.

צ'לסי של גרנט חסרת אופי. פשוט כך. אולי זאת חוכמה בדיעבד, אך אין לי ספק, שאם מורניו היה הערב על הקווים, המשחק היה נגמר ב 4:1 לכחולים.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זה רק אני או שאפשר להפוך את הסדר של המשפט הזה והוא יישאר הגיוני?

3. slagoo Member

ראית את המשחק? צ'לסי לא ניצחה, וספגה ארבעה שערים בזכות גרנט.

איך מישהו פה אמר? עם מוריניו זה היה נגמר 4-1 לצ'לסי.

4. 13.11.1997 Member

מוריניו אבל לא שמט יתרון 3 פעמים, מוריניו ניצח קבוצות גדולות, הניצחונות על ברצלונה, העלייה לחצי גמר שנה שעברה, גביע אנגלי, גביע הליגה ו2 אליפויות. גרנט בחיים לא היה עושה את זה. נ.ב.
    תטסיף לזה גם גביע אירופה עם פורטו. גרנט הרשים רק במשחק אחד וזה היה נגד סיטי. חוץ מזה כלום.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

א. צ'לסי כבשה רביעייה באפטון פארק גם בעונה שעברה, תחת מוריניו.
    ב. מוריניו אולי לא ניצח את סיטי 6-0, אבל 3-0 כן.
    ג. צ'לסי לא שיחקה מול דרבי תחת מוריניו, אבל כבשה חמישייה מול בולטון מודל 2005 (קבוצה חזקה בהרבה מדרבי כיום), רביעייה מול אברטון, רביעייה מול ליברפול באנפילד (!), מול ניוקאסל (כשהם עוד היו קבוצה לגיטימית), וזה רק מדגם מייצג.
    ד. אתה מציין את ה4-4 של גרנט לטובה, 4-4 זו תוצאה לא טובה בכלל לצ'לסי ואני לא רואה סיבה להתגאות בזה.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נגד ספרס לא, אבל במגרש שרבים טוענים שהוא הכי ביתי באירופה (המחראה במרסיסייד) כן. וגם באפטון פארק, ובברידג' לא מעט פעמים.

7. slagoo Member

1. אם אנשים שעוקבים אחרי הכדורגל האנגלי, ולא איש אחד אומרים לך משהו כנראה יש צדק בדברים.
    2. גרנט אשם בבחירת ההרכב ובחילופים.
    3. גרנט עשה משהו בקריירה? מוריניו לקח את אליפות אנגליה ואת ליגת האלופות עם פורטו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/08
  8. רומולו Member

1.את ווסטאם של שעברה גם בני יהודה הייתה מנצחת.השנה הם יותר טובים בהמון.
    2.לא 6 אפס אבל 3 אפס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx מה ניסית להגיד פה?
    3.מאיפה אתה יודע שגרנט לא יקח תארים ?תנו לו זמן,הוא כולה חצי שנה בקושי.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

רומלו,
    אתה טוען שעם מורניו משחק כזה היה נגמר רק ב 1:0. שאלה פשוטה לי אלייך. לקבוצה שהנקודות הן הדבר החשוב לה יותר מכל, מה יקרב אותה יותר ליונייטד, ניצחון 1:0 שייתן לה שלוש נקודות, או 4:4 שרק הרחיק אותה מהאליפות?

10. רומולו Member

כן מה זה.מי כל האנשים שאמרו דברים רעים על גרנט?כל התקשורת המחליאה באנגליה והשחקני עבר של צלסי שמקנאים בו(חוליט,זולה וכל שאר המאמנים בשקל)
    בנתיים אני רואה שפרגוסון ואריקסון כל החמיאו לגרנט,והם יודעים משו בכדורגל.

11. רומולו Member

אתה יודע מה ההבדל?
    שגרנט מביא תוצאות עם כדורגל יפה.מוריניו לא.

גרנט לקח קבוצה שלא מתקרבת לארסנל ויונייטד וקירב אותה עד ל 5 נקודות מהמקום הראשון

12. slagoo Member

משגע, שני מאמנים מול תקשורת שלמה, שחקנים בצ'לסי שרואים את הדברים מבפנים וכו'.

אגב, מה עדיף- ניצחונות עם מוריניו בצורה של 2:0 או תיקו עם 3:3? איך היית מעדיף שזה יהיה בביתר?

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

א. לא משנה. אמרת שמוריניו לא היה משיג רביעייה מול ווסט האם-הנה, הוא השיג.
    ב. רציתי להגיד שגם מוריניו הביס את השיטי, אם זה שש או שלוש זה לא כ"כ רלוונטי.
    ג. לא אמרתי שגרנט לא ייקח תארים, אל תעוות את דברי (ולדעתי הוא ייקח את אחד משני התארים החשובים, אני מהמר על הצ'מפיונס).

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

איי, שטיפת המוח של התקשורת הישראלית שהפכה את צ'לסי של מוריניו לדבר המשמים בעולם שמעולם לא הבקיע יותר משני שערים.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבדיחה הכי טובה ששמעתי בחיי. תיכף נבכה על אבריימל'ה שקיבל כולה את הסגל היקר בתולדות הכדורגל ועוד השקיע 25 מיליון פאונד בינואר.