רק לפני כמה ימים פירדננד הביא מרפק לשחקן בלי כדור בחצי השני של המגרש בכלל בלי קשר למשחק, ממש דמות נקייה מה אני אגיד לך. גועל נפש.
בסוף הקמפיין הכושל של היורו עם טרי כקפטן הייתי בטוח שהסרט יעבור לג'ררארד או לפרדיננד, קאפלו בחן את שלושתם והחליט שטרי הוא המנהיג הכי טוב וראוי להישאר עם הסרט, קשה לי להאמין שפרשה כזאת תזיז אותו מדעתו. בתכלס מה שכתבת THE STRETFORD END זה לא בדיוק מדוייק, לפרדיננד מאז פרשת הסמים היו כמה תקריות מביכות כמו שהוא בעט מעצבים כדור ופגע באוהדת, או התקרית עם הסדרנית בסטאמפורד ברידג', למפארד הוא גם נימפומן לא פחות גדול מטרי ואני זוכר שלפני איזה 3-4 שנים הייתה איזושהי פרשת בגידה שלו. ג'ררארד עם התקרית ההיא במועדון, על אף שהוא זוכה, אין לנו את הקריטריונים כדי לשפוט אם המקרה שלו הוא יותר חמור משל טרי, או המקרים של פרדיננד ולמפארד.
על ג'רארד היו שמועות שיש לו קשרים עם ארגוני פשע והם אלה ששיכנעו אותו להישאר בליברפול ב-2005. במילים אחרות-אף כדורגלן אנגלי בכיר הוא לא אמא תרזה, וכשממנים קפטן לנבחרת צריך להתחשב קודם כל ביכולות המנהיגות על המגרש. כאן טרי מוביל לדעתי.
הקץ להצטדקויות. שחקני כדורגל הם אנשים בעלי הרבה מאוד כסף והרבה יותר מדי זמן פנוי. בעברם של כולם יש משהו - התנהלות לא הולמת על המגרש, פרשות לא נעימות כאלו ואחרות מחוצה לו. כבר אין דמויות טהורות ונקיות מכל בחינה וללא כל כתם מהסוג שבאנגליה היו רוצים לראות כקפטן. אז טרי בגד עם ההיא של ברידג', ביג דיל. זאת בעיה שלו כבן זוג וכחבר. זאת ממש לא בעיה של נבחרת אנגליה. מי שיכול לשחק בנבחרת אנגליה, יכול גם להיות הקפטן של נבחרת אנגליה. או שאולי עכשיו גם נעיף מהנבחרת את טרי ולמפארד כי הם בוגדים, את רוני כי הוא שילם לזונה, את פרדיננד כי הוא החמיץ בדיקת סמים ואת ג'רארד כי הוא צולל. העולם יצחק על אנגליה, אבל אנחנו נרגיש מ-ה-ז-ה-ט-ה-ו-ר-י-ם.
מייקל קאריק, הוא דווקא כן הסתכסך עם ארגון פשע לפני משהו כמו 10 שנים ולכן הנה באמת עוד קייס ללמה הוא לא ראוי להיות הקפטן אבל בסיטואציה שהזכרת לא דייקת, לא היה לו קשר לארגוני הפשע, השמועות אומרות שכשהוא שקל לעבור לצ'לסי ארגוני הפשע פנו אליו לראשונה ואיימו עליו שלא יעזוב, כנראה שהם אוהדים של ליברפול או משהו כזה, אין כאן איפה להאשים אותו. ולגבי רוני כקפטן, אני דווקא לא מסכים, רוי קין לא היה שרוט לגמרי? אני מאמין ואפילו בטוח שבעתיד רוני יקבל את סרט הקפטן.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx זה שהזבלונים באנגליה מתעסקים בזה, זה בגלל שצהוב ומלוכלך זה מעניין ומוכר עיתונים. בית המשפט הבריטי הסיר את צו איסור הפרסום מהפרשה בגלל שיש בה "עניין לציבור" בגלל ההשלכות האפשריות לנבחרת אנגליה אבל זה רק התירוץ המצתדק. הסיבה השניה והמעניינת להסרת האיסור הייתה שהמפורסמים מנצלים את התקשורת ע"מ לעשות לעצמם יחסי ציבור ולקדם את עצמם ולא ייתכן שהסיקור יהיה מוטה לחיובי ויתעלם מהשלילי.
רגע, בגידה בחבר זה מוסרי פחות מלעשות מעשה טוניה הרדינג ולגמור את הקריירה בכוונה לקולגה? או פחות מלבעול פרוצה ליברפולית קשישה בזמן שאתה מאורס? פחות מלאיים לעזוב את הקבוצה שעשתה אותך למי שאתה ואת האוהדים שסוגדים לך בשביל עוד 5,000 פאונד לשבוע? השחקנים האלה, בתור בני אדם, הם המיץ של הזבל וחסרי כל קשר לקודים בהם מתנהלים החיים הפרטיים של האוהדים שעוקבים אחריהם week in week out. הם chabs שהפכו למיליונים באיזור גיל 20, חרמנים, חסרי טעם בחיים מלבד העובדה שהם ממש טובים בכדורגל, וככה זה גם נראה. את הדין לגבי הכשירות של טרי להנהיג חבורת שחקנים על המגרש יצטרכו לתת השחקנים עצמם, אם הם סומכים עליו ועדיין רואים בו כחבר אחרי מה שעשה. בעולם התלוש בו הם חיים אני לא רואה את טרי מנושל. בכל מקרה, עד שזה יגיע לצ'לסי או לנבחרת אנגליה מדובר בחיים הפרטיים של אנשים שבפני עצמם הם לא כל כך מעניינים.
Liverpool-Forever מה הקשר של מרפק של פרדיננד בזמן משחק על הדשא לבין דמות נקייה מחוץ למגרש שזה הנושא? תנסה להתעלות פעם אחת מעל הקטטנוניות הילדותית שלך! אמיר ע,AW forever וכל השאר בגידה בין בני זוג זו הבעיה של בני הזוג,אין פה ספק בכלל,אישיו משפחתי, וכשבקהאם כן או לא בגד באשתו זה אותו הסיפור גם כן, זה בוודאי מעניין את הציבור בהקשר המציצני של העניין ברמה כזו או אחרת וכולנו כאלה(ומי שיטען שלא אז הוא מתחסד ברמות) אבל,כשטרי עשה זאת עם אשת חברו לקבוצה(דאז)ולנבחרת כיום...זה כן אישיו שנכנס לחדר ההלבשה של נבחרת אנגליה כאן ועכשיו וכשאנחנו או טו טו בגביע העולם, כי טרי הוא שחקן נבחרת והוא יהיה בגביע העולם,גם ברידג' כזה וגם הוא יהיה שם, איך שאר השחקנים יגיבו,מה הדעה שלהם על טרי,האם הוא יוכל להנהיג מאחוריו,איך שניהם יכולים לשתף פעולה עכשיו על המגרש,איך ברידג' יוכל לקבל ממנו הוראות,ללכת אחריו ועוד כמה סימני שאלה, כולל הדמות היצוגית של הנבחרת. אף אחד לא נקי,כולנו עושים טעויות כאלה ואחרות, אבל אני רוצה לראות שמישהו ממכם יגלה שחבר שלך לעבודה מזיין את אשתך או חברה שלך והעבודה במשרד תמשיך להתנהל כרגיל כששניכם שם! ככה שאל תשחקו לי אותה יפי נפש.
אתה באמת לא רואה הבדל? וויין ברידג' שחקן נבחרת אנגליה, איך הוא יכול לשבת באותו חדר עם הקפטן שלו, שניקנק את חברתו מאחורי הגב שלו? חומרת המעשה היא לא עצם הבגידה באישתו, אלא הבגידה בשחקן נבחרת.
מי שמביא מרפק לשחק יריב בלי קשר למשחק על הדשא בפאקינג חצי השני של המגרש גם יגיב באלימות מחוץ למגרש אם מישהו יתגרה בו. פירדננד עילג אלים שבלי הכדורגל היה זרוק באיזה סמטה מזריק לעצמו סמים. מי צריך להיות קפטן? לא יודע, נדמה שלכולם כבר יש לכלוך עליהם אז זה לא ממש משנה, כדי להראות שאני לא סובייקטיבי אני אפילו הייתי הולך עם רוני שעיקר ההאשמות שנגדו הן בגלל שהוא משחק בנוקשות ובהתלהבות על המגרש אבל אני לא חושב שהוא לא ספורטיבי או מלוכלך.
Liverpool-Forever "מי שמביא מרפק לשחק יריב בלי קשר למשחק על הדשא בפאקינג חצי השני של המגרש גם יגיב באלימות מחוץ למגרש אם מישהו יתגרה בו. פירדננד עילג אלים שבלי הכדורגל היה זרוק באיזה סמטה מזריק לעצמו סמים" זה הטיעון הענייני שלך לגבי ראוי או לא ראוי להיות קפטן? נו שויין...
אני לא אוהב שמגיבים להודעות של אחרים בזלזול יהיר או בסמיילי, אבל המשפטים האלה כמעט ומוציאים את זה ממני אינסטינקטיבית. אתה חוטא כאן בהתיימרות להיות איזה פסיכולוג. לפי התיאוריה שלך יש להסיק שפול סקולס, שנדמה כאילו נהנה לחטוף כרטיסים צהובים על פאולים מטופשים, הוא אדם אלים מחוץ למרגש? או ג'רארד הצוללן, הוא מרמה את המוכר בסופר מארקט? יש לי הגרשה שאתה נתפס לזה בגלל שזה פרדיננד*, אז אני אכתוב אותה שאלה על רוני: הוא צולל על המגרש, אז הוא אדם רמאי ושפל שהיה נזרק לבית הכלא באשמת מעילה בבנקים? *ואם כבר, המעשה שהוא עשה הוא ללא ספק מטופש ומגיע לו לקבל על זה עונש, אבל זה לא שונה בהרבה משני שחקנים שקופצים לכדור גובה והאחד מעיף לשני מרפק באוויר תוך כדי. ראיתי כוכבים עושים את זה, ראיתי אלמונים עושים את זה. בעוצמות שונות, בנסיבות שונות. אל תתאר את זה כאילו פרדיננד ניסר לפאגאן את הביצים.
ההבדל הוא שכל הפאולים שתיארת בהודעה שלך הם במהלך מאבק על הכדור, הם קשורים למשחק. מרפק בלי כדור לשחקן יריב בחצי השני של המגרש בהחלט מראה שלבנאדם יש יצר אלימות. אגב, היו הרבה אדומים בעבר על מרפק במהלך קפיצה לכדור גובה, ברוב המקרים מדובר על תנועה אינסטנקטיבית ולא על מרפק מכוון כמו שפירדננד המלוכלך ביצע.