צ'לסי 2008/9 - אנצ'לוטי חותם לשלוש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bridge, ‏5/7/08.

1. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

שלום לכם. אני נוסע בעוד כשבועיים ללונדון. והייתי שמח לבקר בכמה שיותר משחקים של צ'לסי בשלושה שבועות. אשמח לקצת לפרטים, איך אני מגיע לשם, כמה עולים הכרטיסים, האם יש אפשרות לסיור באיצטדיון? האם יש מוזיאון ליד/בתוך האיצטדיון? בתודה, אנדריי. :aaa15:

2. spurs229 Member

רומן אתה רואה?
    אמרתי לך שלא תצליח באמת להיפטר משבצ'נקו לפני שתעשה לו היכרות עם הדשא בסטמפורד ברידג'!

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/08
  3. David Seaman Member

היי. בעיקרון אם אתה נוסע ב-Tube אז התחנה של האצטדיון זה Fulham Brodway. יש מוזאון של צ'לסי, ויש פאשרות לעשות סיור, למרות שאני לא רואה מה הטעם בזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx . בקשר למחיר הכרטיסים, זה מאוד תלוי ביריבה ומתי אתה קונה את זה.

4. A. Arshavin Member

בקשר לכרטיסים, ממה שאני יודע צ'לסי זאת קבוצה שאפשר לפעמים אפילו להשיג כרטיסים ביום המשחק עצמו בקופות, אבל עדיף לא לקחת צ'אנסים. תתקשר למועדון (מס' הטלפון בטוח מופיע באתר הרשמי שלהם) ותברר.

5. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

תודה לכם. אני אשתכן במלון ששמו : Shaftesbury Kensington Hotel. Address: 33-35 Hogarth Road, Kensington, London, SW50QQ.

אני אהיה בלונדון בין התאריכים : 17.9 - 8.10. ובקשר לכרטיסים, יש לי אפשרות לרכוש כרטיסים, חוץ מלהתקשר ללונדון? אני יכול לברר איך שהוא מחירים בארץ, ולרכוש את הכרטיסים בישראל. אם לא, יש לכם אתרים שאני אוכל לרכוש כרטיסים למשחקים? תודה.

6. אבו Member

SSN: פאולו פריירה בדרך החוצה, בשיחות עם הפטישים.

7. KirkH Member

נשמע קצת הזוי. הוא רק חתם על הארכת חוזה מצד אחד. מצד שני אחד הצעדים הראשונים של סקולארי היה להודיע לבלטי שהוא יכול לחפש קבוצה. עד אתמול הברזילאי די יובש ומי שחיכה לצ'אנס על הספסל כמחליף לשחקני ההגנה היה פאולו.

סך הכל מדובר על עמדה שבכל מקרה מכוסה אצלנו לא רע, גם בסגל הבוגר וגם מבחינת פוטנציאל של שחקני אקדמיה - אבל אני עדיין מעדיף את הביטחון של פריירה והשקט שלו כשהוא עולה מהספסל על ההפקרות ההגנתית של בלטי.

8. Makelele Member

החלון לא נסגר כבר?

באמת מוזר שנשארנו עם פאולו, בלטי, בוסינגווה, איבאנוביץ' ויש גם את אסיין למקרי חירום.

בלטי שיחק כקיצוני נגד הספרס וזה לא משהו שאנחנו רוצים לראות העונה.

9. Bridge Member

בלטי שיחק כקשר אחורי (עמדה שהוא שיחק בברזיל).

10. KirkH Member

בלטי שיחק יותר כקשר אחורי מאשר כל דבר אחר. מה שמפתיע הוא שהבחור עשה עבודה לא רעה בכלל. נתן כמה כניסות יפות באפרוחים שגרמו לי לתהות איפה הייתה המוטיבציה והיכולת ההגנתית הזו בעבר...

החלון נסגר היום בחצות היות ואתמול לא עבדו בבריטניה.

11. xavi6 Member

אני באמת לא מבין מה נהיה עם הבחור שלנו. הוא התחיל בצורה טובה, נדחק לספסל עם בואו של התחת, לא ראיתי אותו בכלל בסגלים במשחקי ידידות, רק ראיתי את דקו, והנה ביום בהיר אחד הוא כובש מול טוטנאהם.
    רק בצ'לסי, רק עם בלאטי. האיש וההפתעה הגדולה. ריגש אותי לראות אותו כובש ומניף את הידיים ככה בתחושת עליונות.

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/08
  12. Makelele Member

אני מניח שיש רק הסבר אחד למעבר של רוביניו לסיטי ולא אלינו..
    וזה כמה מיליונים שהסיטי היו מוכנים לשלם..
    אולי קניון רוצה להראות שצ'לסי נהיית מתונה ושקולה יותר בשוק ,
    אבל כל זאת מדובר על שחקן שסקולארי דיבר עליו הרבה ורצה אותו מאוד
    ואני חושב שגם היינו צריכים (אין אופציה טובה יותר וסקולארי מאמין בו ודי בנה עליו)

13. Lupo Member

המשפט הזה לא כל כך מתחבר לי עם ההצעות על קאקא.

14. Makelele Member

ההצעות הן רק שמועות או ככה לפחות קניון טען.

הסיבה שרוביניו הגיע לסיטי ולא אלינו יכולה להיות רק כסף שלא הסכימו לשלם לריאל.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הכל היה תלוי בצ'לסי, זה ברור שאם האנשים במועדון היו באמת רוצים רוביניו היה ממזמן נמצא כבר בגשר, אבל זה פשוט, ריאל רצתה סכום מסויים, צ'לסי לא הסכימה לשלם, סיטי כן...

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/08