צ'לסי 2008/9 - אנצ'לוטי חותם לשלוש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bridge, ‏5/7/08.

1. THE STRETFORD END Member

זעזוע זה הימור לא קטן והשאלה עד כמה רחוק אפשר להגיע אחרי מכת החשמל הראשונית
    כשהמנג'ר שיגיע בעצם מקבל את אותו סגל עם כל הבעיות,הרי הן לא הולכות לאיבוד בין לילה.

למנג'ר חדש תמיד לוקח זמן להכיר מי ומה ולוקח זמן להכיר ולהבין אותו,
    בטח כשזה מגיע בשלב הזה של העונה עם העומס של המשחקים והמפעלים.

מה גם שאין יותר מדי מועמדים בכירים פנויים כרגע והבאה של מנג'ר עכשיו
    הוא מנג'ר שאמור להוביל את הקבוצה גם בעונה הבאה ולכן לא נראה שיביאו תרופה זמנית לשלושה חודשים.

2. THE STRETFORD END Member

נקודה נוספת היא,
    אני חושב שמנג'רים בכירים יעשו חושבים יותר מפעם אחת אם להסכים להצעה של אברמוביץ
    ולא משנה כמה כסף יציע להם,
    הקפריזות שלו פוגעות במעמד וברזומה של מנג'רים ויש לזה משקל.

3. George Best Member

או שיביאו את הידינק או שיתנו לווילקינס להמשיך עד סיום העונה, ובסיומה ימנו מנג'ר חדש (אלא אם כן ווילקינס יצדיק חוזה קבוע).
    אברמוביץ' במצב לא נעים מבחינה כספית, ראינו את סגירת הברז מבחינת רכש, פיטורים המוניים של סקאוטים ואנשי צוות, הוא לא נהנה לשלם למוריניו, גרנט וסקולארי, כך שקשה לי להאמין שיגיע עוד מאמן שיקבל חוזה מנופח.
    אני מאמין שהפעם צ'לסי תילך על אופצייה של מישהו מבפנים, או ווילקינס או שקלארק יוחזר, זה בטח יעלה פחות מהידינק או ראייקארד.

4. THE STRETFORD END Member

אני לא חושב פיטורים של סקולארי והשארה של ווילקינס כמספר 1 עד סוף העונה זה הזעזוע שחשבו עליו
    בנוגע להצלת העונה,
    ואם אלו אכן יהיו פני הדברים זה הימור גדול הרבה יותר מאשר זעזוע.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי, לא שהייתי נותן לצ'לסי קרדיט כזה, מדובר דווקא במחשבה לטווח ארוך. הליגה היא write off, יקרה מה שיקרה בליגת האלופות או בגביע, הקבוצה הזאת צריכה רענון וערבוב מחודש של הקלפים, וסקולארי הוא לא האיש למשימה. אז הם יביאו מישהו חדש עכשיו שיהיה לו זמן ללמוד את הסגל ולקבל החלטות עד הקיץ. יצליח באירופה בזמן הזה, מה טוב.

6. THE STRETFORD END Member

אם סקולארי מתאים או לא,לא נוכל לדעת כי הוא היה צריך לקבל יותר מ 7 חודשים
    בכדי לשנות את הקבוצה והסגל הדי משומש שקיבל.

אם הבאה של מישהו חדש זה בראייה קדימה לעונה הבאה ומה שיהיה עד סוף העונה זה בגדר בונוס
    אז זהו הימור בכל הנוגע לעונה הזו ולא נסיון לזעזע במטרה להציל אותה כמו שאולי מנסים שם לצייר.

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/09
  7. Pipe Member

מסכים עם אמיר.
    אותו הדבר שעשו בריאל מדריד עושים גם בצ'לסי. וויתרו על הליגה, הכירו בכישלון של המאמן ומתכננים את העונה הבאה. השאלה היא האם כעת ימנו מאמן זמני מובהק, ילכו על מאמן וותיק עם חוזה לחצי שנה ואופציה כמו בריאל עם ראמוס או ישירות יחתימו מישהו לטווח הרחוק.

8. THE STRETFORD END Member

טוב שהבאת את הדוגמא של ריאל מדריד,
    עוד דוגמא לניהול שכונתי של ההנהלה שפוגעת ישירות בקבוצה.

9. piston Member

הבעיה של צ'לסי היא שהיא צריכה פתרון עכשיו, היא לא יכולה לחכות חודש שהמאמן ילמד את הקבוצה ויוציא ממנה יותר.

תוסיפו לזה את המצב הכלכלי של אברמבוביץ', ונראה שצריך פתרון של מישהו שמכיר את הקבוצה, ולא יעלה הרבה כסף.

יש שני מועמדים לכך, ווילקינס וגרנט.

לגבי הידינק, הוא אמנם לא יעלה הרבה כסף (כי גם ככה המשכורת שלו משולמת על ידי אברמוביץ'), אך הוא לא מכיר טוב את הקבוצה, וזמן ההיכרות עלול להיות יקר מאד).

10. Jack Wilshere Member

מכל המאמנים בתבל רק ריי ווילקינס ואברם הם מועמדים בעיינך? מההודעה שלך משתמע כאילו אברם הוא מועמד ראוי. לא חסרים מאמנים טובים משניהם. אפשר ללכת על מאמן מוכח על-פניו, אך אפשר גם לפגוע בול עם מאמן אלמוני יחסית (כשם שאפשר ליפול). הכל מתחיל ונגמר בניהול (קבלת החלטות נכונה). נראה מה הצאר מבשל הפעם...

אני כבר לא אופתע אפילו אם שייע יגיע לקרמלין. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx ועכשיו ברצינות, היו שמועות בעבר על פלגריני. הוא מאמן גדול לטעמי שיכול להצליח בגשר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/2/09
  11. KirkH Member

בצהריים עוד ריציתי לכתוב הודעה על זה שלקח לי יומיים לעקל את המשחק מול האל ושחייבים להוציא את הקבוצה לדרך חדשה. להחזיר את המושאלים שיש סיכוי שישתלבו במערכת, להעיף את מי שמשחק רק כדי להעביר את הזמן עד סיום העונה ולהחזיר את התחרות האמיתית על ההרכב כי מה שהולך כרגע זה שוק.

ואז בא רומן והראה שלמרות שאפשר לעשות את הדבר הנכון או אפילו לעשות את הדבר הדבילי - המומחיות שלו זה לעשות את המהלך הכי לא מקצועי שמישהו יכול היה להעלות.

הרי הפיטורים האלה כל כך לא קשורים לכלום. זה פשוט רקוב. רוצה לזעזע, רוצה דרך חדשה עם מנג'ר חדש? אחלה, באמת. לגיטימי (לא הגיוני אחרי תקופה כה קצרה, אבל עדיין, תקין לוגית) - בשביל מה לעזאזל ישבו על המכתב פיטורים הזה חודש? מה יעשה עכשיו מנג'ר חדש? את המושאלים נתנו לקבוצות להחתים עד סוף העונה (פאקינג סקוטי סינקלייר!!!), השאילו את קווארסמה שאולי יתאים למנג'ר הבא ואולי לא, החתמות כבר אי אפשר לעשות... מה בדיוק הציפיות מהמנג'ר הבא? ללכת על כל התארים?

אני לא מופתע, הרי אברמוביץ' הרגיל אותנו מזמן שלצד המזומנים הרבים שהוא שופך הוא גם תמיד דואג לשים את החותמת שלו - והאמת, לא זוכר החתמה אחת שלו שהתבררה כטובה למועדון. אין מה לעשות, אנחנו משלמים עכשיו את הקנס על השתיקה של כל הגורמים המקצועיים בעבר אל מול ההתערבות של אברמוביץ' בנושאים מקצועיים נטו.

בגלל שאני יודע מי עומד מאחורי ההחלטות אני לא אצחק בקול קם לגבי השמועות על צופית ובעלה. רק שיעשו לי טובה העיתונאים ויפסיקו לזיין את השכל. אם אברמוביץ' היה בקטע של חיסכון כלכלי הוא לא היה מפטר מנג'ר שהסכם הפיצויים שלו יותר יקר מכל מה שהתחת היה אמור להרוויח בגשר אילו היה נשאר לכל תקופת החוזה שלו.

12. Cup of Tea Liverpool, UK

13. THE STRETFORD END Member

עוד משהו לגבי העניין של לתת למנג'ר חדש את הכמה חודשים עכשיו אבל שזה יעזור לו להכין את הקבוצה לעונה הבאה ואם יבוא גביע אירופה על הדרך אז יופי ואם לא אז לא נורא,אני שואל,למה?
    למה לוותר ולהמר?
    כתבתי מוקדם יותר שהתכוננות למשחק נגד יובנטוס זה לא עניין של מהיום להיום,
    עושים שיעורי בית הרבה לפני לקראת המפגש,
    את מוריניו למשל ראינו כבר כמה פעמים מגיע לראות את יונייטד ולעשות רשימות,
    אני בטוח שסקולארי או נציגים שלו עשו את אותו הדבר בנוגע ליובנטוס,
    ואם סיפור האליפות קלוש עדיין יש את המלחמה להישאר בין 4 הראשונות,
    זה פרופר לזרוק את העונה הזו לפח כשאם מסתכלים על התמונה כולה,המצב לא כזה נורא,
    הפציינט לא חולה אנוש שצריך לעשות ניתוח כזה קיצוני
    אבל שוב,אברמוביץ וניהול של שוק.

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/09
  14. piston Member

בתנאים הקיימים (המצב הכלכלי הלא פשוט של אברמוביץ'), ובצרכים המיידים של הקבוצה (התמודדות מול יובנטוס על המשך הדרך בליגת האלופות, והרבה כסף שתלוי בזה), צריך מאמן זול שמכיר את הקבוצה. גרנט עונה על שני הקריטריונים הללו.

אני לא מאמין במושג מאמן ראוי. יש את מי שמאמן, ויש את מי שלא. אני כן יכול להגיד שצ'לסי של אברם גרנט נראתה יותר טוב מצ'לסי של תחילת אותה עונה (אבל לא מצ'לסי של העונות הקודמות עם מוריניו), ובטח שיותר טוב מצ'לסי של סקולארי. לבוא ולהגיד שהוא בדיחה, זה פשוט לא נכון, צריך לתת קרדיט כשמגיע, גם אם זה למישהו שאתה לא מחבב.

גרנט הוכיח את עצמו כמאמן ליגת אלופות טוב מאד, והוביל את צ'לסי לגמר הראשון שלה. הוא לא היה מאמן רע גם מבחינת תוצאות בליגה, ונכנע בשתי החזיתות למנצ'סטר יוניייטד, באחת העונות היותר גדולות שלה. זו ממש לא בושה.

אגב, ב ONE דיווחו שצ'לסי כבר פנו לאברם.
    http://www.one.co.il/Article/131937.html

15. THE STRETFORD END Member

piston

קבל טיפ חינם לחיים,
    אל תיכנס לאתר וואן,
    החיים שלך יהיו הרבה יותר שפויים
    וכרגע זה נראה כאילו אתה מכושף בכל מיני מסקנות שמתאימות לרמה הירודה שם.