צ'לסי 2008/9 - אנצ'לוטי חותם לשלוש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bridge, ‏5/7/08.

1. Raulito Madridista

אני חושב שההגדרה 'סגל הרוס' היא כבדה מידי, מדובר בסגל איכותי מאוד, רק שבכל-זאת השחקנים נמצאים בשלב קצת פחות טובה בקריירה שלהם(דרוגבה למשל עדיין לא הגיע לעונה הזאת ולא רק בגלל פציעות, גם שהוא שיחק זה לא היה אותו דבר), וגם כאשר ההרכב המלא משחק בולטת חולשה טקטית ברורה(ולכן אני מתעלם לרגע מהפציעה של קול שפגעה מאוד בצ'לסי) - אפרוריות במשחק ההתקפה, אי-אפשר לשחק כדורגל טוב כאשר אתה נשען רק על ג'ו קול. הוא לא ברמה של אריאן רובן למשל שבונה את משחק ההתקפה של ריאל מדריד לבד, כי הוא יכול לקחת כדור ולעבור לך ארבעה שחקנים, ואין משחק שהוא לא גומר עם שלושה או ארבעה איומים על השער. אני בטוח שאף אחד לא ציפה כאן למשהו אחר ממאלודה למשל, שחקן שנכשל בפריימרליג ואני בטוח שצ'לסי הייתה רוצה להיפטר ממנו.
    צ'לסי מסוגלת לסיים אתה עונה במקום השני וגם לזכות בגביע ואז הכישלון יהיה פחות נורא. לגבי ליגת האלופות, מדובר בהגרלה סופר-קשה וההימור הראשוני שלה היה שיובנטוס ממשיכה הלאה וצ'לסי לא. אולי החלפת המאמן כן תגרום למשהו חדש, לפחות השחקנים יתאמצו קצת יותר ממה שהיה קודם(למרות שבמשחקים כאלו של ליגת האלופות נדיר לראות אדישות).

2. קינג לדלי Member

3. KirkH Member

על פי סקאיי כבר מתנהלות שיחות עם הידינק.

אני סוחב אליו אנטי עוד מימי הולנד הלא עליזים בכלל - אבל אין ספק שמאז הוא רק הוכיח כמה הוא מאמן ענק. הוא פיגורה שהשחקנים יכבדו ואולי היחסים הטובים עם אברמוביץ' יאפשרו לו לדרוש מהבוס לשבת בצד ולתת לו לנהל את המופע בעצמו.

אין לי בעייה עם זה שהוא מאמן גם את רוסיה במקביל. אם שחקנים יכולים להתנתק פעם בכמה זמן מהקבוצות שלהם, גם המאמן יכול. למנהלים של נבחרת רוסיה צריכה להיות בעייה - אבל זו הבעייה שלהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאמן שאני מאוד מאוד מעריך. מעטות הפעמים שהוא מציב לעצמו מטרה, עם רוסיה, אוסטרליה, הולנד או כל קבוצה אחרת ולא מגיע אליה. גם בניהול קבוצות ולא נבחרות הייתה להידינק הצלחה אדירה עם פ.ס.ו.
    ההעפלה עם רוסיה לאליפות אירופה והכדורגל שהרוסים הציגו, במיוחד מול הולנד, גרמו לי לחשוב עליו אולי אפילו בבוא היום כמחליף של פרגי.
    נקווה שזה לא יצאלפועל. ולמרות העצבים שאני אקבל מהתקשורת הישראלית בחזרתו של גרנט לצ'לסי, זה יעשה ליוניטד רק טוב.
    אז פנחס זהבי היקר, קדימה להתעורר, חברך אברם יושב בבית ומחכה לטלפון!

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא אכן מנג'ר ענק. אם תחתיו תשחקו אפילו משהו קרוב לכדורגל שרוסיה שיחקה ביורו האחרון, אני בטוח שכולם יהנו מהמינוי הזה, בטח שיותר ממינוי של התחת.

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/09
  6. yonmu Member

אם הידינק ימונה אולי אני אפסיק לשנוא את צ'לסי.
    מאמן אדיר.

7. קינג לדלי Member

הידינק מאמן קשוח וראוי אבל הוא אומר שזה רק משרה של שלושה חודשים.
    אני בטוח שאברמוביץ' שמחזיק ממנו וגם מכיר אותו טוב מנבחרת רוסיה מנסה לשנע אותו לחתום לכמה שנים.

8. George Best Member

חוס הידינק הוא ההגדרה במילון הכדורגל למאמן שמוציא 200% מהקבוצות שלו עם מעט יופי.
    הכדורגל רחוק מלהיות אטרקטיבי, רחוק מאוד מהכדורגל של ארסנל, בארסה ויונייטד, אבל הידינק הוא קוסם.
    העבודה שלו בנבחרות היא פשוט מדהימה, וגם עם פ.ס.ו הוא עשה הישגים פנטסטיים.
    אחד המנג'רים שאני יותר מעריך, "מר קבלות".

9. The_Arsenal Member

תזכרו שגם סקולארי הגיע לצ'לסי כקוסם עם נבחרות. לעומתו, חוס הידינק אימן אמנם בהצלחה כבירה את PSV.. אבל עדיין, אם זכרוני אינו מטעה אותי, זו הקבוצה ה"ממש גדולה" הראשונה שלו. בכל אופן, לדעתי הוא יצליח בצ'לסי.

10. George Best Member

הידינק אימן את ריאל מדריד, ולנסיה, ואיינדהובן, עימה זכה בגביע האלופות.
    איפה הניסיון שלו בתור מאמן בקבוצות ואיפה הניסיון של סקולארי.
    איפה הגאונות הטקטית של הידינק, שעשה קסמים עם נבחרות מוגבלות ואיפה זו של סקולארי?
    לא באותה הליגה.

11. _Rushie Member

מהתחלה חששתי מהשמועות,
    הידינק מאמן שאני לא סובל אבל הוא עונה על התואר של גאון כדורגל,מקווה שלא יילך לצ'לסי ושנסתפק במישהו פחות טוב.

12. The_Arsenal Member

טוב, כל הדברים האלה קרו או שהייתי ממש קטן, או אפילו שעוד לא הייתי בתכנון, אז לא הייתי מודע אליהם. בכל מקרה צ'לסי היא לא קבוצה שצריכה מאמן שמוציא יש מעין, בדיוק להיפך, כי יש לה סגל מדהים. אבל שוב, אני חושב שהוא יצליח. דבר אחד בטוח (גם לגבי סקולארי אגב) - הידינק הוא ווינר ברמות מטורפות.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הידינק מאמן עצום, יש לו קבלות מכאן ועד לאינסוף, אם הוא ימונה לא יהיה מאושר ממני (למרות שכל עוד הצאר בשלטון צריך לקחת הכל בערבון מוגבל), אבל יש כל מיני דיבורים על חוזה מוגבל וכדומה... צריך לחכות לראות, יכולות להיות התפתחויות לכל כיוון בכל רגע.

נחכה ונקווה שהבשורות יהיו טובות.

נערך לאחרונה ב: ‏11/2/09
  14. George Best Member

15. KirkH Member

ובמקביל, אם יש לדקו נגיעה כלשהי לגל השמועות שמדברות על כך שהוא בא לשחק עבור ביג פיל ושלא מקובל עליו שסבא'לה הולך הבייתה - הצעד הראשון של המנג'ר הבא צריך להיות ניפנוף של דקו. אנחנו צריכים שחקנים שמחוייבים למועדון לא לאיזו סיטואציה זמנית.