בהנחה שאתם באמת הולכים לשחק עם 2 חלוצים בהרכב כל העונה - אתם חייבים חלוץ חדש. עם כל השערים שלו, אנלקה לא טוב מספיק בשביל להיות שחקן הרכב. הוא וסטארידג' על הספסל זה מעולה, אבל דרוגבה צריך שותף אחר.
קירק,כתבת אתמול שדרוגבה שם גול גדול ואני התעכבתי על מייהיל החלש והקצר. האמת שרציתי לכתוב שזאת הייתה בכלל הרמה (רואים על הסיבוב שזאת הרמה)של דרוגבה אבל לא כתבתי כי זה היה גורר תגובות של כאלה שחושבים שזה היה מכוון. CHELSEA'S Didier Drogba admitted his winning goal against Hull was down to sheer luck. Drogba said: "I was trying to cross.
אני לא אמרתי שזה היה מכוון. אמרתי שזה שער אדיר. לא התווכחתי גם עם סטרטפורד שכן ציין את זה. וזה שאתה ממשיך לקרוא לשוער של 1.90 "קצר" זה די פתאטי. אפילו אם לא מתאים לך להודות ביופי של השער.
אסור בתכלית האיסור להביא עוד קשר, גם לא קיצוני. הרי הפוטאטו 2 לא הולך לשנות סיגנון. האמת, גם אין שום צורך. ראינו בשני המשחקים הראשונים של העונה שברגע שאת אגף ימין מאיישים באלאק / אסיין עם תמיכה מתמדת מצד הבוס - אנחנו לא נופלים במשחק האגף שלנו מאף קבוצה. וזה כשבאגף השמאלי קיבלנו מחצית בינונית מינוס של מאלודה וחצי משחק עם ואקום בשמאל כאשר דקו מסתובב בערך בכל פינה במגרש למעט הקו השמאלי. אין שום צורך לכפות שחקנים על השיטה. כשז'ירקוב ייכנס לעניינים ובטח ובטח כשג'ואי יוכל להוות אופציה לעמדה הזו - אנחנו נהיה סגורים מצויין. כל מה שצריך לדאוג זה לצמצם למינימום את הדקות של הקונוס וגם האגפים שלנו ייראו נוצצים.
אם רוצים יהלום, אין בעיה - זה חייב להראות ככה: אסיין לאמפרד-באלאק\מאלודה\ז'ירקוב דקו וחלוץ חדש דחוף לצד דרוגבה.
כל פעם שאני נכנס לאתר הרשמי עולה לי חיוך קטן.... לקראת כל המשחק מוסיפים סטטיסטיקה בנוגע לימים מאז שקרה משהו מסויים לכל קבוצה ועוד 2 נוספות (קבועות...) זה נראה ככה: DAYS SINCE Chelsea last lost away: 150 Sunderland last won consecutive games: 241 Arsenal won a trophy: 1,550 Liverpool won a trophy: 1,101 :aaa021:
צ'לסי החתימה קשר סרבי בן 20 המשחק בנבחרת הצעירה של ארצו העונה לשם נמנייה מאטיץ' ומשחק במדי קושיצה הסלובקית.
יש פה אוהדי צ'לסי שאולי רוצים לקנות צעיף של הגמר גביע האנגלי נגד אברטון ? קיבלתי מקרוב משפחה אבל אני לא ממש רוצה דברים של צ'לסי בבית שלי...אם מישהו מעוניין ויגיש הצעה מענינית אין לי בעיה למכור אותו
דרוגבה ובוסינגווה הורחקו ל - 4 משחקי ליגת האלופות . הסיבות - התפרצות על השופט בסיום המשחק . דרוגבה מורחק ל 4 משחקים ( בנוסף 2 על תנאי ) ובוסינגווה מורחק ל4 משחקים בלבד . ו צ'לסי ספגה קנס בגובה 100,000 יורו . עדכון : הסיבה שבוסינגווה הורחק זה שהשחקן התראיין ואמר שהשופט היה מכור . צ'לסי הגישה ערעור והתוצאות של הערעור : דרוגבה ובוסינגווה מורידים משחק אחד , ז"א לדרוגה מ(6) ל(5) ועוד שלושה משחקים על תנאי . ובוסינגווה מורחק ל 3 משחקים , ועוד שלושה משחקים על תנאי . ובנוסף לזה , דרוגבה נקנס ב 15,000 יורו בעוד שבוסינגווה נקנס ב 10,000 יורו . צ'לסי משכו את הערעור על הקנס בגובה 100 אלף יורו.
איזה דיקטטוריה יש שם באופ"א, הוא סך הכל התראיין כנגד השופט ומרחיקים אותו ועוד קונסים אותו?! ומה עם באלאק?
יש הבדל גדול לבין לרוץ אחרי שופט ולנפנף בידיים לבין לרוץ למצלמה ולצעוק ITS A FUCKING DISGRACE ועוד להגיע למצב שהמנג'ר שלך צריך לבוא ולהרגיע אותך