צ'לסי 2008\2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה גם היה. אם אני לא טועה היה מלך השערים של הצ'מפיונס עם 9 שערים. [/quote]
    התכוונתי שהוא לא היה גמור בעונה ההיא.

2. AW forever Member

אחת לאיזה כמה זמן מגיע לכאן משתמש (בד"כ עם מונה הודעות נמוך ועם עברית רצוצה ומלאת שגיאות) שמסביר שכל הכותבים פה בפורום הם אנטישמים וצריכים להתבייש וכו' וכו'. ואז כמה כותבים איכותיים סטייל "אמיר ע." מקבלים קצת רגשות אשמה או מאמינים שבאמצעות טיעונים רציונאלים הם ישכנעו את הפוחז שהם לא שונאי ישראל אלא גרנט הוא מאחז העיניים. אני אומר- חבל על הזמן והאנרגיה. דגדג לי גם לתרום את חלקי לדיון, אבל ברור לי שהמשתמש הזה לא ראה יותר מידיי משחקים של צ'לסי העונה (אני לצערי ראיתי לא מעט, כלומר, ניסיתי לראות. לפעמים השיעמום הכריע אותי ונרדמתי) ודעתו ניזונה ממה שהוא קרא באתרי התקשורת הישראלית. והם, כידוע, עושים לובינג לגרנט לא מהיום, ואני מניח שטובות ההנאה שמאמן צ'לסי יכול לנפק לעיתונאי החצר האלה עכשיו עולים בעשרות מונים על ה"מושב ליד החלון בטיסה של הנבחרת תמורת כתבה מפרגנת" שראינו בעבר.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו, כבר ראינו שכתב ידיעות אחרונות קיבל tour מלבב בסטמפורד ברדיג' בתמורה לכתבה מפרגנת.

אישית, לגביי, אתה צודק, לא צריך להימשך לדיונים האלה. אבל אני לא מסוגל שלא, מצטער. בדיוני כדורגל אמיתיים אני מסוגל להפסיק, אבל לא כשזה נוגע לגרנט. הוא מגעיל אותי, מחליא אותי, הוא מסמל את כל מה שאני שונא באנשים - תככנות, נעיצת סכינים בגב וכו' - והמינוי שלו מסמל את כל מה שאני לא אוהב בעידן הבעלים המיליארדרים, שמועדון הכדורגל שחשוב כל כך למיליוני אנשים הוא כלי משחק. אז הוא ממנה את החבר שלו. יאללה, שכונה.

4. Makelele Member

בוא נסגור את זה ונעשה סדר:

מוריניו לא פוטר בגלל הפסדים או בגלל תוצאות לא טובות ועל זה אין ויכוח, אז אל תחשוב על להזכיר את פתיחת העונה.

אמרת שלמוריניו היה זמן לבנות קבוצה ולגרנט אין ? אז כביכול ה"הצלחות" של גרנט שייכות למוריניו הרי הוא בנה את הקבוצה.

לגבי הויכוח גרנט נגד מוריניו- בפייסבוק פתחו קבוצה
    "I could be a better manager than avram grant" . אני חושב שאם כל אחד מחברי הפורום היה מקבל את צ'לסי התוצאות היו אותו דבר אם לא יותר טובות( אני בטוח שרוב חברי הפורום לא היו מכניסים את אלכס בדקה 70 במקום קאלו)

5. George Best Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    קירקי, שים לב לתגובה של אברם לכניסה המכוערת של אשלי קול, שהייתה שווה(ועוד איך שווה) כרטיס אדום:
    "לא ראיתי את האירוע", אמר הישראלי בדיפלומטיות אופיינית, "באופן עקרוני אנחנו מכבדים את החלטות השופטים".

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

הורג אותי שמאמנים אומרים שלא ראו את האירוע.מה לא ראית את האירוע, הוא התרחש על כר הדשא,
    איפה הראש שלך היה?טוב נו, בטח בחור של אברםוביץ'.

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/08
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יאומן, איזה בן אדם קטן...

7. SeRgInHo Member

הלו, הוא לומד מונגר! רק חבל שהוא מעדיף ללמוד את הדברים השליליים. אוי, אברם, אברם...

8. KirkH Member

זה פשוט לא מפתיע אותי כבר - ואולי זה מה שכל כך עצוב.

כמו עם השער של קאלו נגד ניוקאסל בקילומטר וחצי של נבדל, כמו עם העבירות של מיקל - היה כל כך שקוף שהתת אדם הזה יבוא ויגיד שהוא לא ראה. גרנט אחד האנשים היותר שבלוניים בתגובות שלהם שיצא לי לראות. יש לו בנק של 4 וחצי תגובות שהוא משנן ושולף בהתאם לאירועים המשתנים.

9. THE STRETFORD END Member

אני שמח לראות איך גרנט תוקע לעצמו גול עצמי פעם אחר פעם עם התגובות הללו שלו,
    מה שהיה עובד בארץ משחק כבומרנג באנגליה כנגדו.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת, מה שהדהים אותי הוא איך אשלי קול השתגע אחרי שהשופט בא לתת לו כרטיס. בדיעבד, נראה לי שקול ניסה לשכנע אותו שזה צהוב ולא אדום למרות שגם אחרי הצהוב הוא החמיץ פנים. כניסה ישר לרגל, אני זוכר שמידו הורחק נגד צ'לסי על עלייה הרבה יותר תמימה וקיבל על זה אדום, זה היה לא מוצדק. כאן? מה אתה בכלל פותח את הפה?

11. KirkH Member

לזכותו יאמר שהוא התנצל. גם בפני האטון וגם בפני השופט.

וזה בערך הדבר החיובי היחידי שיאמר לזכות קול העונה.

12. Bridge Member

קצת חדשות טובות: הקבוצה עד גיל 18 של צ'לסי ניצחה 3-2 (4-3 בסיכום שני המשחקים) את הקבוצה המקבילה של אסטון וילה. תקציר המשחק.

הגול הראשון הוא פשוט אדיר.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה יודע איך אומרים, ההגנה הכי טובה זאת ההתקפה, אשלי קול יודע שהוא עשה עבירה של אדום לכן הפעיל לחץ על השופט, פסיכולוגיה.

14. Becks Member

עימות נוסף בין דרוגבה לגרנט

ה'מירור' האנגלי מדווח כי חלוץ צ'לסי צעק בחדר ההלבשה: "מה אנחנו עושים?" לאחר המשחק מול טוטנהאם, והתעמת עם אחד ממאמני הקבוצה

http://sports.walla.co.il/?w=//1253407

כול שני, שלישי וחמישי יש עימות בצ'לסי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/3/08
  15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: באיטליה מדווחים שאברמוביץ' עומד להציע לאינטר סכום גדול של כסף תמורת הכישרון בן ה-17 מאריו באלוטלי, שלפי הפירסומים אחיו שהוא הסוכן שלו לוחץ על ההנהלה של אינטר להציע לשחקן חוזה חדש, גם בתנאי שהשחקן ישחק בקבוצה הבוגרת.