צ'לסי 2008\2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. KirkH Member

סינקלייר שיחק בליגה אצל מוריניו ולא בשלושה משחקי גביע כמו אצל התחת.

נערך לאחרונה ב: ‏19/4/08
  2. Bridge Member

עם מוריניו היו לו 4 הופעות (פתח פעם אחת ונכנס כמחליף עוד שלושה פעמים). עם גרנט הוא פתח ב5 משחקי גביע ונכנס כמחליף במשחק ליגה מול ניוקאסל. זה עדיין יותר.

3. KirkH Member

טוב אז גרנט עדיין אפס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

שנעבור לסטטיסטיקה של ליסאנה?

4. Bridge Member

אין ספק שמוריניו נתן הרבה יותר צ'אנסים לשחקנים הצעירים והיה נותן אם הוא היה ממשיך.

נקווה שהמאמן הבא ייתן הזדמניות לשחקנים הצעירים ונקווה שהמאמן הבא יתחיל לעבוד כבר במאי.

5. Bridge Member

http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/foo...icle3780052.ece

עוד סיבה למה האידיוט הזה חייב לעזוב, הוא רוצה להביא את ג'ררד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/puke.Xxx

שמועות נהדרות אומרות ששחקנים מאיימים בעזיבה והידינק בדרכו לצ'לסי.

6. בועז Member

למוריניו הייתה האפשרות לשתף צעירים. גרנט הגיע כאלמוני ורצה להוכיח שהוא יכול להביא תארים. לכן הוא שיחק עם למפארד, טרי, שבצ'נקו,דרוגבה ושות' גם במשחקי גביע מול קבוצות שגרנט עצמו יכול לשחק נגדן. לעומתו למוריניו היו סולחים הרבה יותר אם היה מודח במשחקי הגביע בגלל ששיתף צעירים, וכנל לגבי איבוד נקודות בליגה. את גרנט רק מחפשים שיפול, אצל מוריניו הוא היה ה-Special one. ובצדק!

7. Bensh Member

כן אה, איזה מין מטומטם רוצה את ג'רארד בקבוצה שלו?! ובוא נניח בצד את העובדה שאף מאמן של קבוצה גדולה בשנים האחרונות מעולם לא הביע בו התעניינות!

חלאס לחפש אותו כל הזמן, תאמינו לי, הוא ייצא מטומטם גם בלי העזרה שלכם

8. shabaaz Member

הכל כביכול 'מלחמה פסיכולוגית'...מי ישמע
    ג'רארד גם ככה פצוע ולא ישחק ככל הנראה

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

לפי ה"ניוז אוף דה וורלד" - חוס הידינק יחליף את גרנט בסוף העונה.
    האם הוא המושיע ? לא בטוח לדעתי.

10. shabaaz Member

אמרו שהידיניק ואריקסון הם המועמדים לרשת את כסא המאמן גם אחרי שמוריניו הלך,וגם אחרי הפתיחה הצוננת של גרנט.פשוט משעמם לעיתונים האנגלים ולנו פה זה נראה עוד יותר מעניין.
    לדעתי אין סיכוי של ממש שגרנט יעזוב.

גם אם יעזוב לדעתי מי שצריך לאמן את צ'לסי זה רייקארד או אונ'יל,בטח לא הידיניק.

11. George Best Member

אני מאמין שהשמועות על מחליף לגרנט בתום העונה נועדו כדי לרצות את הקהל, אבל הן לא אמיתיות.
    הרי אם גרנט זוכה באליפות ובצ'מפיונס, או אפילו באחד מהשניים - באמת נראה לכם שהצאר יפטר אותו?
    איך אפשר לדבר על מחליפים ועוד בכזו "רצינות" למאמן שעומד בפני השבוע הכי קריטי שלו?
    בולשיט.

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מי שהולך נגד התקשורת אז הם פשוט דואגים להכנס בו בכל חזית אפשרית ובעיקר בשבוע הקריטי ביותר.
    מבחן התוצאה של גראנט יקבע לגבי העונה הבאה כמו שבסט אמר. במצב כזה כמו של גראנט גם צ'לסי עם ליפי לא בטוח היו זוכים בתואר. יש לתקשורת את הכוח לזעזע מועדון ולגרום לאי שקט שפשוט קשה להתרכז במטרה ולקחת ככה אליפות. מה שכן, עד עכשיו כלי התקשורת באנגליה היו די הוגנים עם גראנט (הכל יחסי, כולם מקבלים בראש מהתקשורת), אבל אחרי הניסיון לשחק משחק אנטי תקשורתי זה מגיע לו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/4/08
  13. Didier Drogba11 Member

גרנט לא מפסיק להפתיע, העונש שנתן לבן חיים להתאמן עם קבוצת הנוער. כדאי לחסוך בושות גרנט התחרט לאחר מכן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

14. Sir Alex Las' Killa

לא לחינם הפרמייר ליג היא הליגה המכוסה בעולם מבחינה תקשורתית; ברגע שהיא מתלבשת על מישהו - זה רק עניין של כמה ומתי עד שהוא יקבל בראש. גרנט הוא dead man walking, שלא יהיה ספק בעניין הזה, הוא הובס על ידי התקשורת האנגלית. הוא לא העריך נכון את העוצמה שיש לה (הוא כנראה שכח מה הם עשו לסופרסטאר כמו רונאלדו בזמן המונדיאל, הוא היה חסר אונים), הוא ציפה שאנשים שלא מכירים אותו יפרגנו לו, הוא דיבר על כדורגל התקפי וטען שצ'לסי שיחקה כדורגל משעמם (מסוג הדברים שאסור לומר לשחקנים - אתם משחקים משעמם, לא חכם בכלל) והוא זה שיביא את הכדורגל ההתקפי. גם אם זה היה נכון, נניח, עדיין מה זה הזלזול וחוסר הכבוד להישגים של מוריניו? הוא איבד את התמיכה מאוהדי צ'לסי כבר בהצהרות האלו ועכשיו שהתקשורת בעקבותיו ימיו ספורים.

אני הבנאדם האחרון שלא ירצה בהצלחה של ישראלי בחו''ל ובאנגליה בפרט. ישראלים באנגליה זה טוב, זה בריא לכדורגל הכל כך חולה שיש פה בארץ ואני תומך בזה. אבל אברהם גרנט עם ההצהרות השחצניות והכל כך לא אמיתיות שלו הצליח לגרום לאנשים בארץ להיות סוג של אנטי לגביו. במקום לסתום את הפה, ולהרוס את התדמית הזאת הוא התראיין לפני כמה ימים בצורה האולטימטיבית להעלבת אינטליגנציה של כל אוהד כדורגל האנגלי וטען שהוא קידם את צ'לסי, כי כשהוא נכנס לתפקיד צ'לסי היו במקום החמישי ועכשיו הם במקום השני. מה שמר גרנטי-שקרני שכח לציין זה שלמנצ'סטר יונייטד היו בדיוק את אותן כמות נקודות, ומאז צ'לסי לא הצליחה להשתוות. בשום דבר. חוץ מזה, שהוא אפילו לא אמר מילה על 2 גביעים שהוא הפסיד מבחינה טקטית. ואת זה אני רושם לפני המשחק מול ליברפול בליגת האלופות, ויונייטד בליגה. לייחל לו הצלחה זו צביעות, התחסדות וזיוף. אבל לאחל כישלון למאמן ישראלי זה לא משהו שאני בעדו - אני מקווה שהוא יחזור לצוות המקצועי או שיאמן בקבוצה קטנה אחרת. לצ'לסי מגיע יותר.

15. shabaaz Member

אבי מלר אמר אתמול שלא נראה כדורגל גדול,מבריק עם תוצאה גבוהה.איכשהו עד היום קראתי ושמעתי את התחזיות של מלר והן לא ממש פגעו-ולכן גם הפעם אני יותר סבור שצ'לסי תקלע לקצב משחק מהיר.
    לדעתי גרנט קונה תיקו 0:0(או כל תיקו אחר),אבל איכשהו אחת הקבוצותתנצח במשחק הזה.
    משהו אומר לי שדווקא הפעם הנאחס ישבר וזה יגמר ב-2:1.