צ'לסי 2008\2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. אחד_מנתניה Member

ברידג' כשאני פניתי אליך לא היית מעוניין להגיב, עכשיו קפוץ לי.

2. Makelele Member

זה מה שאני כל הזמן טוען ואלו הן גם רק ההוכחות היבשות לתרומה של מוריניו לקבוצה.
    לגרנט אין הוכחות יבשות וגם לא הוכחות אחרות כגון כדורגל התקפי, שמח, שונה והכי חשוב- כזה שהוא דיבר עליו כשניכנס לתפקיד לראשונה.

לגבי אנלקה- הויכוח הזה לא רלוונטי. מה שרלוונטי זה שלאנלקה לא אכפת מצ'לסי ולא מאף קבוצה בה הוא משחק. איך אני יודע? אני לא. כל מה שיש לנו זה השערות ולי כאוהד מספיקה הגישה שלו בשביל לשנוא אותו . הוא האנטיתזה הגמורה לג'ון טרי ולמפארד.
    אפילו פיזארו שאני משוכנע שנמצא בצ'לסי רק בשביל הכסף ( דרש בשנה שעברה שכר זהה לשבצ'נקו בבאיירן) מראה מחויבות גדולה למועדון כשהוא משחק, משתדל , לא פותח פה כנגד המאמן שהוציא אותו מהסגל לצ'מפיונס ועלה לתמוך בחברים שלואחרי ההפסד בצ'מפיונס

3. KirkH Member

אחד מנתניה - אמרתי שאנלקה לא קיבל צ'אנסים בעמדה שבה הוא מצטיין ואתה חוזר עם 12 משחקים (שגם בחלקם הוא לא שיחק כחלוץ חוד) ואתה קורא לי גונב דעת?

חלוץ, בטח אחד כמו אנלקה שבנוי על הכדורים של החברים שלו ועל תיאום לא יכול להיכנס לקצב בצורה כזו. למעט התקופה שדידי שיחק באפריקה בה הוא קיבל משחקים רצופים ושיחק טוב, ההופעות שלו היו פעם בחודשיים ובאופן נדיר בעמדה שלו.

אתה חושב שהוא אפס ומצפה ממנו לדאבל פיגרס של שערים ובישולים. זכותך.

4. George Best Member

הרסו אותנו כבר האוהדי אברם האלה קירקי...

במקום לבוא ולדבר על משהו מרגש, כואב,
    כמו סטיב קלארק - האיש והאגדה של צ'לסי,
    גם שחקן עבר וגם עוזר מאמן במשך כ"כ הרבה שנים עוזב את המועדון,
    ואתם מתווכחים על אנלקה ועל אברם.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לקלארק,
    במקום שהוא יוביל את השחקנים לקבל את המדליות, פיטר קניון המזדיין עושה זאת,
    כך מתנהל המועדון.

5. אחד_מנתניה Member

המשפט הזה לא ברור לי משום מה , מהי בדיוק העמדה שבה "מצטיין" אנלקה, אם לא חלוץ חוד (לפי הטענה שלך כמובן, באחת התגובות האחרונות בנושא) ?
    בכל אותם המשחקים שציינתי אנלקה שיחק בחוד, חתום, נעול וסגור אתה מוזמן לבדוק אותי ! לא לעניין שאתה מוציא אותי שקרן, בפני כולם על לא עוול בכפי.
    שיחק טוב? כן בטח, פעם בחודשיים? אתה בטוח? חבל אתה לא טיפש, לא נעים לי.

גורג' בסט, אני לא מבין אתה כאן בפורום על תקן המבוגר האחראי?

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/08
  6. Bridge Member

איפה ראית את זה?

7. Makelele Member

הוא הודיע על עזיבה . לפחות כך נטען באנגליה אבל לפי הדיבורים לדעתי זה 90 אחוז נכון.

8. Bridge Member

יש לך לינק?

כי לא שמעתי/מצאתי/ראיתי לינק לזה בשום מקום.

9. KirkH Member

אחד מנתניה. אני לא מוציא אותך שקרן אני כולה אומר את דעתי.

יש משחקים ברשימה שלך בהם הוא לא שיחק כחלוץ חוד. אבל הנקודה שניסיתי להבהיר הייתה שלטעמי 12 משחקים הם לא הזדמנות מספקת עבור שחקן, בטח לא שחקן חדש במועדון בשביל להוכיח את עצמו.

אני מניח שלגבי טיב המשחק שלו נישאר חלוקים. כמו על עוד כמה דברים.

10. KirkH Member

בקשר לסטיב קלארק, השמועות סביב עזיבה שלו די חזקות.

על פי הטיימס מתוכנן ניקוי ארורוות כללי...

למרות שכרגע כלום לא סגור.

נמשיך לקוות ולהתפלל להתחפפות מהירה של האפס מפתח תקווה. לדעתי סטיב קלארק צריך למצוא לעצמו קבוצה שתיתן לו צ'אנס כמספר אחד. אחרי תפקיד של עוזר תחת שלושה מנג'רים שונים (חוליט בניוקאסל, מוריניו ואם אפשר לקרוא לתחת מנג'ר, אז גם הוא) הגיע הזמן שהוא יתקדם.

11. Makelele Member

אתה בטוח שהוא מעוניין בתפקיד בכיר?

אני לא מכיר את האיש וניזון מפיסות מידע כמו למשל שמוריניו אמר
    שהוא מכיר כל שחקן באנגליה ושהוא פעם שאל את קלארק על שחקן מהליגה השנייה וישר הוא שלף לו נתונים כמו גובה, תפקיד, רגל חזקה וכו'..
    יכול להיות שזה מה שהוא מחפש והמשבצת בצ'לסי , המועדון בו שיחק ,תפורה עליו. הלוואי שהאנשים למעלה יבינו את זה.

12. KirkH Member

פעם אחרונה ששמעתי אותו מתבטא בנושא, וזה היה מזמן, לפני משהו כמו שנתיים בראיון בצ'לסיTV - הוא אמר שיש לו שאיפות להיות מנג'ר.

אני לא יודע איפה זה עומד היום, אבל אני מניח שבאותו מקום.

סך הכל אם וכאשר באמת יבעטו בגרנט, אולי יהיה טוב להתחיל הכל מחדש.

13. JO_NY Member

אני לא הולך להתייחס לגרנט כי אני ממש לא אוביקטיבי בנושא(חבר קרוב של המשפחה - מכיר ומעריץ מאז שאימן את הפועל פת שלי בתחילת שנות ה 90) .

אבל בקשר לאנלקה - גרנט, כמעט תמיד שיחק בכל קבוצותיו עם שחקן חוד יחיד וקישור מעובה .
    היה ברור לכולם (טוב לפחות לי) שאנלקה נקנה כדי שצלסי לא תדרדר בזמן שהותו באליפות אפריקה .
    תוסיפו לזה פציעות ואוזלת רגל משוועת של החלוצים האחרים בסגל והוא היה באותה שעה ההחתמה ההגיונית והאידאלית (יכול לשחק באירופה ).
    מחירו של השחקן אינו פונקציה לכלום - הוא נקבע על פי אלמנטים של היצע וביקוש באותה תקופה ולדעתי,ממש לא משקף את ערכו האמיתי.

באותה תקופה הוא היה רחוק מלהרשים (הוא גם שיחק חלוץ ולא באגף)ולכן ברגע שדרוגבה חזר הפצועים החלימו ובאלאק הזכיר נשכחות מבאירן - לא היה לו שום סיכוי

לא חושב שצריך לשנות שיטת משחק של קבוצה שרצה טוב בשביל עוד שחקן רוטציה

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלק מהעניין הוא לא מה גרנט עשה בעבר, אלא מה הובטח לאנלקה כשהגיע. וכנראה שהובטח לו קצת יותר מזה שהוא בא לסתום איזה חור לחודש ואחר כך יהיה סותם חורים כללי.

15. אחד_מנתניה Member

מה זאת אומרת הובטח לו, הוא שחקן מקצוען והוא חייב לקבל כל ההחלטה של המאמן (דרך אגב אני יכול להוכיח כאן ע"י סטטיסטיקה שגם אחרי החזרה של דרוגבה מאליפות אפריקה אנלקה שיחק לא מעט, בעמדה הטבעית שלו) . מה גם אנלקה לא הראה שום דבר כדי להצדיק את הרכבתו בהרכב הפותח לפני דרוגבה, הרי מה הוא לא ידע שגרנט מתכוון לשחק רק עם חלוץ אחד? אף על פי העובדה שהיו כמה משחקים בהם דרוגבה ואנלקה שיתפו פעולה בחוד (גם את זה אני יכול להוכיח) . כך שאני לא מבין על מה אנלקה יכול להתלונן כשבזמן כל כך קצר, הוא קיבל די והותר הזדמנויות. אבל לא, אנלקה הרי חושב שהוא איזה סופרסטאר (כמו שאמר המשתמש "בועזיניו" הוא שיחק בריאל, ארסנל, ליברפול, צ'לסי, הוא חייב להיות כוכב) , אז לא להרכיב את אנלקה נו נו נו איזה מנג'ר עלוב.