צ'לסי 2009/2010: דאבל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏17/6/09.

1. A. Arshavin Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

מסכים לגמרי. בנוסף, איך השחקנים יכולים לסמוך עליו אחרי שבגד בחבר לקבוצה, לנבחרת ולפי מה שהבנתי גם חבר יחסית טוב (היו שכנים, בנות הזוג שלהם היו חברות וברידג' ניסה לשכנע את טרי לעבור איתו לסיטי)

2. Dimitar Berbatov Member

הדוגמה שניר הביא עם פול סקולס מעולה. סקולסי משחק מאז ומעולם באגרסיביות, המון כניסות חזקות ותאקלים על-מנת לכפר על הליקויים ההגנתיים שלו לעומת הגאונות בחלק השני של המגרש. ובעבר היו לסקולס עבירות טיפשיות ומכוערות בלי קשר למשחק (הצלילה נגד זניט, לא עבירה אבל מכוערת ומתאימה לתיאור שלך) ולמרות זאת, למרות מה שאתה אומר, כל מי שפגש את סקולס מעיד עליו כאדם בישן, שקט ואיש משפחה למופת. קצת סותר את התיאוריה שלך על יצר האלימות של ריו בגלל עבירה לא ספורטיבית.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/10
  3. RealStretford Member

כמה מילים בענייני ג'ון טרי.

טרי עכשיו מטרה מאד קלה. שמענו את הקבלת פנים שזכה לו בברנלי.

אני בעצמי כבר מצאתי תחמושת לצחוק עליו אתמול בלילה בפורום זה.

אבל..... בשיקול לאחר מחשבה אני רוצה להגיד את הדבר הבא. אין ספק שיתנהלותו של טרי מתחת לכל רמה מקובלת. אבל האם זה חכם ונכון לנו, 4 חודשים לפני המונדיאל, להשמיד ולרמוס את הקפטן של נבחרתינו ואחד משחקני הנבחרת החשובים ביותר בנסיונינו ותפילתנו לשים קץ ל 44 שנות בצורת. עם כל בעייתיות התנהגותו, בסופו של דבר ממש לא עניינו עם מי ג'ון טרי מחליט לקיים יחסי מין, אלא מה שחשוב זה מה שהוא עושה במגרש. הוא לא רצח אף אחד.

יש משהו מאד בריטי בכל הגישה המזדעזת בכל מה שקשור לסקס, מין מציצנות מצד אחד וזעזוע מוסרי מזויפת מצד שני.

לסיום, שלא יספרו לנו שזה יהרוס את היחסים בנבחרת לקראת דרום אפריקה, כי יש יותר סיכוי שאני אהיה בנבחרת מאשר ויין ברידג'

4. פול סקולס Member

הוודאות שאתה משדר היא בעצם פרשנות אישית שלך, ואם על זה אנחנו לא מסכימים, נעצור את זה כאן...

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שזאת פרשנות שלי, כל הודעה בפורום הזה שלא כוללת עובדות היא פרשנות של הכותב.
    אתה לא מצפה שאני יוסיף "לדעתי" לכל שורה נכון?
    אולי אני טועה, אולי לא, זה מה שאני מאמין בו בכל אופן.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

העיתוי בכלל לא רלוונטי. השאלה היא אמות המידה והמוסר המקובלות, ארבעה חודשים לפני מונדיאל או ארבעה חודשים אחרי מונדיאל. אני חושב שזה לא צריך להיות רלוונטי בכל מקרה, אבל לא בוודאי כדי לעזור לנבחרת או משהו כזה. ואני לא מצפה מאף אחד - התאחדות או תקשורת - לפעול בצורה מסוימת, שונה מכפי שהיו נוהגות אחרת, רק בגלל שהמונדיאל קרב.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני כל כך שמח שמי שהכריע את המשחק היום זה ג'ון טרי, לא מעניין אם כן אשם לא אשם, בסדר או לא בסדר, אלו ימים לא פשוטים עבורו, האווירה במגרש הייתה לחלוטין נגדו, וזה כל כך אופייני לו, דווקא ביום כזה, דווקא ברגע כזה חשוב, לבוא ולתת את ה-3 נקודות, אוהדי ברנלי המשיכו לשרוק בוז, ג'יי טי היה מאופק והעניין ללא ספק מעיק עליו.

שיעבור את זה וימשיך לתת את כל כולו למען הסמל, זה מה שהוא יודע יותר טוב מכולם, זה מה שמעניין.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברנלי שורקים לו בוז, כן אני בטוח שאצלהם משחקים 11 מלאכים בהרכב.
    קהל מטופש שורק בהתאם לכותרות הצהובונים.

9. THE STRETFORD END Member

שוב אני אחזור על הנקודה שהכי חשובה לי מבחינת אוהד נבחרת אנגליה,
    לו טרי היה בוגד באשתו עם עוד מישהי אז הבעיה שלו היתה עם אשתו וזהו,
    כשטרי ניהל רומן עם אשה של חבר לנבחרת וכששניהם שייכים לסגל הנבחרת
    וברידג' עם סיכוי לא רע בכלל להיות בסגל הנבחרת לגביע העולם זה כבר עניין פנימי שכן יכול להשפיע על הנבחרת.

כתבתי זאת קודם לכן,
    שכל אחד יחשוב איך הוא היה מתנהג ומגיב והאם זה לא היה משפיע על תהליך והעבודה לו
    אחד מהעמיתים שלכם לעבודה היה מנהל רומן עם חברה/אשה שלכם?
    אם מישהו יבוא ויגיד לי שזה לא היה מפריע וכי הוא היה מצליח להיות הכי מקצועי שבעולם
    אז הוא שקרן ממדרגה ראשונה.

העניין הזה יוצר תככים בתוך חדר הלבשה בדיוק כמו שהוא ייצור תככים במשרד כי בסופו של דבר גם חדר ההלבשה הוא מקום עבודה,אפילו שמדובר בנבחרת כדורגל,
    זה יכול ליצור מחנות ואלף ואחת דברים שלילים אחרים שיכולים להשפיע לרעה על הביחד הזה שצריך אותו בכדי לזכות בתארים.
    לא צריך להיות כמובן שכולם יהיו החברים הכי טובים של כולם ואפשר שיהיו כאלה שלא בדיוק ידברו אחד עם השני אבל כשהקפטן הוא מקור הבעיה,דווקא מי שאמור ללכד את כולם ולהוביל אחריו אז זה כבר עניין אחר.

חבל מאוד שהסיפור הזה קרה וחבל גם כן שזה יצא לאוויר העולם כמה חודשים לפני המונדיאל,
    לו אני קאפלו אני משאיר את טרי בסגל כי וואלה,צריכים אותו אבל אני כן לוקח לו את סרט הקפטן,
    הוא לא ראוי לו,הוא איבד את הזכות הזו לטעמי,
    זה גבול קו דק אבל שאיכשהו עושה סדר מסויים,
    מצד אחד טרי נשאר בנבחרת,נכון שהמעמד שלו נפגע אבל אולי גם הוא יורד מהאש.

אין לי ספק שאם זה היה קורה בקבוצה וכש 2 השחקנים עדיין באותה הקבוצה,טרי היה עף לאלף עזעזל.

10. קינג לדלי Member

בסאנדיי מירור כותבים שטרי אפילו הכניס אותה להריון.
    http://www.mirrorfootball.co.uk/news/World...icle306993.html
    כותרת אחרת מספרת על כך שברידג' מסרב לשחק איתו בנבחרת.

טרי תמיד היה ממזר.
    גם ההורים שלו כאלה...

11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כצפוי, התברר שאין משהו שכסף לא מסוגל לפתור.

13. N כמוני Member

אני לא חושב שזה ענייין של כסף.פשוט לצ'לסי יש משפטנים שיכולים לדאוג שצ'לסי לא תסתבך וזה הכל.העניין עם קאקוטה בסופו של דבר היה כשר.אולי לזה לא נראה טוב,אבל כשר.
    בדיוק כמו שמאקדה הגיע מלאציו בדרכים לא הכי מקובלות.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

למאקדה לא היה שום חוזה בלאציו, זה היה נורא פשוט. זאת בעיה של החוק באיטליה, אבל זאת לא בעיה שלנו.

עם קאקוטה, לעומת זאת, זה הגיע לדיון בפיפ"א ולהרשעה של צ'לסי. עכשיו מודיעים שצ'לסי הסכימה לפצות את לאנס כלכלית, אז הנושא נפתר. כסף, חד וחלק. הערכה: לא מדובר ב-200 אלף פאונד וגם לא בחצי מיליון.

statement on the club website from chairman Bruce Buck said Chelsea were glad to have resolved the matter amicably.

"It was always our intention to work together with Lens to reach this end, and both clubs have strengthened their relationship as a result of resolving this case to everyone's satisfaction," he said.

"In an act of good faith and with a view to the possibility of future collaboration with Lens, and without recognising any liability, Chelsea has agreed to pay compensation costs for the training given to the player while at Lens, as mandated by Fifa in its original ruling."

15. N כמוני Member

אני מאוד מעוניין לדעת על מה ההערכה שלך מבוססת.הכי קל לבוא ולהגיד שצ'לסי שמה ללאנס כסף מתחת לשולחן בשביל להשתיק אותם.
    אולי לאנס הבינו שעדיף להם לקבל את מה שצ'לסי מציעים להם עכשיו,מאשר לא לקבל כלום אחרי הערעור של צ'לסי?