צ'לסי 2009/2010: דאבל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏17/6/09.

1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. Bensh Member

במצב השוק הנוכחי הוא לא מביא את שלושתם בפחות מ150 אם לא 200

3. cityblues beter dead than red

הס...שקט מוחלט...
    בצ'לסי מציעים מיליונים ואיש לא פוצה פה.
    הרי זה ידוע שקבוצות בטופ מותר להשאר גדולות.
    אבל לסיטי אין כניסה!!!

איפה כל יפי הנפש של הפורום?
    מושחתים נמאסתם!

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/09
  4. בועז Member

על מה הרעש סיטיבלוז?
    מישהו פה אמר שאברמוביץ' עשה טוב לכדורגל?אין בין 2 הקבוצות מישהי שהחרא שלה מסריח פחות.

5. odobry Member

חכה עוד 5 שנים שיקנה את פולהאם איזה טייקון ויתחיל לקנות שחקנים ב300 מיליון פאונד איך אתה קופץ ואומר שאצלכם הכל היה שונה, וכשיגידו שהשייח קונה גם שחקנים אף אחד לא ידבר

6. cityblues beter dead than red

לפי החתימה שלך אני מניח שעוד לא הגעת לגיל 17
    מה שנותן לי להבין שאתה מה"דור שלא ידע את יוסף".
    עצם ההשוואה שלך בין פולהאם (שכבודה במקומה מונח) לבין סיטי שאין לי כבר כח לגולל את העבר המפואר שלנו נותנת לי להבין את הידע שלך בכדורגל אנגלי.
    נולדת לעולם הפרמיירליג ואינך מכיר את הליגה האנגלית שקדמה לפרמיירליג.
    השקפת העולם שלך בצמרת הליגה מסתכמת ב-4 קבוצות לכל היותר.

חביבי,תתחיל להבין את צירוף המילים "הענק מתעורררר".

7. 亚历山大帕托 Member

לפי הפרופיל, יש לך כבר יותר מ-40 ועדיין לא היית עד לחגיגות תואר כלשהו.
    אל תתנשא עם היסטוריה לא רלוונטית שהיית צריך לקרוא עליה.

8. cityblues beter dead than red

ממחשכי הליגה האיטלקית הגיע לכאן השוטר חתולאי.

בביוגרפיה שלו,בן גוריון כתב ש"היסטוריה לא כותבים,היסטוריה עושים"
    הבעיה היא שאי-אפשר להתעלם מההיסטוריה.
    לעיתים כשרע,מתרפקים על משקי ההיסטוריה.
    34 שנה אנחנו היינו שייכים לקטגוריה הזאת של המתרפקים.
    היום,חוקי המשחק השתנו ובכדי להתדפק על חלונות התהילה צריך מזומנים,והרבה.
    התמזל מזלנו ורכש אותנו שייך שמחפש סיבות להתפטר ממה שאגר כל שנותיו הרוויות בנפט.
    אך קם דור,שמשווה אותנו להאל,פולהאם,מידלסבורו וכו' (ושוב,כבודם במקומם מונח).
    אם אותו בחור נחמד היה מציין את נטינגהאם פורסט או שפילד וונסדיי או ניוקאסל שהן קבוצות מפוארות בעברן ומדשדשות היום לא הייתי מקניט אותו.
    התגובה שלי לא נובעת מהתנשאות אלא מצורך לגונן על הקבוצה שלי שהיא מקור לחצים מורעלים בימים אלה.
    וכידוע,ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה.

דרך אגב,איפה תמונתו של קאקא בחתימתך שטענת בסוף ינואר שהנאמנות שלו לא תסולא בפח?

9. בועז Member

סיטי בלוז מה שלא הבנת הוא שהסוכן הכתום(כהרגלו) עקץ אותך על העובדה שאתה מנופף בנתונים היסטוריים שלא חווית וטוען בזלזול שילד בן 17 גם כן לא חווה(וטוען למעשה שההבדל בין שניכם הוא שאתה קראת על הדברים להבדיל ממנו).

10. cityblues beter dead than red

הוא טועה כי את סיטי הכרת בזכות היותה קבוצת צמרת ולקחה תארים.
    אז הייתי ילד בן 7-8 ואז לא היתה תקשורת ואינטרנט כמו היום.
    את סיטי פגשתי בגמרים ששודרו בערוץ הראשון שהיה עדיין מנדטורי ולקח תוכניות מוקלטות מה BBC.
    אנגלית לא ידעתי -ולמרות ששידרו בארץ את הרדיו של BBC הקשבתי בשקיקה בלי להבין כלום וחיכיתי לשמוע את השדר צורח גול עם הקשר של המילה manchester city.
    אני מכיר את ההסטוריה של הליגה האנגלית בכלל ושל סיטי בפרט בתקופה שקדמה לילדותי ובכל זאת אל לי להתעסק עם אנשים שמבינים טוב ממני על ההסטוריה וההווה של קבוצותיהם.

11. 亚历山大帕托 Member

אם בפח אתה מתכוון לסיטי אז איפה הסתירה? ובלי קשר, הוא היה נאמן במידה מרשימה יחסית לשחקן זר עד שהמועדון החליט למכור אותו.

אף אחד לא התעניין באיך התחלת לאהוב את סיטי. אתה מאשים נער בן 16 שלא רואה הבדל בין השקעה בפולהאם לבין ההשקעה בסיטי. מה שאתה אומר בעצם זה שלפולהאם אין לגיטימציה להתעשר לעולם, בעוד שלכם יש כי היתה תקופה לפני 40 שנה שזכיתם בתואר או שניים? מה בדיוק נשאר לכם מאז הימים ההם? ללא טייקון שמשקיע מאות מיליונים בשביל לבנות מסורת (לא להמשיך, כי היא לא קיימת), אתם אותה פולהאם רק עם ספר היסטוריה מאובק בו מתועדים ארועים שאף אחד מכם לא ראה ולא יכול לקשר לקבוצה שהוא אוהד.

12. KirkH Member

רק חבל שכל העניין התחיל מהנקודה האישית של לירן שהוא ממש לא בן 17 וגם לא בדיוק הכיר את צ'לסי רק אחרי שהמיוחד והתארים הגיעו.

ותסלח לי מאוד, אבל במקרה הספציפי הזה - מה שהוא אמר גם פגע בול בנקודה. שנים (אני מניח ש-34 למרות שאני שומע את זה רק בשנים האחרונות) אוהדי הסיטי ניסו ואולי עדיין מנסים למכור איזה בולשיט של ייחוד לעומת יונייטד. מבחינת מסורת, מבחינת קהל ומבחינה ערכית - הרכישה הזו הפכה את הקערה והיום הדיבורים האלה נשמעים הזויים עוד יותר ממה שהם נשמעו לפני כן.

אתה רוצה "רעש" מההצעה של רומאן (עאלק, לא רק המייל אלא גירסת האינטרנט שלו. ממש המקור הכי אמין בעולם...) כמו שעשו מההצעות של הסיטי ואחרי זה לא מסכים עם השוואה לפולהאם. רק שוכח שמה לעשות שבשלב מסויים, היסטוריה הופכת להיות כל כך עתיקה שהיא מקוטלגת ככזו ומתייחסים אליה בהתאם. סיטי אולי הייתה אימפריה פעם, זה רלוונטי היום בערך כמו החולצות האדומות של רונאלדו.
    חבל שבין כל התזכורות והציטוטים של בן גוריון שכחת שצ'לסי בניגוד לסיטי לא הגיעה מואקום של קרבות הישרדות והשתחלות לאירופה דרך פרסי גינון והגינות. כל היום אתם מחרטטים לי על מסורת, אפשר לחשוב שזה איזה מועדון סגור שאי אפשר לפרוץ אותו. זה כדורגל לא שושלת מלוכה.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...ers/8182592.stm

מצויין, די סנטו עשה רושם של שחקן שאין לו כל כך מה לחפש בצ'לסי, בטח בכמות הדקות המעטות שקיבל ואולי לא איפשרו לו להוכיח את עצמו. אני מקווה שבבלקבורן יקבל הרבה יותר דקות משחק, ישתפר ויחזור טוב יותר לצ'לסי. או שבמקרה הגרוע נקבל עוד מקרה בן סהר.

14. KirkH Member

עוד מהלך חכם של דון קרלו.

סקוט סינקייר לשנת השאלה בוויגאן. הילד כבר בן 20 - עוד לא קיבל צ'אנס אמיתי בקבוצת פרמיירליג. אז הנה זה מגיע.
    שנת מפתח בהתפתחות שלו כשחקן בטח כשחקן ברמה של צ'לסי. לדעתי זה היה לכאן או לכאן. או חוזה חדש בקיץ הבא עם תפקיד רציני כשחקן רוטציה אצלנו, או שלום-שלום...

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/09
  15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההשאלות של די סאנטו וסינקלייר הן פשוט מצוינות מבחיתנכם ומבחינת השחקנים כמובן. הלוואי ואנחנו היינו מצליחים להשאיל את הצעירים שלנו לקבוצות פרמיירליג, זה פשוט הדבר הכי חכם לעשות עם שחקנים כאלה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/09