צ'לסי 2008\2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. George Best Member

ומאיפה בדיוק אתה מביא את ה"עובדה" שבוסינגווה חתם בצ'לסי וסרב לנו, מהמנג'ר?
    וועלק יופי.

2. Bridge Member

זה די ידוע שיונייטד רצו אותו (קירוש אפילו אמר). השאלה כמה הם רצו אותו.

3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

תרגיע יא אהבל, שכחת עם מי אתה מדבר? וזה כתוב בטים טוק. קצת קשה לשחק מנג'ר מג'אלאמה.

4. KirkH Member

הדיבורים על מחליפים הם לא רלוונטיים. הכי קל לבדוק למי אין קבוצה לעונה הבאה ולשייך אותו לרשימת המועמדים וגם לתפור ליד זה סיפורי גבורה.

עד לפני המשחק מול פראנסנל הרוחות נשבו בכיוון היציאה מהגשר, רבע שעה באותו משחק, הראש של ריסה ושתי תצוגות תכלית במאני טיים מול הסקאוזרס ויונייטד הפכו את הקערה. אם יש משהו שאני מתנחם בו זה בזיכרון הקצר של האוהדים. בשורה התחתונה זה תלוי בשני המשחקים שנותרו (ובוא נודה על האמת, באחד יותר מבשני...). את העונה בפרמיירליג כבר אפשר למכור בקלילות כהצלחה ולהריץ ספינים מפה ועד הודעה חדשה.

השאלה היא מה יגידו האוהדים ביום שאחרי גמר הצ'מפיונס.

מועמדים יש בערימות, הבעייה הגדולה היא שהייתה כמות לא פחותה של מועמדים גם באמצע ספטמבר ועדיין הצאר בחר לתת את הג'וב לבחור עם הלשון החומה והאנגלית הרצוצה...

5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיבורים על רייקארד מאוד קונקרטים, ההערצה העיוורת של הצאר למודל הקטלוני לא מוסתרת ולא חדשה. אני לא זוכר מאמן שהאוהדים רצו כלכך מאז שויאלי אימן, והרוח בהחלט נושבת אל עברו של ההולנדי. אבל, וזה חתיכת אבל מפתיע, האנתיתזה של מוריניו המאמן המוערץ ביותר מאז ויאלי, הצליח לקנות גחמה קטנה ביותר בלבם של יושבי השד, וזה המון ואמור להספיק לעונה נוספת לתחת.

6. XabiAlonso Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/5/08
  7. k_700 Member

זה נכון לצערי. ראיתי את הכתבה מהעיתון הפורטוגלי. עוד תרגיל מסריח שרקמו ב"גשר" רק כדי שהפורטוגלי לא יגיע בטעות ליונייטד. אני מקווה מאוד שזה יתנקם בכם.
    בכל מקרה בOT מאוד רצו אותו ולפי שבוע פורטו דחו הצעה של 15 מיליון פאונד עליו(כך לפי הרבה מקורות).
    למרות שאני חושב שאם כבר החליטו להשאיר את בראון ויהיה גם את נוויל וסימפסון לא צריך את בוסינגווה.

8. ohad75 Member

נתראה בגמר!

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/08
  9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

פורום ספסרות זה לא כאן.

10. KirkH Member

תכלס, זה בדיון של פראנסנל או בתיבה הפרטית של רודס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

11. Jack Wilshere Member

:aaarofl:

12. 亚历山大帕托 Member

צודק לחלוטין, השיטה של פרמייר ליג מאוד פרימיטיבית. האליפות תינתן לקבוצה שהכניסה יותר לדרבי קאונטי וניוקאסל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx.

13. Jack Wilshere Member

השאלה היא האם הוא היה מעלה את הטענה הזו אילו לצ'לסי היה הפרש שערים טוב יותר... אני סמוך ובטוח שלא.

14. 亚历山大帕托 Member

השאלה היא האם אנשים כמו ג'ורג'י בוי היו אומרים על פרגי שהוא איש קטן אם יונייטד היתה במקומה של צ'לסי עכשיו. כל אדם עם שכל יכול להבין שזו שיטה מיושנת וחובה להחליפה.

אבל גם אני לא בעד פלייאוף וגם לא יוצא להגנתו של גרנט, כי מה שהוא לא יודע זה שאפילו עם חוקים כמו בסריה אה הוא עדיין היה מפסיד את האליפות. באיטליה לא מתקיימים יותר משחקי פלייאוף כאלה - מסתכלים על תוצאות בין שתי קבוצות, ואם התוצאות זהות (כלומר כל אחת ניצחה את השנייה, או פעמיים תיקו), אז הראשות נקבעת עפ"י הפרשי שערים.

15. George Best Member

גם לסמוך על שיקול דעת של קוון זו שיטה מיושנת, ובמקומה אפשר להשתמש באלף ואחת טכנולוגיות כאלו ואחרות, אבל מה לעשות, זה הכדורגל.
    חביבי, אני לא הייתי אומר על פרגי שהוא איש קטן.יודע למה?כי הוא לא היה בוכה על השיטה הזו.
    מה, אברם לא ידע שככה זה עובד?בכירי ההתאחדות התכנסו לפני שבוע והחליטו על כך?
    הפרש השערים של היונייטד טוב בהרבה.
    במשחקים הפנימיים יש לנו יתרון - אומנם שלוש נקודות לכל קבוצה, אבל שוב הפרש השערים טוב יותר.
    יש לנו הכי הרבה נצחונות בליגה.
    כבשנו הכי הרבה שערים.
    ספגנו הכי מעט.
    במאזן הפנימי בין 4 הגדולות אנחנו במקום הראשון ביי פאר.
    אנחנו מציגים כדורגל הרבה יותר אטרקטיבי מזה של צ'לסי.

אז פעם הבאה שיבוא איזה בכיין עלוב נוסח אברם גרנט, שיחשוב שוב.
    זה נורא מרשים שהוא מציין "אומנם יש לי אינטרס לומר זאת, אבל אני חושב ש..", אבל עלי זה לא עובד.
    אז כל הכבוד לתחת שעל אנשים קטנים כמוך, שרק מחפשים לבוא, להציק ולעקוץ בפורום האנגלי - זה עובד.

נערך לאחרונה ב: ‏11/5/08