אין לה מספיק כלים בשביל לשחק יפה בעקביות, במהשכיות. זה קשור בעיקר לאברהם כרגע מכיוון שהוא זה שמחלק את ההוראות ההגנתיות לשחקנים, בכל מערך אשר יהיה, צופים במשחק של צ'לסי ומבינים על מה גרנט מדבר עם השחקנים לפניי עליית השחקנים למגרש.
גם בריאל הוא לא היה פלופ? גם בליברפול הוא לא היה פלופ? גם בנבחרת הוא לא היה פלופ? עזוב אתה בנאדם מבוגר, אני לא צריך לספר לך על היסטוריית העברות שלו ובאיזה סכומים הוא נרכש ואיך כל פעם מחדש הוא אינו עומד בציפיות.
מדובר בשחקן עם אופי בעייתי (ואחים בעייתיים לא פחות). הוא היה פלופ ענק בריאל, בליברפול הוא היה לא רע, ובנבחרת הוא לא שיחק מספיק בשנים האחרונות כדי לשפוט אותו. מה שברור לי, זה שאי אפשר לקבוע אחרי ארבעה חודשים במועדון חדש ששחקן הוא פלופ! היו מועדונים שבהם הוא נכשל והיו שבהם הוא הצליח, כמו ארסנל וסיטי. מה יהיה בצ'לסי, עוד נראה. לפני שנתיים היו שקראו לפטריס אברה פלופ אחרי ארבעה חודשים הרבה יותר גרועים ביונייטד. אז אמרו. לא שופטים שחקן כל כך מהר.
היי חבר'ה! אני חדש בפורום. מקווה להשתלב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx . יאללה צ'לסי! :aaa025:
אם אנלקה הוא פלופ אז מה אפשר להגיד על שבצ'נקו? אנלקה הגיע כדי לאייש את עמדת החלוץ הבודד ( מה ששבצ'נקו ופיזארו לא מיטיבים לעשות)והוא החלוץ היחיד הפנוי שהיה , שמתאים לרמות האלה ולתפקיד הספציפי שלו בצ'לסי. המחיר ששולם עליו זה כבר סיפור אחר.
אם אנלקה הוא פלופ אז מה אפשר להגיד על שבצ'נקו? אנלקה הגיע כדי לאייש את עמדת החלוץ הבודד ( מה ששבצ'נקו ופיזארו לא מיטיבים לעשות)והוא החלוץ היחיד הפנוי שהיה , שמתאים לרמות האלה ולתפקיד הספציפי שלו בצ'לסי. המחיר ששולם עליו זה כבר סיפור אחר.
שבצ'נקו הוא פלופ מבחינת הציפיות בצ'לסי, בפועל הכשלון של שבה נובע מכמה סיבות, אם אתה באמת מעוניין אשמח לפרט בנושא...? לגבי פיזארו, אי אפשר לקרוא לו באמת פלופ, הוא שיחק עונה בליגה הרבה פחות מאנלקה למשל ואפילו כבש יותר ממנו. פיזארו מיעט לקבל דקות העונה ואחרי חודשיים שלוש פשוט נחתך מהקבוצה. מתי בכלל היתה הפעם האחרונה של פיזארו על הדשא? הנה החלק המעניין, סטיסטיקת השערים : שבצ'נקו - שיחק : 752 דקות העונה בליגה - כבש : 5 שערים - שער אחד ל- 150 דקות. דרוגבה - שיחק : 1539 דקות העונה בליגה - כבש : 8 שערים - שער אחד ל- 192 דקות. קאלו - שיחק : 2158 דקות העונה בליגה - כבש : 7 שערים - שער אחד ל- 308 דקות. אנלקה - שיחק : 955 דקות העונה בליגה - כבש : שער אחד - את הממוצע לא הצלחתי לחשב :aaarofl: פיזארו - אין לי את הנתונים המדוייקים מבחינת הדקות, אבל הוא שיחק מעט מאוד דקות העונה בליגה וכבש 2 שערים. סטטיסטיקת הבישולים, קחו אותה בערבון מוגבל, מצאתי רק באתר לא אמין במיוחד : פיזארו : 1 - שבצ'נקו : 1 - אנלקה : 5 - קאלו : 5 - דרוגבה : 6 .
לצחוק על אנלקה, שהביא כ"כ הרבה פעמים השנה את השינוי במשחקים הקריטיים של צ'לסי, למרות שהוא כמעט ולא כבש העונה, זו היא בורות לשמה.
זה רק מראה שכדורגל לא משחקים על הנייר. באותה מידה אפשר להגיד על אלכסנד חלב שהוא לא עשה כלום העונה, אבל הוא היה אחד השחקנים המרכזיים בעונה של ארסנל.
דיברתי רק סטטיסטיקת הכיבושים של החלוצים. מה לעשות חלוץ צריך לכבוש וכשהוא לא עושה את זה, מן הסתם זה יוצר תחושת אכזבה אצל האוהדים.
לא שאני בא להגיד שנאלקה כזה הצלחה, אבל לפי מה שרשמת ש לו 5 בישולים+שער אחד = מעורבות ב6 שערים, כמו שבה, רק ב200 דקות יותר. לא מדי קריטי. אבל שבה על הפנים...
אחד מנתניה... כן אנלקה פלופ כזה פלופ ענק ששיחק בריאל,ארסנל,ליברפול, צ'לסי, בטופ האירופאי כל כך הרבה שנים. יש לו כישרון ענק כששיחק בבולטון סחב כמעט את כל ההתקפה שלה על הגב שלו. אבל הוא פלופ .
תראה, בועז, אני מניח שכשהוא אמר שאנלקה פלופ, הוא התכוון רק למה שהוא עשה בצ'לסי. וכמו שכבר אמרתי, אי אפשר לומר על שחקן שנמצא במועדון 3-4 חודשים שהוא פלופ. לגבי הקריירה שלו, אני דווקא כן חושב שהיא סוג של פלופ. עצם העובדה שאתה מדבר על כך שהוא היה בריאל וארסנל ואחר כך מספר שהוא החזיק את ההתקפה של בולטון, אומר הכל. שבליברפול לקחו אותו בהשאלה, אבל במקום לקנות אותו, הלכו על דיוף (יופי הוייה). איך הוא הגיע לבולטון? אנלקה אמור היה להיות חלוץ בכיר במועדונים הגדולים, אבל איכשהו הגיע למצב שהוא מתגלגל לסיטי, ולפנרבחצ'ה, ולבולטון. אין ספק שלמרות שהקריירה שלו כוללת כמה וכמה רגעים בוהקים בכל אחד ואחד מהמועדונים שבהם שיחק, הוא רחוק מאוד ממיצוי הפוטנציאל. הוא היה אמור להיות סוג של דרוגבה, לא כינור שני לדרוגבה.
אם היית צופה במשחקים של צ'לסי היית יודע שהפעם האחרונה בה שבצ'נקו פתח בהרכב הפותח היתה ב-26/12/07 מול אסטון וילה ולפני זה הוא פתח עוד ב- 7 משחקים ורובם גם הוחלף אחרי 60 דקות ! מאז למיטב זיכרוני שבצ'נקו נכנס כמחליף ל-20 דקות מול דרבי ועוד כמה פעמים נכנס ל-3 הדקות האחרונות במשחק. והפעם האחרונה בה הוא באמת שיחק היתה במחזור האחרון מול בולטון כאשר נכנס כמחליף במחצית. ככה שלהגיד ששבצ'נקו מאכזב השנה, קשה כשהוא בכלל לא משחק.
שבצ'נקו צריך לחזור למילאן שמה הוא התחיל את ההצלחה הגדולה שלו ושם הוא צריך לשחק. רק בליגה האיטלקית הוא מצליח להראות את היכולות שלו. הליגה האנגלית לא מתאימה לו והוא הראה את זה ב-2 עונות בבלוז.