צ'לסי 2008\2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. C.F.C Member

2. Bridge Member

באק
    http://www.chelseafc.com/page/NewsHomePage...1286375,00.html

לא חושב שרומן רואה בצ'לסי כמקור הכנסה. אכפת לו מהקבוצה כמו שלך או לי כשהוא יראה שגרנט לא יכול (ואולי הוא כבר ראה מי יודע) להוביל את צ'לסי לאן שהוא רוצה הוא לא יהיה מאמן צ'לסי ואני חושב ומקווה שזה יקרה בקיץ.

והנה דבר מדהים:
    http://chelseayouthandreserves.files.wordpress.com/2008/03/rohan_ince.Xxx
    קופי מדהים של מיקל.

3. Didier Drogba11 Member

:aaarofl: ענק!

4. בועז Member

הבעיה שאם שופטים לפי תוצאות גרידא ולא את כל המסביב , לגרנט מגיע להמשיך. מצד שני, גם למוריניו היה.

אבל הבדל אחד בולט הוא שהאחד העז לחשוב ולעשות כנגד דעתו של הצאר, והאחר, אולי יצליח יום אחד ברגע שהלשון שלו תצא מהתחת של הרוסי.

בכל מקרה אני חושב שבסה"כ רומן אוהב מה שהוא רואה.

5. Didier Drogba11 Member

רומן אוהב את מה שהוא רואה מכיוון שהוא בעד גרנט. אצל מוריניו גם מניצחון 6-0 על מנצ'סטר הוא לא היה מרוצה. בלי רומן והפרוטקציות שלו גרנט כבר מזמן היה בארץ. וגם הוא יודע את זה.

6. KirkH Member

כל כך אכפת לו מהקבוצה שלפני כן הוא התעניין בחצי מקבוצות הליגה כולל טוטנהאם. הוא כאן בשביל ההון הפוליטי והכלכלי (הוא אולי מוציא מיליונים על הקבוצה אבל גם מרוויח מספיק מהצד).

7. רק ביתר11 Member

מה אתם מתלוננים על רומן?בלעדיו הייתם היום מקום 11 ובלי אליפויות עוד 60 שנה

8. KirkH Member

רומן הציל אותנו מאבדון כלכלי. לא מתלונן עליו, אין ספק שיש לו חלק עצום בששת התארים של השנים האחרונות - אבל זה לא הופך את צורת הניהול לטובה ומקצועית יותר, ראה ערך מינוי חבר כמו אברם.

9. Bridge Member

כול כך אכפת לו מהקבוצה שהוא רואה משחקים של הקבוצה עד גיל 13, של קבוצות הנוער והמילואים.

דבר אחד אי אפשר להגיד על רומן זה שהוא לא רוצה בהצלחת המועדון, הוא רוצה כמוני וכמוך ולא סתם השקיע 500 מיליון פאונד. בשביל להחזיר את ההשקעה ולהתחיל להרוויח כסף הוא יצטרך לחכות 10 שנים לפחות ואם הוא רצה להרוויח כסף הוא לא היה משקיע במועדון כדורגל.

10. KirkH Member

שוב פעם אתה תמים.

בן אדם שהסתובב בכל הליגה כדי לחפש את ההשקעה הכי טובה לא יכול לטעון אחרי זה שהוא אוהב את הקבוצה כמו אחרון האוהדים.

אל תדאג לרומן, הוא לא בצ'לסי בשביל הכסף מהקבוצה. הוא שם בשביל לקבל לגיטימציה עולמית ואת זה הוא עשה. הון פוליטי וכלכלי לא מודדים מתוך המאזנים של הקבוצה עצמה.

11. Bridge Member

למה לא? אם הוא בוכה בהפסדים כמו כול האוהדים ושמח בנצחונות כמו כול האוהדים אז זה הופך אותו לאוהד. הוא כמו כול שאר האוהדים מלבד העובדה שהוא מחליט מה קורה בצ'לסי.

12. Bridge Member

13. KirkH Member

אני לא ראיתי אותו בוכה בהפסדים עדיין. ראיתי אותו הולך שלוש דקות לסיום כמו אפס. זה דבר ראשון.

דבר שני, אתה יכול לעמוד גם על הראש עכשיו - העובדה נשארת בהינה. רומן לא בחר בצ'לסי משיקולים של אהבה, הוא בחר בה כי היא הייתה עיסקה כלכלית שהיה כדאי לו לעשות. והעובדה שהוא היה מוכן באותה מידה לקנות את אסטון וילה או את טוטנהאם רק מוכיחה את זה.

זה שעכשיו הוא מוצא עניין בללכת לראות אימונים של קבוצות הילדים? וואלה, אם אני במקומו - עשיר ולא צריך לעבוד, גם אני הייתי מבלה את הימים שלי על מגרשי האימונים של הילדים.

14. Cesc_Fabregas Member

לא נראה לי שיש מיליונר שקונה קבוצת כדורגל בשביל "אהבה" לצערי. המטרה הראשונה היא להרוויח כסף. ברגע שמישהו קונה קבוצה מאהבה סביר להניח שזה אדם שהיה קשור לצ'לסי איכשהו, אם זה אוהד שרוף כל חייו שהוא עשיר או שחקן עבר. כמו ארקדי גאידמק, קנה את בית"ר כי ראה שזה כדאי לו גם מבחינה כלכלית כנראה וגם מבחינה פוליטית, ביינתים זה עובד לו.

15. Bridge Member

לא אמרתי שהוא קנה את צ'לסי בגלל אהבה, אמרתי שעכשיו הוא אוהד את צ'לסי כמוני וכמוכך ורוצה בהצלחתה.