צ'לסי 2008/9 - אנצ'לוטי חותם לשלוש שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Bridge, ‏5/7/08.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ככה נמדדים אצל אנשים שאין להם יותר מדי מושג.

אתה לא יכול לבוא ולומר שדרוגבה גדול יותר מהאסלביינק כי הוא הביא תארים והשני לא.
    צ'לסי של היום זו צ'לסי שונה לחלוטין, צ'לסי של אז לא התמודדה על האליפויות אפילו, לא הושקעו בה הסכומים שהושקעו בתקופה של דרוגבה, לדרוגבה היו את כל התנאים מסביב לרוץ עם קבוצה לאליפות, להולנדי ממש לא.

שיהיה ברור, אני חושב דווקא שדרוגבה בתור חלוץ טוב יותר, אבל אתה לא יכול להשוות מי נתן יותר לצ'לסי ומי היה חשוב יותר, אי אפשר להשוות בין דברים שכאלה בתקופות כל כך שונות.

2. KirkH Member

אגב, אם לחזור למשחק - מי שלא יהיה המנג'ר בעונה הבאה, אני מאוד מקווה שכשהוא יבוא לעשות היכרות עם איבאנוביץ' על מנת להחליט אם להשאיר אותו בקבוצה או לא, שידחפו לו לוידאו את הקלטת של המשחק היום ולא את זה של שבוע שעבר.

מה נראה לו שהוא עושה עם הקפיצות הדביליות האלה עם הגב לשחקן שמרים מולו את הכדור?! מה זה פה, בלט על המים?

אשלי אידיוט. צהוב של ילד מפגר. וכמובן שעם המזל שלנו אפילו את פאולו פריירה כבר אין לנו לגומלין. כבר מעכשיו אפשר לסרטט את תוכנית המשחק של בארסה.

משחק נוראי של רוב הקבוצה. דידי כרגיל נביא בעירו. למפארד בחצי השני ואנלקה האפאטי גם מקבלים פס לאור התוצאה הסופית. אסיין באחד המשחקים החלשים בקריירה. שום דבר לא התחבר לו. אם ביום כזה אנחנו עולים מצבנו לא רע..

3. sagiv Member

KIRK לדעתי משחק טוב מאוד גם של מאלודה. עשה כמה כאבי ראש לארבלואה בצד שמאל. אני לא ממש יודע, אבל תקן אותי אם אני טועה - תחת הידינק הוא נותן את הכדורגל הטוב ביותר שלו מאז שהוא הגיע לצ'לסי.

4. KirkH Member

אתה יודע מה, צודק. שכחתי אותו.

אין בכלל ספק שזו התקופה הטובה ביותר שלו. מאז משחק הבכורה שלו במגן הקהילה הוא לא נראה ככה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

5. 亚历山大帕托 Member

ברור שלא כל דבר נמדד בהישגים, אך רוב הסיכויים שבליגה השנייה לא יהיה חלוץ יותר גדול ממלך השערים של אלופת הפרמייר ליג.

לירן - אני לא מדבר על מי נתן יותר לקבוצתו ביחס למצב בכל תקופה, אבל דרוגבה הוא חלוץ יותר גדול (טוב יותר זה משהו אחר) כי הוא הביא לצ'לסי אליפויות וגביעים, וככה הוא ייזכר בדפי ההיסטוריה של הכדורגל.

6. KirkH Member

לפי ההיגיון הזה קז'מן אחד החלוצים הגדולים של צ'לסי בכל הזמנים.

7. 亚历山大帕托 Member

בשביל מה לנסות לדרדר את הדיון? אין משהו חכם יותר להגיד?

8. KirkH Member

אני באמת מתנצל שההגיון שלך לא נשמע לך חכם.

9. 亚历山大帕托 Member

אנחנו משווים בין שני סקוררים גדולים של צ'לסי, ואתה דוחף לכאן את קז'מן כי... היית צריך שאני אוסיף איזה דיסקליימר שמבטל חלוצים שלא מבקיעים?

10. KirkH Member

אתה אמרת שמה שקובע זה ההישגים.

את האסלביינק ביטלת למרות שהוא כבש הרבה יותר מדידי.

11. 亚历山大帕托 Member

בהשוואה בין שני סקוררים גדולים, כן, זה יכול לקבוע. להסביר לך בשפת תינוקות גם?

ממוצע השערים של דרוגבה והסלבנק כמעט זהה.

12. KirkH Member

מישהו צריך לדרוש ממך הסברים לסינית שאתה מדבר.

13. The_Arsenal Member

האמת היא שזה נראה שאתה סתם משחק אותה ראש קטן. הרי זה די ברור שהוא מתכוון שברגע ששני חלוצים פוריים כמעט באותה מידה, אז יש עוד מימד של השוואה, והוא ההישגים הקבוצתיים שלהם. במובן הזה, ברור שדרוגבה לוקח את JFH.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/09
  14. KirkH Member

אם הגיון ועיקרון מתחבר לך לראש קטן, שיהיה לבריאות.

העובדות נשארו כמו בתחילת הדיון. לצ'לסי עדיין יש אי אילו חלוצים שכבשו פחות שערים מדידי (כמו זולה) והרבה יותר שערים מדידי (כמו אוסגוד) ובלי קשר למספר התארים שהם הביאו - הם עדיין נחשבים בגשר לחלוצים גדולים יותר בהיסטוריה של המועדון.

15. Strawberry Fields Member

אז אם זה לא בהישגים (למרות שכך הכתרת את דרוגבה) אז לפי מה אתה קובע?

לג'רמיין בקפורד של לידס יש 30 שערים ב-37 הופעות. האם אתה קובע לפי יחס השערים להופעות?
    האם זה המטרים מקו השער? היכולת לשמור על יכולת עקבית במשך מספר עונות רב יותר? היכולת של חלוץ לסיים מצב בשער במגוון רחב יותר של דרכים ותנוחות?

אני חושב שהחלוץ הגדול ביותר בתולדות מועדון כלשהו לא יכול להיקבע ע"י נתונים סטטיסטיים יבשים בלבד אלא ע"י 2 אלמנטים עיקריים: התרומה שלו לקבוצה ביחס למצבה ושאיפותיה ומידת החיבור עם הקהל ויחסי האהדה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/4/09