דוקא בתור אוהד צ'לסי אתה צריך לדעת להעריך איטלקים. חוץ מזה, זו בדיוק הנקודה - האנגלים לא מתאימים לסריה אה, וגם האיטלקים לא כל-כך מתאימים לפרמייר ליג.
הקבוצה הולכת למייקאובר רציני, זה היה ברור מהיום הראשון. אין מה לעשות, להגיד שאתה משנה דברים בחשיבה ולא להחליף שחקנים או שיטה זה משהו שרק אפס מישראל מסוגל לעשות. אני חושב שהקישור של הקבוצה הוא המקום היחידי שבו אפשר לבצע שינוי דראסטי שישפיע על סגנון המשחק של הקבוצה. כבר כמעט חצי שנה שצ'לסי לא מוכנה להשוות את הסכומים שפראנקי מבקש - ולדעתי בצדק. בשורה התחתונה זו פרידה קצת כואבת כי הבחור הפך להיות חלק מהנוף ושותף למהפיכה הגדולה של מוריניו, אבל זו פרידה מתבקשת. האופציה השנייה היא החתמה של למפארד ושיחרור של באלאק - אם העניינים באיטליה לא סגורים כמו שהם נראים וזה עוד יצא לפועל, אני לא אתלונן כמובן, אבל אני גם לא חושב שזה משנה כל כך. בטח שלא בהיבט המקצועי. אולי רומאן יביא לאוהדים מתנה בדמות שחקן אנגלי אחר כי כמו שזה נראה אנחנו עומדים להיפרד לפחות משלושה כאלה וחייבים לשמור על הזהות. האמת שמעולם לא התחברתי לדמות של למפארד. הוא אף פעם לא היה עבורי סמל כמו ג'וני. מצד שני, אני מאוד שמח שהוא הגיע איתנו לאן שהוא הגיע, חבל לי שהוא עוזב דווקא אחרי עונה חלשה בסנטדרטים שלו. הפנדל שלו במשחק החזרה אחרי מות אמו היה הרגע המרגש היחידי שחוויתי העונה.
פול אינס מחשיב את קודו בתור מחליף לפרידל. בהתחשב בשמועות שאקינפייב יהיה השוער השני בגשר, זה נראה קצת מתבקש.
חשוב לצ'לסי הקבוצה, חשוב לאנגליה וחשוב לקהל של צ'לסי שלא תהיה התנערות מהכדורגלן האנגלי נוסח ארסנל. אני מקווה בשבילכם שאברמוביץ' מבין את זה.
אפה קראת את זה? קשה לי לראות שוער וורלד קלאס כמו אקינפייב מתייבש על הספסל של צ'לסי, מה גם שצ'ך עדיין ילד יחסית לשוער ואין סיכוי שהרוסי ייכנס להרכב בזמן הקרוב.
אני מאוד מקווה שקודו ישאר, אבל זה באמת נראה כמו הסוף. יהיה מאוד חבל אם יביאו עוד מוצר מוגמר בן 30 כשוער מחליף. הגיע הזמן שבגשר סוף סוף יבחרו איזה פרוייקט רציני כשוער עתיד ויתחילו לבנות אותו. אבל באמת שהעניין המרכזי כאן הוא קודו. לא רוצה אפילו לחשוב על היום שבו הוא יעזוב. אז אני לא.