אם לקארלו יש ביצים הוא עולה עם הצעירים. כל עוד הוא עולה עם הצעירים אני עוד יכול לסבול איבוד המקום הראשון.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx באמת שיש דברים יותר חשובים מאליפות, אני מעדיף לראות סוף סוף שעל המגרש בכחול ירוצו ילדי האקדמיה, הגיע הזמן שזה יקרה, אז זה כנראה יעלה לנו באליפות העונה, אבל הרווח יגיע בהמשך, ובאמת שבכל יום נתון עדיף לראות את ברומה במרכז ההגנה מאשר פאולו פריירה. אבל אין סיכוי שזה יקרה, אנצ'לוטי פחדן מאוד, הוא ירוץ עם השחקנים הוותיקים וישנה עמדות על ימין ועל השמאל, מה שיפגע בנו יותר.
פראיירה כבלם...אפילו אברם לא היה חושב על דבר כזה. לדעתי במידת הצורך הייתי שם את מיקל לצד איבאנוביץ'. גם לא יפריע למשחק הקישור, גם חזק, גבוה, טוב בגובה והיי, אם שחקן בעל אינטלגנציית משחק כמו טייטוס בראמבל יכול לשחק כבלם, אז למה שמיקל לא יוכל? כשאסיין יחזור אני "חותם" (יותר מדי הבורר, מצטער) עליו כבלם. סגל סגל ועוד פעם סגל. עקב האכילס שלכם בשנים האחרונות. שנה שעברה עוד היה דקו, באלאק, קארבליו... ידוע שיש לכם כמה ילדים מוכשרים בחלק הקדמי אבל מה עם ההגנה?
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...sea/9207205.stm מי המחליף של ווילקינס? נכון, מייקל אמנלו... אוי התחת.
אלכס צריך לעבור ניתוח אבל בינתיים דוחה את זה וכנראה ישחק היום, טרי בחוץ לתקופה לא ברורה, אולי יחזור שבוע הבא, למפארד אמור לחזור בשבועיים הקרובים, ז'ירקוב פצוע ולא ישחק היום, אמור לחזור שבוע הבא. אסיין מורחק.
לא יודע אם בוסינגווה יכול לשחק 90 דקות, אבל אם כן איבאנוביץ' בטח ישחק ליד אלכס, בכל אופן, לא רואה את אנצ'לוטי מעלה את ברומה, הוא ימשיך להעדיף את פאולו פריירה, אלא אם כן ילמד משבוע שעבר. בקישור אנחנו בבעיה רצינית, ז'ירקוב פתח באמצע נגד סנדרלנד ועוד היה סביר, ניסה לקחת את הכדור וניסה לעשות משהו, עכשיו גם הוא בחוץ, בלי אסיין ולמפארד, שוב האמצע שלנו הולך להיות בעייתי מאוד היום. אני מניח שמה שאנצ'לוטי יעשה זה להוריד את מאלודה אחורה ולפתוח עם קאלו. שוב, הלוואי שמקאקרן יפתח.
סבא טוביה פשוט הורג אותנו. צר לי אבל אני לא מבין איך הוא לא מרגיש קצת מטומטם בינו לבין עצמו.. בשביל מה לעזאזל הוא טורח לצאת מהבית בקור כזה?! לא עדיף לשבת בשקט שעתיים מול התנור וטלוויזיה בבית? יסלחו לי כל מי שרצים לתלות את הכישלונות שלנו בסגל קצר או יכולת גרועה של שחקנים. זה משחק שלישי ברצף שאנחנו מביסים את עצמנו. מה זה מביסים, קרקס. אנצ'לוטי כותב ביום שישי באימון 11 שמות על הלוח ומבחינתו הוא סיים. אם עד עכשיו עוד היה לנו את ווילקינס שלא חשש לעמוד על הקווים ואשכרה לצעוק על השחקנים ולתת הוראות, עכשיו יש לנו שני סטטיסטים בתור עוזרים כשהבוס בכלל מדבר יותר עם קלמנס מאשר עם ה"עוזר". אמאנלו בעצמו לא מבין מה רוצים ממנו ולא מרגיש בנוח לקום מהכיסא... בחצי הראשון ברמינגהאם עוד ניסתה להסתיר את הכוונות האמיתיות שלה, אבל בחצי השני זה כבר היה כל כך ברור! הם באו לקבל בראש! הם רק חיכו שמישהו ייתן להם. אבל איפה.. מבחינת סבא טוביה לשלוט במשחק זה כמעט כמו לנצח. אז שוב שלטנו, ושוב הגענו למצבים שלנו והפעם צ'ך הסתובב יותר עיגול האמצע מבחמש שלו. אז מה.. לראות את האנרגיות של הקבוצה ולמות. עולים מהמחצית ונראים פחות טוב מלפני השיחה בחדר ההלבשה. ומה עושה אנצ'לוטי (אחרי שהוא חיכה את העשרים דקות המיותרות מראש כמובן)? מכניס לי את הטאפט העלוב הזה. פאקינג דניאל סטארידג'. ראמירז לפחות זז על הדשא ורודף אחרי הכדורים שהוא מאבד. היה מביך לראות את דידי בדקה ה-93 דופק ספרינט על 30 מטר כדי להשיג כדור שהאידיוט הזה איבד ולא עשה אפילו צעד אחרי השחקן שלקח לו. כל הנ"ל לא באמת אומר משהו לגבי המצב שלנו בכל הקשור לטבלה ולמאבקים שלנו בדרך למטרות העונה. סך הכל כמו שפרדיננד אמר באיזה פריוויו שיצא לי לראות היום: עד סוף דצמבר, תחילת ינואר אין אפילו טעם להסתכל על הטבלה כי זה לא מעניין. השינויים כל כך דחופים והמגמות לא באמת מייצגות משהו מוחשי. כשהמאמנים שלנו על המגרש יחזרו בשבועות הקרובים, בין אם זה אסיין ואחריו למפארד וטרי -אנחנו נראה הרבה יותר טוב. אבל אם השבועות האחרונים צריכים להדליק נורות אדומות זה לגבי העובדה שאסור לבנות על חבר'ה כמו קאלו וסטארידג' שום דבר. גם עוד מאה שנה הם לא יזהו מסירה נכונה.
עדיין לא ראיתי פה התייחסות רצינית מצד אוהדי צ'לסי לעניין הפיטורים של וילקינס,הדרך שזה נעשה ושזה היה בניגוד לרצונו של אנצ'לוטי. למה,מי,מה? זה לא מריח טוב ואני חושב שיש לזה השפעה מקצועית גם כן.
השפעה מקצועית יש לזה בטוח. לא יעזור כלום, את הבור שנפער לנו באזור הטכני אפשר לזהות מקילומטרים. האמת, אני מתקשה להגיב על העזיבה של ווילקינס כי עדיין לא שמעתי הסבר מספק אחד. קשה לי מאוד להאמין שאברמוביץ' החליט לשבור את הכלים עם אנצ'לוטי דווקא על הפינאטס שווילקינס דרש כתוספת למשכורת שלו.
כי אי אפשר להתייחס, יש ערפל סביב הנושא הזה, אף צד לא בא והסביר מה היה שחור על גבי לבן, כמו שקירק אמר, זה משפיע בריבוע. ווילקינס היה כמו סטיב קלארק, קם, משפיע, מעיר, גוער, מאמן לכל דבר, יש לו את הניסיון, את החיבור לצ'לסי. וכל זה איננו, וליד האיטלקי יש ניגרי חסר כל מה שציינתי לגבי ווילקינס. נראה כמו עוד משהו לא מקצועי מצד הרוסי, לא בפעם הראשונה ולא מפתיע. בהחלט מזיק.