אני לא אומר שהוא צודק או שאתה צודק, אני רק אומר למה AGENT ORANGE מתכוון. העמדות של שניכם ברורות ושונות, אבל אתה מנסה לצייר את זה כאילו הוא אומר דברים לא ברורים או משהו כזה, ולזה התכוונתי שאמרתי ראש קטן.
בלי להיכנס לויכוח כרגע, מה לעזאזאל קורה לצ'ך במשחקים האחרונים? אני לא זוכר שראיתי את צ'ך במשחקים כל כך חלשים ועם כל כך הרבה טעויות כמו ב2 המשחקים האחרונים. יש סיבה מיוחדת ליכולת של הבחור לאחרונה?
השדר האנגלי אמר אתמול כי נראה לו שמאז הפציעה הקשה בראש,צ'ך הוא לא אותו השוער שלפני הפגיעה, אני חושב שזה נכון,האם לתלות את זה רק לפגיעה עצמה?אולי.
דרוגבה היה אתמול נהדר. הלוואי שנזכה לראות אותו שומר על אותו קו, אין לי ספק שכך הוא יעשה לברצלונה בעיות רציניות. בשער הראשון קל מאוד להאשים את ריינה, אבל הנגיעה הקטנה של דרוגבה הייתה פשוט מדהימה, בית ספר לחלוצים, איך סקורר אמור לנוע ולחפש את הכדור, השפשוף הקל בכדור עשה את העבודה וזה שער שלו במאה אחוזים, שער של חלוץ ענק. אם הוא היה יותר חד במשחק הראשון הוא היה יורד באנפילד עם שלושער, הוא לא מצליח לקבור מצבים שלפני שנתיים הוא היה קובר בעצימת עיניים ובסופו של דבר זה יכול להיות בעייתי. מאלודה באמת בתקופה טובה מאוד, גם באנפילד, גם בליגה, הוא מייצר מצבים, הוא עושה עבודה שווינגר טוב צריך לעשות ומראה שאיפשהו מתחבא בו כדורגל לא רע בכלל. הידינק מצא את הנוסחא שמאלודה וקאלו באגפים, למרות המשחק אתמול אני חושב שצריך להישאר ככה ולהשאיר את אנלקה על הספסל. קאלו יודע לעשות את העבודה מהאגף, וטוב שיהיה שחקן כמו אנלקה על הספסל. בחצי הראשון כל הקבוצה הייתה על הפנים, כמו שהידינק אמר, הקבוצה עלתה במטרה ברורה שלא להתגונן, אבל לא כך היה והשחקנים לא הצליחו להתמודד עם הלחץ הפנימי של להתגונן, וזה מה שנתן את ה- 2-0 המהיר הזה לליברפול. במחצית ההולנדי נתן להם בראש וכבר ראינו את צ'לסי תוקפת וראינו תוצאות. צ'ך בירידה מתמדת, יש לו פה ושם הצלות של שוער ענק, אבל אי אפשר להתעלם מהטעויות הרבות (יחסית) שהוא עושה בשנתיים האחרונות. נגד ברצלונה הטעויות של אתמול יעלו לנו בלפחות 6 שערים ברשת שלנו, אני מקווה שג'וני טי יחזור ונראה משחק הגנה בטוח יותר. אני רק באמת לא מצליח להבין את מי אני מעדיף לראות לצידו... גם אלכס וגם קרבאליו אלו בלמים מהשורה הראשונה שאני סומך עליהם בעצימת עיניים. ואגב, החיסרון של אשלי קול זה מכה עבורנו.
http://img11.imageshack.us/img11/6327/610xlvt.Xxx דיברו כאן על פטר צ'ך, אז קודם כל טוב לראות תמונה שלו בלי הקסדה הזאת סוף-סוף. אני גם חושב שיש קשר בין הקסדה לבין הירידה ביכולת. הפציעה פגעה בקריירה שלו. בהתחלה חשבו שבכלל שהוא ייאלץ לפרוש או שייקח לו המון זמן לחזור לעצמו, למעלה משנה. הוא דיי הרס לצ'כיה את היורו והשנה הוא בירידה, אבל אני בטוח שהוא יתאפס על עצמו והוא יציג יכולת טובה בקאמפ-נואו, אין ספק שצ'לסי תצטרך שהוא יהיה בשיאו. אני חושב שאלכס עדיף על קרבאליו בדבר אחד ברור - במצבים הנייחים. אולי ריינה מעט אשם בשער השני של צ'לסי, אבל אלכס בעט נהדר וכבר ראינו בשנתיים האחרונות למה הוא מסוגל. לאמפרד לא חייב לקחת כל כדור חופשי. אתמול הוא הבקיע שני שערים ענקיים וחייבים לציין את זה, הוא היה שם בשביל צ'לסי. אם חוזרים לנושא הבלמים, אז לדעתי קרבאליו מעט ירד ביכולת והשיא דיי מאחוריו, למרות שעדיין הוא בלם טוב. לגבי עמדת המגן השמאלי - זו בהחלט בעייה קשה, כי גם אשלי קול היה מתקשה מול מסי, כמו כל מגן בעולם. אבל אני משוכנע שאתם תתנחמו בעובדה שהפעם המגן השמאלי שלכם לא יהיה אסייר דל-הורנו. גם כשצ'לסי הובילה באותו משחק היה לי ברור שהיא תפסיד. חבל לי שצ'לסי לא התעוררה לפניכן גם בליגה, כלומר הידינק הגיע בשלב מאוחר מידי כדי להציל את הסיכוי לזכות באליפות אנגליה. הידינק עשה שינוי עצום בצ'לסי, הוא אחראי בעיקר לחזרתו של דידייה דרוגבה(שאומנם שחקן ענק אבל דיי קשה לחבב אותו גם בגלל סגנון המשחק וגם בגלל הבכיינות שלו, כמעט חצי שנה הוא עשה שביתה). זה שאסיין החלים מהפציעה בידיוק עכשיו זו כמו מתנה בשביל הידינק. אותי מעניין אם ההשתפרות של מאלודה תימשך ואם צ'לסי בונה עליו גם לעונה הבאה.
הבעיה הגדולה בצד שמאל היא לא רק מסי...היא בעיקר דני אלבס. אני כן מאמין שההגנה של צ'לסי תצליח להתמודד עם מסי, לרוב הוא פשוט חותך לאמצע ושם הוא כבר ימצא את הגרזנים. אבל חייבים לתרגל איזשהי עזרה על אגף ימין של ברצלונה, ובשביל זה צריך הרבה כוח ואימונים. אגב, אסיין לדעתי צריך לשחק כמגן שמאלי נגד ברצלונה.
ואן פרסי מדבר על הידינק: "The first thing I thought when he came was 'oh no'," said fellow Dutchman Van Persie. "Chelsea are still in the FA Cup and Champions League and he will win something. "He is unbelievable. Everything he does turns to gold. When I saw him two years ago in Holland, because we use the same physio sometimes, I asked to see his hands. "He said 'yes, why?' I said that everything he puts his hand on turns to gold. He was laughing." מאמן מדהים, אין ספק. אני מקווה שהלחץ של הצאר לא ישכנע אותו להישאר בצ'לסי גם לעונה הבאה, ואני מקווה שהדחה בחצי גמר הגביע תעזור גם בכיוון.
על פי הכתבה הזו אנצ'לוטי סגר ל 3 שנים. קיבל הבטחה להקצאת רכש 50 מליון . על הכוונת אדאביור .רודס אבו ושאר חבריכם שמרו על הפילים אין לכם מושג מה הם מסוגלים לעולל בחנות חרסינה. http://sports.walla.co.il/?w=/316/1469976
טרי חוזר. איבאנוביץ ימשיך להחליף את בוסינגוואה. דקו בחוץ. הרכב: Chelsea: Cech, Ivanovic, Terry, Carvalho, Ashley Cole, Anelka, Ballack, Essien, Lampard, Malouda, Drogba כמעט אותו הרכב שנלחם והזיע נואשות נגד ליברפול, וזה כמובן טוב לנו, מלבד חזרת טרי. הידינק עדיין מתלבט בין אנלקה לקאלו.
מייקל מנסיין: "אני יכול לקחת את מסי" :aaarofl: הוא שחקן הגנה טוב, אין ספק. אבל "לוקח" את מסי? את זה אני ארצה לראות. http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...5217429,00.html
וואוו, אז הבחור אמר שזה יהיה אתגר בשבילו לשחק בתפקיד שהוא לא שיחק בו אף פעם ועוד מול מסי. אין ספק, שווה כותרת. ועוד עם תוכן שאפילו לא מתקרב לדברים של מנסין.
חייב לתקן את עצמי. כתבתי שאסיין יאבד את הנוכחות שלו בחלק הקידמי בגלל שישחק קשר אחורי ואני רואה שכבר כמה משחקים הידינק הציב את באלאק ממש מאחור ואסיין נע חופשי כמו שהוא יודע. באלאק גם ככה לא מהיר והוא מעין מייקל קאריק בקישור עם המסירות שלו. הידינק עשה את אותו הדבר עם נבחרת רוסיה באליפות אירופה. לא זוכר איך קראו לשחק ששיחק שם קשר אחורי אבל הוא היה מאוד טכני.
תגידו, יש שמעות שהידינג את אברמוביץ' מתכננים להביא בשנה הבאה את אלאן דזאגויב לצ'לסי. יש דברים בגו? מדובר באחד הכשרונות הגדולים היום בכדורגל העולמי, ובטח באחד הכשרונות הבורקים באור יקרות שצמחו בכדורגל הרוסי בעשור האחרון. מדובר בילד בן 18 שכבר רשם 3 הופעות בנבחרת הבוגרת של רוסיה. בעונה שעברה שהיה בן 17 הוא כבש 8 שערים בחצי עונה בליגה הרוסית, כמו כן, בישל עוד 7. העונה יש לו כבר 3 שערים ב-4 משחקים, זאת בנוסף לעוד 3 שערים בגביע אופ"א. ואנחנו מדברים כאן על קשר!