התקדמות מכלום לשום דבר. אשלי קול לא מזכיר אפילו את הצל של עצמו מהימים הגדולים שלו. לא מסוגל לחבר שני פסים רצופים, שחקנים מהירים פתאום בורחים לו, הוא לא מחפה על היציאה של הבלמים כמו שצריך... אסון טבע מהלך. בכושר הנוכחי (של התקופה שלו בצ'לסי) לא מגיע לו לשחק לפני ברידג'י.
קירק. שים את עצמך כרגע כמאמן צ'לסי. יש לך מחר משחק מכריע נגד היונייטד. את מי אתה מעלה בהרכב ? את קול או ברידג'. ותענה ברצינות. רוב אוהדי צ'לסי היו בוחרים באשלי קול כי יש לו איזשהו ערך מוסף למרות שהיכולת שלו ירדה מאז שהגיע. צ'לסי צריכה עוד קיצוני מהרמה הגבוהה והסגל שלה מושלם. לגבי הפקק באמצע, אפשר להתנחם בכך שדקו, למפארד, באלאק ואסיין הם שחקנים עם אופי נוח. באלאק ששיחק אצל מוריניו בתפקיד שלא מתאים לו , לא פצה פה. דקו, שהוכיח בברצלונה שהוא מוכן להקריב מעצמו למען הקבוצה. אסיין, שישחק בכל תפקיד שמאמן יגיד לו. ולמפארד שהוא למפארד. יהיה פקק, יהיו בעיות אבל טוב שאלה השחקנים שצריכים להתמודד איתם.
שאלה היא האם באמת צ'לסי תשתמש באגפים שלה.לפי מה שנראה לי צ'לסי הולכת לשחק יהלום.זאת הדרך היחידה לשלב את רביעיית,באלאק-למפארד-אסיין-דקו ביחד.לכן אני מתקשה להבין את השארתו של שחקן כמו מאלודה.
הייתי בטוח שסקולארי יזרים דם חדש לסטמפורד ברידג', שחקנים יותר צעירים ורעבים, סה"כ רוב הסגל של צ'לסי כבר חווה אליפות, בוסינגווה- שידרוג מצויין, דקו- אני תופס ממנו אחד הקשרים הטובים בעולם אבל יש לצ'לסי אוברלואד מטורף במרכז הקישור, מעניין אם לדרוגבה נשאר עוד חשק בכלל לשחק, אותם חלוצים, אותם שחקני כנף, אולי סקולארי יצליח להוציא מהם תוצר יותר התקפי מגרנט ומוריניו
בלי למצמץ בכלל, ברידג'י. אין לאשלי קול שום ערך מוסף חוץ מהשם והרפיוטישן שהוא הביא מפראנסנל ולא הראה מעולם במדים שלנו, כלום. הוא כבר אפילו לא מהיר.
אבל גם לרונאלדיניו יש ערך מוסף, מה שלא מנע מרייקארד להראות לו הרבה ספסל. כשיש לך ערך מוסף אתה עדיין חייב להצדיק אותו על המגרש, אחרת הוא מהר מאוד נעלם.
כן, אבל קחו בחשבון שאצל סקולארי, כיאה למאמנים ברזילאים, שחקנים יקבלו יותר חופש, הטקטיקה תשחק תפקיד משני, הקבוצה תשחק במטרה להבקיע, וכמה שיותר. קאלו בהחלט צריך לשחק יותר. הוא שחקן נהדר, שנקודת התורפה שלו היא אינטילגנציית המשחק. להערכתי, הוא יכול לעשות התקדמות משמעותית העונה. אני חושב שההתנהלות שלכם הקיץ הייתה מצויינת.
נכון.... אבל אני מאמין (או רוצה להאמין? יכול להיות) שדרוגבה התנהג כמו שהתנהג בגלל ההתנהלות הלא מקצועית של המועדון והתנהג ככה בגלל שהוא באמת אוהב את המועדון, כולם חשבו כמוהו, הוא היה היחיד שפשוט אמר את הדברים בקולי קולות, ועצם זה שהוא בסוף נשאר מראה שהוא באמת אוהב את הקבוצה ושפשוט הציקה לו מאוד העובדה שהמועדון הזה התנהל בצורה כל כך ביזיונית.
לצ'לסי תיהיה העונה בעיה באגף השמאלי לדעתי,קאלו לא מספיק טוב לטעמי בשביל למלא כראוי את התפקיד הזה ומאלודה אין לי מושג איך סקולארי בכלל בונה עליו. יכול להיות שקאלו ישדרג את רמת המשחק שלו בצורה משמעותית אצל ביג פיל משום שאצלו שחקנים מקבלים המון חופש וזה דבר שלא היה בולט אצל גרנט. אבל יכול להיות אחרת והוא עדיין לא יהיה מספיק יעיל,נחיה ונראה.
דרוגבה אמר את זה בגלל שהוא חשב שזאת הזדמנות פז להגיע לרמות השכר של טרי. לצערו צ'לסי לא נכנעה לדרישות שלו. וכול הדברים של דרוגבה בתקשורת לא הפריעו לאף אחד, לא לתפקוד המקצועי שלו ולא לתפקוד המקצועי של צ'לסי.
באמת? כולל אותה הרחקה בדקה ה-119? דרוגבה שחקן ענק אבל קפריזי, ילדותי ואנוכי. גם האוהדים של צ'לסי כבר עלו על זה.
אני מאמין שלדרוגבה לא הייתה שום בעיה לעזוב אם היה רוצה, בצ'לסי השלימו עם העובדה שהוא לא ממשיך כך שאף אחד לא היה עומד בפניו, היה לו ביקוש, והוא עדיין נשאר. לא רואה פה קשר רציני לשכר, יכול להיות שהוא רצה, אבל מי לא רוצה? הוא לא הציב אולטימטומים והוא נשאר בשקט מפתיע.
ישחק גם ישחק, למה לא ישחק? לפי הסקיי הוא גם כנראה יפתח בהרכב לצד לאמפרד ודקו (שזה דרך אגב השלישיה הכי טובה שיש לסקולארי להציע במרכז המגרש).
לא מבין את הרינונים לגבי דידי. אז הוא איבד את הראש בדקה ה-119 של המשחק של החיים שלו בזמן שחצי מהשחקנים רבו ביניהם. זה לא שהוא שחקן אלים, זה לא שיש לו רקורד של אחד שמאבד את הראש (בטח לא במשחקים גדולים). אז קרה, מה בדיוק זה אומר? היה ונשאר חלוץ ענק. כשהוא מחוייב למטרה הוא מהטובים בעולם. רצה לברוח כשלא בנו עליו, ברגע שביג פיל הגיע הוא שכח מזה. הכסף זה בולשיט, אף קבוצה גם ככה לא הייתה משלמת לו מה שהצאר משלם.
בטח שזה כסף, הוא רצה חוזה חדש וצ'לסי לא נכנעה לדרישות שלו. כול הראיונות שלו ושל הסוכן מסגירים את העובדה הזאת. והקולות שהוא נשאר התחילו גם בזמן שגרנט היה. לא יפתיע אותי אם חלק מהראיונות נתנו ע"י הסוכן שלו.