צ'לסי 2008/9 - אנצ'לוטי חותם לשלוש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bridge, ‏5/7/08.

1. KirkH Member

וואלה.

מעניין, ואני הייתי בטוח שאתמול במשחק ביתי באחד המגרשים הבייתיים באירופה, ראיתי את בניטז עולה עם שני קשרים אחוריים ולא משנה את השיטה גם כשברור לכל ילד שהוא לא הולך לכבוש שלושה שערים בגשר ושעדיף לנסות לכבוש בכל מחיר עוד שער באנפילד, אפילו במחיר של שער רביעי. ואז הוא הוציא את ריירה והכניס את בניון. כל כך מודרני, כל כך לא בניטז, כל כך 2009!

2. _Rushie Member

לא ראיתי את המשחק אתמול אז אני לא אגיב לך עליו,אבל כל העניין שהוא לא משנה את השיטה ועושה חילופים התקפיים זה כן סטיגמה פגת תוקף,הוא עשה את זה מול פולהאם העונה,עשה את זה מול וויגאן,בין השאר וניצח את המשחקים בסופו של דבר.
    שוב,לא ראיתי את המשחק לכן אני לא יכול לחוות דעה ממשית,אבל מה כל כך רע בזה שהוא האמין בשיטה שלו שכן תביא לו את השערים בסופו של דבר,אחרי הכל השיטה הזאת,לצד הכשלונות גם הביאה לו כמה נצחונות גדולים העונה,ביניהם שניים עליכם,שניים על מנצ'סטר יונייטד ועוד אחד על ריאל מדריד.

3. pralia28 Member

פעם ראשונה שהקבוצה מזכירה את ימי מוריניו, היה משחק פשוט מרגש עם ים של דה-ז'ה-וו, החבורה נראתה כ"כ מחוברת על המגרש

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נותר לי רק לבכות על העובדה שאין לנו יותר משחקים נגד ליברפול והיונייטד בליגה. הידינק הגיע כמה שבועות מאוחר מדי (עדיין לא מאוחר לאליפות, אבל מאוחר כדי להראות לאדומות בליגה את כוחנו האמיתי). ליברפול ויונייטד קיבלו צ'לסי לא מאומנת מספיק, צ'לסי לא מחוברת מספיק וללא ספק ניצלו זאת עד תום. זה בהחלט לא שיקף את יחסי הכוחות האמיתיים בין הקבוצוצת, בוודאי בהקשר של ליברפול. הידינק הוא כבר סיפור אחר, הידינק תמיד בא וראה גם לאלה שסקפטים לגביו מה הוא שווה. הידינק הוא גאון שניצח אתמול בענק במגרש ללא ספק הכי מפחיד באירופה.
    אבל חשוב לציין דבר נוסף, אני לא חושב שחכם יהיה להספיד את ליברפול. ליברפול עשתה דברים שאין צורך להרחיב עליהם, אני מלא ביטחון שהכל תלוי בנו, אבל צריך לקחת כל מקרה למשהו שיכול לקרות.

מה שבאמת חשוב, הוא להמשיך את המומנטום בעיקר בסוף השבוע, היונייטד מקרטעים והביטחון שם לא בשמיים, ליברפול בסופו של דבר תסיים במקום שהיא צריכה לסיים (3), ואנחנו יכוליםלנצל את כל ההתפתחויות לטובתנו (חייב לציין שעד לפני שבועיים-שלוש לא האמנתי שיש על מה לדבר בליגה). נותר לנו סיכוי כלשהו, זה עדיין תלוי לגמרי ביונייטד, אנחנו חייבים להבטיח, שאם הם ימשיכו לא להיות במיטבם- נהיה שם כדי לנצל את המצב.

5. George Best Member

לירן, הפער הוא 4 ומשחק חסר וזה ללא ספק פער שמאוד לא פשוט למחוק.
    הלאה, אני האחרון שאתווכח איתך לגבי הכושר של היונייטד, אבל אל תשכח שאחרי הכל - גם אתם לא בכושר איי איי איי.
    גירדתם איכשהו ניצחון סופר לא מוצדק בוילה פארק, כל ניצחון היה בהפרש של שער עד ההפסד לספרס, וגם בסט.ג'יימס פארק שיחקתם רע, רע מאוד וניצלתם מתנה ועוד טעות שיפוט שאלמלא היא לא בטוח שאתם לא חוטפים שער שיוויון, אז קצת "תרגיע", למרות שאתמול בהחלט הזכרתם את הקבוצה המפחידה של מוריניו.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כמו שאמרתי, זה לחלוטין תלוי ביונייטד, תנאי לכך שיהיה לנו בכלל סיכוי כלשהו זה אך ורק אם היונייטד ימשיכו את השבועות האחרונים שלהם ב- 2-3 מחזורים הקרובים ואולי מעבר. אנחנו מתחילת השנה לא מרשימים בצורה מפילה אבל את הנקודות יודעים לקחת. כמו שאמרתי, לנו לא נותר אלא רק לדאוג לכך שאם היונייטד תמעד, אז אנחנו נהייה שם כדי לקפוץ על המטרה.
    הנקודה המרכזית- חבל לי מאוד שהידינק הגיע רק אחרי שסיימנו את המפגשים עם היונייטד וליברפול, אין לי ספק שעם הידינק על הספסל זה היה יכול להראות שונה לחלוטין. אבל זה בפנטזיות.. המציאות שונה.

שורה תחתונה- להמשיך במומנטום, ולקוות שהיונייטד ימשיכו לקרטע. די ברור לאיפה הסיכויים נוטים, ודי ברור שכבר בשבוע הקרוב העסק יכול להיסגר לגמרי עבורנו. נצטרך הרבה מאוד מזל, אבל התקווה נוצרה בעיקר בזכות היכולת של יונייטד.

7. KirkH Member

איך להרוס כתבה לגיטימית בשש מילים בלבד..

לא יודע מי בוחר את הכותרות, בין אם זה בורוביץ' עצמו ובין אם זה האתר - להכתיר את דידי לחלוץ הגדול ביותר אי פעם בצ'לסי זה לא פחות ממביך. הגיע הזמן שהתקשורת בארץ תפסיק להדביק סופרלטיבים מפוצצים לכל דבר שזז.

8. 亚历山大帕托 Member

אם לוקחים בחשבון את ממוצע השערים שלו והתארים שהוא הביא למועדון... תן חלוץ יותר גדול*.

* אחד שיש תיעוד חזותי למעשיו.

9. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו ג'ימי פלוייד היה יותר גדול.

10. KirkH Member

דידי חלוץ ענק וסקורר גדול, אחד הטובים שהיו בגשר בלי ספק - מכאן ועד החלוץ הטוב ביותר של המועדון יש עוד דרך ארוכה. כל כך ארוכה שהוא כרגע פחות או יותר באמצע הדרך.

כשהוא יגיע ל-108 שערים של פיטר אוסגוד נדבר. כשתהיה לו השפעה מיתית ברמה של ג'יאנפרנקו נדבר. עד אז שימשיך להיות ענק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

11. Quaresma Member

הידינק גאון, פשוט גאון. אין מילים.

אחד מהמאמנים הטובים בעולם.

12. 亚历山大帕托 Member

אם להסתמך על דיוק המספרים שבויקיפדיה (אין לי כוח לחפור וזה נראה לגיטימי), הממוצע של דרוגבה הוא 0.44 ושל הסלבנק 0.48. איזה תואר הוא הביא לכם בדיוק? אל תהיו מגוחכים.

מי? אתה משווה רמות של שנות ה-60 עם היום? ועוד עם שחקן שבילה במועדון עשור ומעולם לא ראית אותו?

אוקיי, מנהיג וסמל הוא לא. חלוץ יותר יעיל - בטח שכן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/4/09
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין מה להשוות ביניהם על סמך של "מי הביא תארים", דרוגבה פה בתקופה שהיא שונה לחלוטין מהתקופה ההיא.

14. 亚历山大帕托 Member

כך נמדדים השחקנים הטובים בעולם.

15. KirkH Member

אז למועדון בליגה השנייה שמעולם לא זכה בשום דבר אין אף אחד שמחזיק בתואר "החלוץ הגדול ביותר במועדון"?

דיי כבר עם הבולשיט הזה. לא כל דבר נמדד בתארים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/09