צ'לסי 2009/2010: דאבל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏17/6/09.

1. KirkH Member

הבולשיט הרגיל. לפחות השיר היה שווה את זה.

כיעקב שחר משקיע בקבוצה שלו קוראים לזה השקעה. אבל רומאן הוא משהו אחר...

אם רק יפסיקו לפטר מנג'רים כל חצי שעה תוך עונה או שתיים התחזית של פיטר קניון יוצאת לפועל וצ'לסי מחזיקה בזכות עצמה קבוצת פאר עם המשכורות הכי מנופחות בכדורגל ללא צבירת הפסדים.

2. Gass12 Member

על הגרף אתם אולי בדרך הנכונה אבל עדיין רחוקים מאוד מלעבור לרווח.
    http://www.calcalist.co.il/sport/articles/...3380503,00.html

3. KirkH Member

רחוקים בדיוק שנתיים.

לא שזה משנה, כל עוד הצאר בסביבה אין חשיבות לכסף - ביום שהוא הולך הכל ישתנה והניהול יהפוך להיות כלכלי ומתון. אין שום סיבה שצ'לסי לא תישאר מאוזנת, בשני התסריטים.

4. Bill Shankly Member

מישהו יכול לעדכן מה מצבו של אנלקה ? האם הוא ישחק נגד האל מחר ?

5. Dimitar Berbatov Member

צפוי לשחק לפי מה שהבנתי. עדיין יש לו בעיות בהמסטרינג אבל אין לצ'לסי את הפריווילגיה להשאיר את אנלקה על הספסל כרגע.

6. KirkH Member

לא לשכוח שיש לנו את הפריווילגיה גם לעלות מחר עם עשרה שחקנים... בכל זאת עשינו את זה לא מעט העונה, אפשר לשרוד עוד משחק כזה.

ובנימה יותר רצינית, אנלקה אמור לפתוח מחר. לא שזה אומר משהו.

7. 亚历山大帕托 Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/1/10
  8. George Best Member

נערך לאחרונה ב: ‏19/1/10
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה שתמיד מנחם אותי (סוג של..)... זה התגובות של אוהדי קבוצות אחרות, אני לא רואה את עצמי חוגג יותר מדי עם שחקן חשוב של קבוצה אחרת ייפצע ויגמור את העונה, א' כי מסכן השחקן, ב' כי אני לא מפחד.. אם הקבוצה שלי טובה יותר היא תסתדר עם הסגל המלא של כל קבוצה שתבוא מולה, בשביל לזכות בתארים צריך להוכיח שאתה ראוי לזה.

אני לא מדבר רק על התגובה של אריאל, שאולי שמח יותר בגלל מיקל ולא ספציפית מהפציעה של אסיין, אלא גם על העובדה שאוהדי מנצ'סטר יונייטד, ארסנל וליברפול (חלקם) אשכרה סימנו איקסים בלוח שנה עד שתגיע אליפות אפריקה.... הם כל כך מפחדים. כאילו יודעים מראש שעם אסיין ודרוגבה אין להם שום סיכוי, בעצם אני יכול להבין אותם.

נערך לאחרונה ב: ‏19/1/10
  10. Rudess Member

זה בכלל לא קשור לפחד, מי שחוגג פציעה של שחקן, לא משנה אם הוא שחקן יריב או לא, צריך ללכת לטיפול בעצמו.

בנוגע לפציעה של אסיין, זה בעיה לא פשוטה לצ'לסי למרות הסגל העמוק, כי אסיין מהווה לדעתי חצי-קבוצה, כשהוא נמצא על המגרש צ'לסי פשוט נראית ללא רבב, חזקה כמו פלדה, וזה שחקן שכל אוהד פה היה רוצה לראות אצלו בקבוצה.

11. George Best Member

אויש נו, מה אתם משחקים לי אותה..

לירן ורודס, אם לפני משחק מול יונייטד תשמעו שרוני יעדר מהמשחק, זה לא ישמח אותכם?
    אז...שלא יעבדו עליכם!

מן הסתם אני מרוצה, אסיין הקשר האחורי הטוב בעולם, וכשהמחליף שלו הוא קונוס, אני שבע רצון.

12. Rudess Member

ברור שאם רוני לא משחק אז זה עוזר לקבוצה היריבה, אבל מכאן ועד לשמוח לאיד על פציעה, הדרך רחוקה מאד לפחות עבורי.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בשיא הכנות, לא.

אבל בהחלט צריך לחלק את זה ל-2, קבוצה קטנה וקבוצה גדולה.

בתור קבוצה קטנה, כאוהד הפועל באר שבע, אם איתי שכטר וגילי ורמוט לא היו משחקים אתמול, הייתי שר הורה, כי אני יודע שלקבוצה שלי אין את הכלים להתמודד עם השחקנים האלה.

בתור קבוצה גדולה, כאוהד צ'לסי, לא מעניין אותי ההרכב של הקבוצה השנייה, יש לנו את הכלים להתמודד מול כל שחקן וכל הרכב ויש לי האמון המלא בקבוצה שלי שתתמודד עם השחקנים הטובים ביותר בצורה ראויה.

אז... תחליט באיזה חלק אתה.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שאתה חושב שהקבוצה שלך חזקה לא אומר שאתה צריך לבדוק את קצה גבולות היכולת שלה.
    לא בושה לרצות שרוני לא ישחק נגדך גם אם אתה אוהד של קבוצה טובה מאוד.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפציעה של אסיין כמובן משרתת היטב את קבוצות הצמרת ובינהם את היוניטד אבל למען האמת היא לא מעניינת אותי. אני קודם מסתכל על עצמי, ולכן פחות חשוב לי אם אסיין או דרוגבה יפתחו בהרכב אלא מתי וידיץ' יחזרו והאם בארבטוב אכן יעבור ניתוח או לא.

השאלה הגדולה היא האם מדובר בפציעה חדשה שנגרמה בעקבות המשחק או שיכול להיות שאסיין החמיר את אותה הפציעה שהוא סחב מצ'לסי ושממנה הוא החלים באורח פלא בדיוק בשביל אליפות אפריקה.